Sabina02 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Kam']rób, pewnie! jesli chcesz to wyślę Ci całą aukcję w html-u i tylko wkleisz[/quote] A nie da rady poprostu skopiowac z Twojej aukcji? Quote
Kam Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 nie wiem, czy kolorki się skopiują, spróbuj i daj znać kiedy, to zamknę swoją aukcję wiem, że takie wyróżnione aukcje mają większą oglądalność, ale wystawiam kilka psów, cały czas wznawiam im aukcje i nie dam rady wyróżniać :oops: dzięki, Sabina Quote
Sabina02 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Kam']nie wiem, czy kolorki się skopiują, spróbuj i daj znać kiedy, to zamknę swoją aukcję wiem, że takie wyróżnione aukcje mają większą oglądalność, ale wystawiam kilka psów, cały czas wznawiam im aukcje i nie dam rady wyróżniać :oops: dzięki, Sabina[/quote] Rozumiem, ja tez nie wszystkie wyrozniam ze wzgledu na kase, ale Tinka musi szybciutko znalesc domek... Teraz musze sie zbierac do wyjscia, ale zrobie to Allegro za kilka godzin...wtedy Ci napewno dam znac, choc mysle ze mozesz zostawic do konca swoja aukcje tez, im wiecej tym lepiej...:lol: Quote
Sabina02 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ok, jest! :lol: [SIZE=3][URL="http://ssl.allegro.pl/item205417508_kto_pokocha_cudna_tineczke_.html"]Allegro[/URL][/SIZE] Wyroznione i pogrubione...:lol: Zmienilam tylko tytul i dodalam jedno zdanie na poczatku aukcji, zeby bylo jasne ze chodzi o adopcje, a nie o aukcje charytatywna (wiele osob czyta piate przez dziesiate, wiec dodalam to na samej gorze)... Quote
Sabina02 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Wiem ze to niewiele, ale musze Wam napisac ze Tinka dzisiaj uzyskala pierwszego obserwatora na Allegro...:lol: Quote
Kam Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Sabina02']Wiem ze to niewiele, ale musze Wam napisac ze Tinka dzisiaj uzyskala pierwszego obserwatora na Allegro...:lol:[/quote] :thumbs: ja właśnie dlatego nie piszę na aukcjach, żeby nie obserwować, bo taki obserwator daje mi jakąś nadzieję... Quote
Aga_Mazury Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Niestety Tina opuściła juz budynek i została przeniesiona na wybieg....jest z dwoma suniami...i nie wyszła z nami na spacer...:( Quote
Matusz Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Tinka:-( [IMG]http://img518.imageshack.us/img518/2936/img1975yx9.jpg[/IMG] [IMG]http://img353.imageshack.us/img353/9373/img1979qz9.jpg[/IMG] Quote
Aga_Mazury Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 nie wiem czy będzie bezpieczna.... czasami praiw rekę bym oddała za to, że w boksie sa same cudowne sunie...a jednak na jednym takim zagryziona Ritkę... :( Quote
Aga_Mazury Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Tineczko......szukaj domku...z dobrym człowiekiem... Quote
Evelin Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 To ja tylko w ramach sprawdzania co sie dzieje z moimi ulubieńcami przyłączę sie do pytania powyżej..... Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Widzieliście Tinusię......?[/quote] tak widzieliśmy Quote
Aga_Mazury Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='matusz5']tak widzieliśmy[/quote] bardzo rozbudowana odpowiedź:eviltong: :angryy: Quote
Matusz Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Aga_Mazury']bardzo rozbudowana odpowiedź:eviltong: :angryy:[/quote] a jaak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Hala']u nas w schronisku jest suka...po sterylce.. Ale został jej ponoć część jajnika. I niestety wszystkie psy sięna niej wyzywają seksualnie. Widać ta część jajnika produkuje jeszcze hormony i to daje sygnał psom...no ja tak sobie tłumaczę.[/quote] co to za #$%^&*() wsadził suńkę bidulkę do klatki z psami! To na pewno jakiś idiota facet, ma zabawę zboczeniec. Quote
Matusz Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 To może na pierwszej stronie będzie łatwiej. Aga, zmień może tytuł ;) Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 dzisiaj byliśmy... widzieliśmy Tinkę, wszystko OK, tylko domku brak... Quote
Evelin Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Tinuś co u Ciebie? Rozumiem,że wszystkie operacje za Toba piesku.. I tylko domku brak.. Wydaje mi sie (ktoś to juz proponował ),że zmiana tytułu byłaby dobrym pomysłem... Quote
Recommended Posts