Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem, czy kolorki się skopiują, spróbuj i daj znać kiedy, to zamknę swoją aukcję
wiem, że takie wyróżnione aukcje mają większą oglądalność, ale wystawiam kilka psów, cały czas wznawiam im aukcje i nie dam rady wyróżniać :oops:
dzięki, Sabina

Posted

[quote name='Kam']nie wiem, czy kolorki się skopiują, spróbuj i daj znać kiedy, to zamknę swoją aukcję
wiem, że takie wyróżnione aukcje mają większą oglądalność, ale wystawiam kilka psów, cały czas wznawiam im aukcje i nie dam rady wyróżniać :oops:
dzięki, Sabina[/quote]

Rozumiem, ja tez nie wszystkie wyrozniam ze wzgledu na kase, ale Tinka musi szybciutko znalesc domek... Teraz musze sie zbierac do wyjscia, ale zrobie to Allegro za kilka godzin...wtedy Ci napewno dam znac, choc mysle ze mozesz zostawic do konca swoja aukcje tez, im wiecej tym lepiej...:lol:

Posted

Ok, jest! :lol:

[SIZE=3][URL="http://ssl.allegro.pl/item205417508_kto_pokocha_cudna_tineczke_.html"]Allegro[/URL][/SIZE]

Wyroznione i pogrubione...:lol:

Zmienilam tylko tytul i dodalam jedno zdanie na poczatku aukcji, zeby bylo jasne ze chodzi o adopcje, a nie o aukcje charytatywna (wiele osob czyta piate przez dziesiate, wiec dodalam to na samej gorze)...

Posted

[quote name='Sabina02']Wiem ze to niewiele, ale musze Wam napisac ze Tinka dzisiaj uzyskala pierwszego obserwatora na Allegro...:lol:[/quote]

:thumbs:

ja właśnie dlatego nie piszę na aukcjach, żeby nie obserwować, bo taki obserwator daje mi jakąś nadzieję...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Hala']u nas w schronisku jest suka...po sterylce..

Ale został jej ponoć część jajnika. I niestety wszystkie psy sięna niej wyzywają seksualnie. Widać ta część jajnika produkuje jeszcze hormony i to daje sygnał psom...no ja tak sobie tłumaczę.[/quote]
co to za #$%^&*() wsadził suńkę bidulkę do klatki z psami! To na pewno jakiś idiota facet, ma zabawę zboczeniec.

Posted

Tinuś co u Ciebie? Rozumiem,że wszystkie operacje za Toba piesku..
I tylko domku brak..
Wydaje mi sie (ktoś to juz proponował ),że zmiana tytułu byłaby dobrym pomysłem...