Edi100 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dwie biedulki szukają domku! Oby wiosne je ze sobą przyniosła! Quote
Negri Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A terza śpij..... i zapomnij o tym, co widziałeś, co słyszałeś, co przeżyłeś, śpij... pomyśl, że to sen, że to wcale nie dziło się... tak będzie lepiej... śpij... Dobranoc piesku:roll: Quote
BosiaB_86 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 A u Psotki taka cisza :-( Do góry śliczna!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Wszystkie historie tego typu za które się zabrałyśmy (czyt.Dianka,Madam,Kropka i Sara..) skończyły się szczęśliwie.Teraz kolej na drugą szansę dla Psotki.Dziewczyny, zabieramy sie za ostra "kampanie promocyjna" :razz: Quote
Saksana Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Bardzo proszę, powtórzcie fotki Miki i Psotki ;) Quote
makulka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Psotka i Mika na allegro odwiesili mi konto:) http://www.allegro.pl/item180262005_daj_jej_dom_psotka_czeka_na_ciebie_w_schronisku.html Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Makulka, bo rachunki trzeba płacić, a nie !!! :mad: :evil_lol: A piękna Psotka wciąż czeka na swój jedyny, kochający domek.. i czy się doczeka?? Czy może ziści się ten czarny scenariusz... ?? :-( :-( Quote
makulka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Do 10 zł nie scigają ...a zawiesili mi z innego powodu ,wylicytowałam cegiełke u oszusta i od razu wystawiłam mu negatywa z ostrzezeniem dla innych i dlatego mi zawiesili,nie wolno licytowac tylko po to zeby zaszkodzic uzytkownikowi.Jak sie chce tępić oszustwa trzeba miec twardą dupe:angryy: ale juz jest ok ,odwiesili mi i chwała im za to bo wyczaiłam nastepnych wyłudzających. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Ale komantarz negatywny nie zniknął u tego oszusta? oż to allegro, allegro.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 W Schronisku mamy 7 m-czną sobowtórkę Psotki.. też czeka na dom.. luuudzie, czemu nic się nie rusza?! :placz: Quote
makulka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A jakze zniknoł:angryy: Biedne wielorasowce:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 I kolejna strona bezsensownego podbijania.. jak mnie to dobija..ten pies juz chyba nie ma sznas.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Będę próbować zaraz wysłać Psotkę do Wyborczej, ale ponieważ kochana Pani redaktor baaardzo nas "uwielbia" wątpię w publikację Quote
Recommended Posts