Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalia.aleksandrov napisał(a):
Chodziło mi o to, ze powiesil sie zeby ktos sie nim interesowal :)
Pies zostal na stale w dt ;)

Z tego co wiem on nie ma DS.Jest to bardzo ciekawa sprawa ,duzo jest na tym watku do wyjasnienia,lacznie ze zbieraniem pieniedzy?!

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']
Pies zostal na stale w dt ;)

[quote name='xxxx52']Z tego co wiem on nie ma DS.

to kurcze co to powyższe znaczy, że został na stałe w DT. natalia.aleksandrov czy możesz sprecyzować swoją wypowiedź?

Posted

Pies jest pod opieka fundacji Mrunio bo jako fundacja mrunio go odbierałam , . Hazer zostanie wykastrowany obecnie jest zaczepiony . Odrazu do Niemiec co ty myślisz ze nie mam co robić tylko psy do Niemiec wysyłać >? pies ma sie dobrze jak nie bendziecie robić niepotrzebnych afer to wstawimy fotki . Natalia a co to mialo byc ze ja nie mam sie spotykać z psem zabroniłaś DT któremu ja oddałam psa zeby mi pokazywali psa dobrze sie czujesz ?

Posted

Ciagle sie zastanawiam ,jak to jest ze,jedna organizacja prozwierzeca ratuje psa ,umieszcza w Dt ,daje karme ,szczepi,bedzie kastrowac,ma zrzeczenie bylego opiekuna,czyli jest prawnym opiekunem psa,nie piszac na dogomani,a inna zaklada watek celem zbierania pieniedzy i robienia kampani przeciw tej organizacji co ratuje.W glowie sie nie miesci.Po co ten cyrk?????
A z tymi Niemcami to ktos ma jaks fobie przesladowczy ,albo ???????????
Klania sie jak zwykle zawisc ,zazdrosc i konkurencja ,jako motor prymitywnach dzialan nie majacych nic wspolnego z miloscia i ratowanie zwierzat!Wstyd.Poza tym czy zbieranie pieniedzy jest legalne na psa ktorego sie nie posiada w opiece?

Posted

Jest legalne, ponieważ wprowadzono nas celowo w błąd. Zresztą, powtarzam - na psa wpłynęło 50zł, co wystarczy na pokrycie kosztów wizyty weterynaryjnej. Wkleję fakturę. Posiadam korespondencję, która wyraźnie potwierdza moje słowa - pani Sylwia, fundacja Mrunio i pani Katarzyna celowo wprowadziły naszą Sekcję w błąd.
I tyle ode mnie.
Proszę o skasowanie watku, a po wszelkie informacje prosze zgłaszać się do mnie na pw.
Pozdrawiam wszystkich, którzy POMAGAJĄ.

Posted

Hazer ma się dobrze nie widzę sensu aby zakładać nowy wątek, ale tez nie ben de uczestniczyć w tym .

oto Hazer czy tak zle mu sie wiedzie ?
.
NIe ma co robic nie potrzebnych afer

Posted

Ktoś skasował moje posty... Ciekawe.
Powtarzam więc RAZ JESZCZE: psa przjęła fundacja Mrunio bez mojej wiedzy. Podpisano umowę z wcześniejszą datą.

przepraszam a kogo nalezy sie pytac jak sie psa ratuje,co wy jestescie?Czy nie uwazacie sie z wyzszej polki?
co to za zwyczaje,jak pies ma zle i inna organizacja dostaje zezwolenie na pismie od opiekuna ,ze moze zabrac psa to co ma robic ,czekac na kogos obcego ,az laskawie zaakceprobuje z innej organizacji ,co czuje sie Guru i ma manie wyzszosci ,chyba cos nie jest z wami w porzadku!
A kogo wy sie pytacie?To co czytam jest jakby zlym snem.
czy moze wasza sekcja to nie jest pseudo sekcja?

Posted

Nie umiesz chyba czytać: POPROSZONO NASZĄ SEKCJĘ O OPIEKĘ NAD PSEM. Skoro był fundacji Mrunio - to po co?

kto go zabral z tych koszmarnych warnunkow do Dt?Kto ma zrzeczenie?kto jest prawnym opiekunem?kto pokrywa wszystkie koszty zwiazane z utrzymaniem i leczeniem psa?

Posted

Fakturę za jedyną wizytę, którą załatwiłam - pokrywam ja. Zawiozłam również karmę dla psa. Nie ma czegoś takiego prawnie jak "zrzeczenie" ;)
Ale to jest ok, że ktoś chce pomóc - szkoda tylko, że za plecami tych, którzy już pomogli.
Dziewczyna zabrała psa pod nieobecność właścicieli z posesji - czyli go ukradła. Poprosiła nas o pomoc, a później wpiera nam i innym, że wcale ta nie było.
No comments. Dziękujemy za odciążenie nas w dalszej opiece nad Hazerem.
Wstawię tylko fakturę, później proszę o zamknięcie wątku. Jeśli fundacja Mrunio chce mieć wątek haszczaka - niech założy własny.
O dalsze informacje można ubiegać się pod adresem: [email protected]

Posted

To ja już nic z tego wątku nie rozumiem, a propo 50 zł, które wpłaciłam JA, mam nadzieję, że zostaną porządnie wykorzystane, bo wysłałam je z myślą o tym biedaku, który na fotkach bardzo ładnie wygląda! I mam nadzieję, że wszystko będzie u niego dobrze a wy się wreszcie przestaniecie kłócić jak baby na rynku!!!

Posted

Ktoś skasował moje posty... Ciekawe.
Powtarzam więc RAZ JESZCZE: psa przjęła fundacja Mrunio bez mojej wiedzy. Podpisano umowę z wcześniejszą datą.

Nie znasz jeszcze tych mechanizmów ?
Nie znasz jeszcze tej fundacji ?
No to Ci powiem: trzymaj się od tego bagna z daleka jeżeli jesteś uczciwym człowiekiem.