natalia.aleksandrov Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 (edited) Ok, to tak na szybko, bo kombinuję, co jeszcze można zrobić: [FONT=lucida grande]Pamiętacie tego psiaka? Tego, który był w pseudohodowli maltańczyków, a nie mogliśmy go odebrać, bo nie było DT/DS ani funduszy? Został dziś znaleziony powieszony na łańcuchu, cudem odratowany!!![/FONT] [FONT=lucida grande]Właścicieli nie ma na posesji od 3 dni, pies nie jadł i nie pił przez ten czas!!![/FONT] [FONT=lucida grande]Może zostać u dziewczyny, która go uratowała tylko na dzisiejszą no[/FONT][FONT=lucida grande]c!!! Mamy dla niego miejsce w hoteliku, miesiąc pobytu to 500zł. PROSIMY, POMÓŻCIE! Inaczej grozi mu schron, czyli ponowne uwięzienie!!! Psa przejęła fundacja Mrunio :( - patrz strona 2. Nie zbieramy na niego pieniędzy ani nie mamy pojęcia o jego dalszym losie. [/FONT][FONT=lucida grande]ROZLICZENIE: Wpłynęło na Hazera 50zł, faktura za weterynarza wyniosła 45zł. Wpłaty dokonała pani Agata B. - dziękujemy! Faktura tutaj: [/FONT] Edited October 13, 2012 by natalia.aleksandrov Quote
Agula99 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 A gdzie ten właściciel, walnąć mu taką karę, że mu się odechce, czy gdzieś to zgłosicie?? Przecież nie można tego ot tak zostawić!!! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Nie wiadomo gdzie są, będziemy działać w tym zakresie. Na razie jednak najpilniejsze jest znalezienie DT/funduszy na hotelik. Proszę, rozsyłajcie i pomóżcie! Quote
Agula99 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 ALe to obejście to też wygląda, że ho ho, taki piękny pies a siedzi a takim błocie!!! Czy ktoś ma sprzedać kałasznikowa??? Kupię, żeby zrobić porządek z takimi bałwanami!!! :mad: Quote
Pyrdka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ku..a co sie dzieje? Szukajcie miejsca w Psanatorium. Jest taniej. Quote
Agula99 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Może powinniście się skontaktować z tą fundacją która zajmuje się husky, mogli by pomóc w szukaniu domu!!!! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Na razie zgłosił się do nas DT, szukamy transportu Szmaotuły-Poznań (jesli rozmowa z DT wypadnie jutro dobrze). Szukamy wsparcia na weta i na karmę! kontaktowałam się z SOS Husky, dostałam nr do wiceprezes, nie mogłam się dodzwonić - spróbuję jutro - teraz idę spac, bo nerwy ze mnie zjechały i czuję się okropnie zmęczona. Quote
Ulka18 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 U Asi w hoteliku rzeczywiscie taniej i warunki super. Dołoze 20 zl jednorazowo - na poczatek, moze ktos sie dolaczy. Quote
Agula99 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ja się też dołożę!!! Oby domek tymczasowy wypalił, bo tak szkoda biedaka!!! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Malutko, a ja jutro na uczelni, a TŻ do 20 w pracy i będzie zmęczony... :( Może ktoś się znajdzie... Ech, idę spać. Dziękujemy wszystkiim za wsparcie!!!! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Nadal prosimy o wsparcie i podnosimy! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Młody jest bezpieczny w DT. W piątek weterynarz... Quote
Agula99 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='natalia.aleksandrov']Młody jest bezpieczny w DT. W piątek weterynarz...[/QUOTE] Super!!!! Oby tak dalej, niech wreszcie trochę się chłopakowi w życiu poszczęści!!! A jak tam kontakt z Fundacją??? Quote
natalia.aleksandrov Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Z SOS Husky? Nikt do mnie nie oddzwonił :( Dziękuję Wam za obecność tutaj!... Dzisiaj pojadę do młodego i porobię mu jakieś zdjęcia :) Quote
Lobaria Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 500 zl za hotelik dla takiej bidy to szaleństwo!!!! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Psiak jest w DT, na razie nie ma mowy o hoteliku. 500zł to bardzo dobra cena - w pobliżu nie ma lepszego hoteliku. W cenie jest behawiorysta, karma Josery i mrożona wołowina. Quote
Agula99 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Jak się nie odzywają z fundacji, to trzeba do nich zadzwonić, a najlepiej zrobić wydarzenie na FB a 500 zł to faktycznie kosmiczna cena!!! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Psiak ma wydarzenie na fb,dzwoniłam i nie odbierali - ale nie potrzebujemy na razie ich wsparcia, pies ma DT, który zastanawia się na DS. Tutaj link do wydarzenia: http://www.facebook.com/events/289741934468719/ Dzisiaj psiaka odwiedził weterynarz. Hazer jest bardzo zapchlony, guz nad okiem jest do usunięcia i do badania histopatologicznego. W czwartek/piątek w przyszłym tygodniu psiak będzie miał kastrację, ściągnięcie kamienia i usunięcie guza. Z guza trzeba wysłać tkankę do badania, to są koszty około 100-150zł (o ile dobrze pamiętam), potrzebujemy wsparcia! Pani z DT odrobaczyła psiaka. Quote
piescofajnyjest Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 a ile psiak ma lat w ogole??? biedak, w takim zlym stanie.....:( Quote
natalia.aleksandrov Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Ma około 3-4 lat. Jest piękny - widać, że to potęzny pies, a po porządnym jedzonku rozrośnie się jeszcze bardziej i nabierze masy... Śliczności z tego Hazera! Quote
Recommended Posts