Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zekki wrócił do schroniska. Zrobił się agresywny i nie mógł zostać dłużej w domu. Nabrał pewności siebie i zaczął gonić koty (początkowo je tolerował). On nie był agresywny tylko przy misce, ale zawsze gdy poczuł zapach jedzenia. Jest bardzo zwinny i ściąga co się da z szafek i stołów. Gryzie dywany i książki. Nie nadaje się raczej do bloku (z resztą wydaje mi się, że wcześniej zanim trafił do schroniska mógł mieszkać w budzie). Nie wiem co teraz będzie... kto adoptuje agresywnego psa?:-(

Posted

kurcze :-( sama nie wiem co teraz z nim zrobic.
do bloku sie nie nadaja, do psow sie nie nadaje...
na jedzenei sei rzuca, bo pewnie cale dotychczasowe zycie musial walczyc o kawalek czegos do jedzienia...
inaczej by umarl.
tak mi go szkoda.

Posted

ale moim zdaniem pies nie dostał dostatecznie dużo czasu, w takim przypadku jak Zeki należałoby skontaktować się z behawiorystą, a teraz to dopiero dostał prezent ( kopniaka) na święta:(

Posted

fundacje zazwyczaj zajmuja sie niestety rasowymi. nie wiem czy prócz Psiegranych jest jakaś co bierze kundelki...
były już deklaracje, więc myślę, że jak trzeba będzie to zbierzemy znów i już... coś musimy zrobić..
tylko trzeba bedzie spytać w hotelu, czy go przyjmą z takim zachowaniem jak wspomniała Madź.

Posted

Hotelik to ostateczność. Jeśli Zekki będzie mógł jeszcze przebywać w schronisku to niech w nim zostanie. Widziałam, że pojedyncze boksy stoją wolne, więc póki co jest ok.

Posted

[quote name='Aryste']dobrze ze jest dla neigo miejsce...
szkoda ze na zewnatrz,. on jest starszy, chudzinka... powinien siedziec w cieple :-([/QUOTE]
no właśnie, + ta etykietka dodatkowo, że agresywny, to są naprawdę nieodpowiedzialni ludzie:(