Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zekki lubi koty, ale nie wiem jak to będzie po adopcji... teoretycznie powinno być wszystko ok
o tym, że początkowo mogą być problemy uprzedzałam;).
osoba prowadząca w schronisku szkolenia zadeklarowała pomoc jeśli taka będzie potrzebna, więc w razie kłopotów przyszła opiekunka Zekkiego będzie mogła w każdej chwili dzwonić i konsultować się z behawiorystą :-)

Posted

Na koty wcale nie reaguje.
Za to jest inny problem - cały czas szczeka i sika na ściany. Jak czuje coś do jedzenia to nie panuje nad sobą i rzuca się do niego a przy odsuwaniu potrafi ugryźć:(

Posted

To chyba nie jest jakiś wielki problem tak mi się wydaje.. głodny jest, Baron też tak robił. a sikanie na ściany- chyba normalne, Scrat, Baron też tak robili, trzeba zaopatrzeć się w duże ilości octu i zmywać :D
a szczekanie.. no cóż chłop jest dość szczekliwy. miejmy nadzieję, jego nowa pani sobie poradzi :)

Posted

Mam nadzieję, że poradzi sobie i z dnia będzie poprawa. To dopiero pierwsza doba. :roll: Wcześniej pilnował swojej miski żeby psy mu nie wyjadały. Trzeba będzie trochę popracować nad nim.

Posted

[quote name='Madź.']Na koty wcale nie reaguje.
Za to jest inny problem - cały czas szczeka i sika na ściany. Jak czuje coś do jedzenia to nie panuje nad sobą i rzuca się do niego a przy odsuwaniu potrafi ugryźć:([/QUOTE]
dawajcie znac Pankracowej,on nie moze wrocic do schronu.... ;(

Posted

kurcze,zeby tylko ten nowy dom mial wysatrczajaco cierpliwosci....
rzuca sie na jedzenie bo glodowal...
a co do znaczenia, to mu rpzejdzie.
moze on nigdy w zyciu nei mial prawdziwego domu i dlatego tak sie zachowuje :((((