Aryste Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 O boze to napiszcie to w temacie watku!!!! Trezbe przyciagnac tutaj ludzi.... to sutuacja zycia lub smierci. w takeij sytuacji dogomaniaczki na pewno sie zmobilizuja!!! Quote
Aryste Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 napiszcie w temacie ze ma kilka dni do eutaniazji!!! Quote
???? Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 głupie pytanie, ale jak zmienia się tytuł wątku?:oops: Quote
Aryste Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Madz, musisz naisac do administratorow forum. tutaj sytuacja jest podbtramkowa. tzeba go ratowac... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/197741-Prośby-o-przeniesienie-wątków-i-zmianę-tematu/page25[/URL] Quote
???? Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 dzięki, już wysyłam prośbę o zmianę tytułu Quote
Aryste Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 kurcze tak sie nim przejelam... to dyrekcja w schroniku mowi o eutanazji???? do kiedy on ma czas? dlaczego chca go uspic? bo chory ? Quote
???? Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Nie wiem dokładnie ile dni mu zostało, dowiedziałam się tylko, że kilka dni...(może jutro dowiem się ile dokładnie) powodem jest to, że nie zgadza się z innymi psami, a nie może sam siedzieć w boksie bo nie ma w schronisku miejsc:-( Quote
Aryste Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Madz! juz mi powiedziano jak sie zmienia tytul, musisz wejsc w edycje pierwszego postu i na dole jest opcja edycja zaawansoawna. jak klikniesz to bedziesz mogla zminic wszystko i tytul tez. sproboj prosze. kto wie kiedy administrator odpowie...tak bedzie szybciej. Quote
Aryste Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='Madź.']Nie wiem dokładnie ile dni mu zostało, dowiedziałam się tylko, że kilka dni...(może jutro dowiem się ile dokładnie) powodem jest to, że nie zgadza się z innymi psami, a nie może sam siedzieć w boksie bo nie ma w schronisku miejsc:-([/QUOTE] a z suniami jakby go wsadzili? Quote
???? Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 decyzja zapadła...:shake: teraz pozostaje nam szukanie mu tymczasu Quote
???? Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [quote name='Aryste']Madz! juz mi powiedziano jak sie zmienia tytul, musisz wejsc w edycje pierwszego postu i na dole jest opcja edycja zaawansoawna. jak klikniesz to bedziesz mogla zminic wszystko i tytul tez. sproboj prosze. kto wie kiedy administrator odpowie...tak bedzie szybciej.[/QUOTE] dzięki, zmienione Quote
siekowa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Zekki łobuziaku żebyś Ty te psy lubił :( Quote
merryjanee Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 może znajdźcie mu hotelik czy jakieś PDT i będziemy zbierać deklarację, tak będzie może łatwiej, wtedy nadal będziemy szukać ds i dt ale będzie on bezpieczny Quote
???? Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Dzisiaj będziemy dzwoniły z Martuchny po hotelikach. Quote
Aryste Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 To daj znac Madz czy cos znalazlyscie. potem trzeba bedie zbierac deklaracje... Quote
???? Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Zekki przez ten cały okres po pogryzieniu przebywał w kwarantanniku. Psiaki mają tam dość dobre warunki - posłanko, kaloryferek. Dochodził tam do siebie, jednak jest teraz w schronisku bardzo dużo szczeniaków, którym kwarantannik jest bardzo potrzebny. Została przyjęta do schroniska suka ze szczeniakami i została włożona do boksu Zekkiego, więc Zekki musiał przeprowadzić się do pojedynczych boksów dla psów agresywnych. Tam już nie ma tak fajnie jak w kwarantanniku - miękkie posłanko przy kaloryferku zastąpiła buda z siankiem. Zekki będzie mógł zostać w schronisku dopóki będzie tam dla niego miejsce - jak będą wszystkie pojedyncze boksy zajęte a będzie taki boks potrzebny to wiecie... Dlatego też nie wiem ile dokładnie mamy czasu Quote
Martuchny Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Prosimy o pomoc, nie wiadomo ile mamy czasu... Quote
???? Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Jest opcja hoteliku w województwie Łódzkim - 4łapy. Cena od 12 do 15 zł za dobę (nie wiem ile by było w przypadku Zekkiego). Potrzebne by były stałe deklaracje... HELP Quote
Martuchny Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 ja deklaruje 20 złotych na miesiąc. Quote
Recommended Posts