Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochany biedak... powinien sie leczyc w domu a nie marznac w schronisku.
czy ma wydarzenei na fb?
moze zglosic go do jakiejs fundacji?
on napradwe jest taki biedny a osob na watku jak na lekarstwo.

Posted

Zekkiś ma wydarzenie na FB: [url]http://www.facebook.com/events/232216513571480/?ref=ts&fref=ts[/url]

Zekki obecnie przebywa na obserwacji, ponieważ z tego co wiem dziabnął jakiegoś wolontariusza... (na odprowadzanie do boksu Zekki reaguje paniką, może wtedy? Niestety nie znam szczegółów). Ba obserwacji będzie do przyszłego tygodnia. Bardzo bym chciała, aby nie musiał po niej wracać już do schroniska:placz:

Posted

Czemu trafił na obserwację, nie miał szczepienia?
Jest jakaś szansa by dowiedzieć się od tego wolontariusza czegoś więcej?
Z psami on się nie bardzo dogaduje? Jeśli tak to ciężko będzie coś znaleźć :(

Posted

Nie wiem, kiedy Zekkiemu kończy się obserwacja, ale w schronisku go jeszcze nie ma. W ten piątek co był, albo jutro. Jak tylko się coś dowiemy, damy znać.
ps. Nie wiemy co to za wolontariusz.
Zekki ma problem z dogadaniem się z psami jedynie w boksie w dużej grupie psów, w małej i na spacerze- nie ma problemu. Nie wiemy jak zachowywałby się w domu.

Posted

Gdy zdarzy się sytuacja, że pies kogoś ugryzie i ta osoba to zgłosi to psiak jedzie na obserwację, mimo tego, że był szczepiony. Jutro postaram się dowiedzieć co z Zekkim i jak to było z tym ugryzieniem.
Gdy chodziłam z Zekkim na spacerki to nie miał problemu z dogadywaniem się z innymi psami, poza boksem jest ok, gorzej w środku...

Posted

Zekki wrócił dzisiaj do schroniska. O ugryzieniu dowiedziałam się tyle, że było to raczej dziabnięcie, nic wielkiego. Jednak nadal nie wiem w jakich okolicznościach...