Jump to content
Dogomania

Lucynka,mam dom,mam rodzinkę ,kolege,gory i wszystko najlepsze..warto było czekac,dziekuje

Recommended Posts

Posted

Pragne sie wytłumaczyć....
Nie to,że temat olałam. Nie.
Niestety jestem jedna a psiaków potrzebujacych domów pełno :( Nie wiem jak ale ze śląska i mazowieckiego sie dowiedzieli o tym,że chce dac domek mało adopcyjnemu psu i...zasypano mnie telefonami i mailami.
Sa sunie które juz siedza po kilka lat w schroniskach, z drutowanymi miednicami i innymi problemami :(
Nie adoptowałam jeszcze żadnej suni tylko dlatego,ze nie wiem którą wybrac...która bardziej potrzebujaca :(
Moge niestety pomóc tylko jednemu psu :( I bardzo nad tym ubolewam.... :(
Napewno za kilka lat będę chciała dac dom kolejnemu psu, gdyz u moich Rodziców już dwa seniorzy ledwo chodzacy :(
Nie oceniajcie - postarajcie sie mnie zrozumiec :( piszac teraz ten post jest mi źle bo czuje sie winna :( Nie chce robic nadzieji zadnemy psiakowi. Chce dac dom takiemu, który naprawde niema szans na normalny dom lub jaki kolwiek....

Posted

[quote name='kimsi_3']Pragne sie wytłumaczyć....
Nie to,że temat olałam. Nie.
Niestety jestem jedna a psiaków potrzebujacych domów pełno :( Nie wiem jak ale ze śląska i mazowieckiego sie dowiedzieli o tym,że chce dac domek mało adopcyjnemu psu i...zasypano mnie telefonami i mailami.
Sa sunie które juz siedza po kilka lat w schroniskach, z drutowanymi miednicami i innymi problemami :(
Nie adoptowałam jeszcze żadnej suni tylko dlatego,ze nie wiem którą wybrac...która bardziej potrzebujaca :(
Moge niestety pomóc tylko jednemu psu :( I bardzo nad tym ubolewam.... :(
Napewno za kilka lat będę chciała dac dom kolejnemu psu, gdyz u moich Rodziców już dwa seniorzy ledwo chodzacy :(
Nie oceniajcie - postarajcie sie mnie zrozumiec :( piszac teraz ten post jest mi źle bo czuje sie winna :( Nie chce robic nadzieji zadnemy psiakowi. Chce dac dom takiemu, który naprawde niema szans na normalny dom lub jaki kolwiek....[/QUOTE]
Cioteczko rozumiemy i mamy świadomość, że potrzebujących psiaków jest ogrom, więc decyduj jak Ci podpowiada serce

Posted

Kimsi, wybacz za zbyt pochopne oceny, po prostu takie sytuacje zdarzały się wielokrotnie i dlatego od razu reakcja była taka, że ktoś robi nadzieję, a potem znika. Dziękujemy za tego posta. Jak najbardziej rozumiem Twoją sytuację, nawet wręcz współczuję, że musisz dokonywać wyboru spośród tylu bid i odmawiać wielu ludziom, ale tak jak napisała Ciotka Giselle- zrób tak, jak Ci podpowiada serce :(

Posted

[quote name='Gosiapk']Witaj Michelle jak sobie radzi Lucynka w te mrozy?[/QUOTE]

Ciociu jakie mrozy??? My z Giselle myślimy nad tym, że na wiosnę trzeba Lucy przeprowadzić kurację odchudzającą, bo nikt jej nie weźmie, jak pomyśli jakie ilości jedzenia ona może pochłaniać, a na poważnie to Lucyk jest już trochę za gruba i chyba ten tłuszcz ją grzeje, codziennie dostają coś ciepłego do jedzenia, kojec jest ocieplony kocami i brezentem, w budzie słoma. Lucy jak zawsze dokazuje z Cashem na podwórku, więc nie jest źle :razz:

Posted

[quote name='Gosiapk']Witaj Michelle jak sobie radzi Lucynka w te mrozy?[/QUOTE]
Tak wygląda kojec naszej Diablicy,staramy się by wiatr w nim nie hulał i śnieg się nie wdzierał

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi15456/dfa9922c0012076050f1ef77/sdc12984[/IMG]

Posted

Dziękuję za zrozumienie... Ja poprostu nie umiem wybierać jak tyle bid potrzebuje domku :(
W przyszłym tygodniu przyjeżdża do mnie sunia w typie Onka, która ma jakieś 10-11 lat. jej historia nie pozostawiła cienia watpliwości,ze to Ona najbardziej potrzebuje domku....Od szczeniaka jest w schronisku :( i to tyle lat :( Bidulka wycofana, bez zaufania....Mam nadzieje,że zrozumiecie... sytuacja wymaga dania jej na starość spokojnego miejsca. Lucynka jest młoda. Napewno skradnie czyjeś serduszko :)
Starsze psiaki miają mniejsze szanse na adopcje...a Misia, która ma przyjechac ze schroniska w Głównie może choć na kilka lat zaznac swojego domku.
Lucynce życze aby w najbliższym czasie znalazła swojego człowieka, który da Jej dużo miłości :*

Posted

[quote name='kimsi_3']Dziękuję za zrozumienie... Ja poprostu nie umiem wybierać jak tyle bid potrzebuje domku :(
W przyszłym tygodniu przyjeżdża do mnie sunia w typie Onka, która ma jakieś 10-11 lat. jej historia nie pozostawiła cienia watpliwości,ze to Ona najbardziej potrzebuje domku....Od szczeniaka jest w schronisku :( i to tyle lat :( Bidulka wycofana, bez zaufania....Mam nadzieje,że zrozumiecie... sytuacja wymaga dania jej na starość spokojnego miejsca. Lucynka jest młoda. Napewno skradnie czyjeś serduszko :)
Starsze psiaki miają mniejsze szanse na adopcje...a Misia, która ma przyjechac ze schroniska w Głównie może choć na kilka lat zaznac swojego domku.
Lucynce życze aby w najbliższym czasie znalazła swojego człowieka, który da Jej dużo miłości :*[/QUOTE]
Dziękujemy Cioteczko za info i najważniejsze,że jakaś bida będzie miała u Ciebie godne życie, którego dotąd nie zaznała:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']A co to macie giselle za psinę nową?[/QUOTE]
Ciocia ta nowa to Stefka, cudna psica, tutaj jej wątek

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238411-Stefcia-m%C5%82oda-weso%C5%82a-sunia-unikn%C4%99%C5%82a-schronu-w-Olkuszu-prosi-o-wsparcie-na-hotelik%21[/url]

Posted

[quote name='michelle04']Ciocia ta nowa to Stefka, cudna psica, tutaj jej wątek

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238411-Stefcia-młoda-wesoła-sunia-uniknęła-schronu-w-Olkuszu-prosi-o-wsparcie-na-hotelik![/URL][/QUOTE]

Właśnie jak zobaczyłam Twoją odpowiedź na pytanie odnośnie hoteliku to się domyśliłam, że to ta pannica :)

Posted

Chyba musicie sobie dorobić z giselle co najmniej po 3 pary dodatkowych rąk, bo tu każdy się pcha do głaskania i miziania:evil_lol:
A ja się chyba nigdy nie przestanę zachwycać Keshem i jego piłeczką- normalnie kocham tego psa:loveu: