Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś o nim napiszę :
Sajgon ma 12 miesięcy i jest cieszącym się z życia labradorek retrieverem . Uwielbia piosenkę Pum Up The Jam i uwielbia do niej tańczyć =] Jest bardzo towarzyski , zaprzyjażniłby sie nawet z pijakiem ... Uwielbia beagle i wszystko do jedzenia . Na podwórku jest taki wesoły jakby byl najszęśliwszym pieskiem na świecie . Cieszy sie bez powodu i nienawidzi samotności . Jest sympatyczny , ale strasznie żebra i czasami , jak to mówi jego imie , zrobi mały sajgon w domku , albo na podwórku =]
Jakięś pytania ? Chetnie odpowiem =]

Posted

Nowa , dzisiejsza fotka z kosteczka na ząbki kupiona dzisiaj , której już nie ma . W sklepie zoologicznym mówili , że miała zostać na tydzień ...

Sajgon ma bardzo ostre ząbki =]

Posted

Jego matka to Tajga na zdjeciu z nowymi szczeniakami ( młodszym rodzeństwem Sajgona ) :

Jego mama jest jego sobowrótem . Jest identyczna . Może nie w tym ujeciu , ale naprawdę można pomylić =]

Posted

Dobrze wykonam :] Sastępnym razem poproś jeszcze o pomasowanie po brzuszku - uwielbia to , móglby cały dzień leżec na pleckach in byc glaskanym przez jeddnego z wlasciciela =]

Pozdrawiam i dziękuje !

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Oj , zaniedbałam tu troszkę ... Ale mam kapitalne nowe fotki ! Oto one :

Resztę może dodam jutro , bo dzisiaj trochę czasu nie mam . Jak jesteście bardzo spragnieni nowych zdjęć to prozę wchodzić na mojego bloga z profilu . Tam macie wszystkie fotki jakie zrobiłam , a szczególnie z kwietnia xD
Pozdrawiam !