jola od jadzi Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Większość łodzian zna panią Elę Ścipień, która pomaga porzuconym, niechcianym zwierzętom. Od 21 sierpnia pani Ela poszukuje szarej, średniej wielkości suni - mix sznaucera, jej opiekunowie wyrzucili ją przed domem p.Eli, przerażona suczka uciekła w las i od tego czasu pani Ela codziennie jeździ po okolicach Łodzi i Zgierza poszukując jej. To jest Dona A tu wszystko o poszukiwaniach i miejscach, gdzie była widziana: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231273-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-Artur%C3%B3wek-Nowa-Gdynia-Zgierz-Rosan%C3%B3w-zagin%C4%99%C5%82a-sunia-mix-sznaucera-%C5%9Bredniego Proszę wszystkich łodzian, zgierzan i osoby mieszkające na trasie Łódź- Zgierz, mieszkańców podłódzkich miejscowości o rozglądanie się, czy gdzieś obok Was nie błąka się ta sunia. Ostatni raz była widziana w Zgierzu na osiedlu 650-lecia około 18 września,była wycieńczona i bardzo słaba, kulała na jedną łapkę, niestety, informacja o miejscu gdzie przebywa, dotarła zbyt późno, nie znaleźliśmy już suni w tym miejscu.Dona ma już coraz mniejsze szanse na przeżycie, sama nie podejdzie do ludzi, jest zmęczona, głodna i przerażona. Jeśli jeszcze żyje może przemieszczać się w kierunku Łodzi. Albo ukryła się w jakichś chaszczach w oczekiwaniu na śmierć. Jej wędrówka do nikąd trwa już ponad miesiąc. Proszę, pomóżcie! Tel. do p.Eli 881 591 304 lub do mnie 604 172 408 Quote
jola od jadzi Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Zdumiewające, nikogo z Łodzi? Quote
Kar0la Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Podniosę chociaż. Niestety nie mam jak pomóc. Quote
jola od jadzi Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Dzięki KarOla za dobre słowo, nikt tu nie oczekuje pomocy w postaci osobistego udziału w poszukiwaniu Dony, najbardziej zależy nam na przekazaniu informacji o suczce osobom mieszkającym w okolicy Zgierza czy w samym Zgierzu. Ale to, jak widac, wydaje sie zbyt trudne albo rzeczywiście nikogo z Łodzi i okolic tu nie ma. Trudno, jakoś sobie damy radę bez pomocy łódzkich dogomaniaków :) Jeszcze raz dziękuję! Quote
luta4 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 moze zadzwonic do medora moze cos wiedza to ich teren mozna porozwieszac ogłoszenia z nr telefonu tak mi zal psiny.PSINKO NIE ZAŁAMUJ SIĘ Quote
nika28 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Mam kilku znajomych ze Zgierza, których już dawno poinformowałam, ale niestety nie widzieli suni ani nie słyszeli, żeby ktoś taką znalazł :( Quote
Recommended Posts