Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ferraribox']Jeśli wiem,że domek sprawdzony to cieszę się,że w odpowiednim wieku trafiają do ludzi.Tygodniowe pieski powinny mieć już swój domek i dobrego pana,który wprowadzi je w życie swojego stada.:loveu:[/quote]

Ach jasne - jestem pewna że Twoje pociechy maja domki najlepsze z najlepszych !!!! Dlatego ja się kiedys do Ciebie zgłosze hihihihi :eviltong:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Purple][B]Kochani.. ogromna prośba...

[U]to wątek szczeniaków[/U], które się urodziły u siostry Mariusza
(sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował
.. no i urodziły się maluchy)
dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), [U]zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876[/URL]

[/U]podnoście ten wątek - pliiissssss[/B][/COLOR]

Posted

Witam, mała Carrera D'Estrella od Ferrari Box jest już całkiem zadomowiona i dostałą imię Fuga. Bawi się pięknie, przychodzi na zawołanie, jest odważna, a przy tym pieszczocha. Cudo. Można gapić się na nią jak w telewizor. Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza Ferrari i jej wspaniałe boksie :-)

Posted

[quote name='Fuga***']Witam, mała Carrera D'Estrella od Ferrari Box jest już całkiem zadomowiona i dostałą imię Fuga. Bawi się pięknie, przychodzi na zawołanie, jest odważna, a przy tym pieszczocha. Cudo. Można gapić się na nią jak w telewizor. Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza Ferrari i jej wspaniałe boksie :-)[/quote]
:loveu:Witam,nową właścicielkę Fugi no i wnusię,która dzielnie zniosła rozłąkę!
Teraz mi już nie uciekniecie:lol::lol::lol: i wiem,że będę mogła liczyć na stronkę mojej sunieczki:razz:.Cieszę się bardzo,że maleństwo tak fantastycznie podbija Wasze serducha:loveu::loveu::loveu:
Gorące pozdrowienia od babci Asi,Koki,Gastona i wspaniałych chłopaków.

Posted

Dzisiaj pierwszy raz zobaczyła swoje odbicie w lustrze. Zgłupiała i uciekła w podskokach małego koziołka :-D
Stronka się zrobi, tylko opanuję to forum, na razie pochłania mnie jej rytm spania-zabawy-jedzenia :-) Cudnie jest.
Asiu, nie uciekniemy, nie ma obaw. Choć z zaskoczeniem uświadomiłam sobie, że "fuga" znaczy właśnie "ucieczka" :-D
Pozdro!

Posted

[quote name='Fuga***'] :-) Cudnie jest.
[/quote]
I będzie tak dalej:lol::lol::lol:,a potem może następny boksio? Dwa chowają się lepiej;)
Z niecierpliwością czekam na fotki Fugi i ciepło pozdrawiam.

Posted

[quote name='evaxon']hej hejj:loveu:
co u maluszkow :loveu:i u tych wiekszych :loveu: i u ciebie:loveu: i u mnie:loveu: i u nich :loveu:i u was:loveu: hahaha[/quote]
:loveu:Małymi kroczkami wracam do normalności.Najbardziej z remontu cieszą się duże boksie.Tyle ludzi,koła taczek itp. itd.Maluszki wkroczyły w wiek zabaw i tu dopiero jest wesoło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
POZDRAWIAMY

Posted

[quote name='Fuga***']Witam, mała Carrera D'Estrella od Ferrari Box jest już całkiem zadomowiona i dostałą imię Fuga. Bawi się pięknie, przychodzi na zawołanie, jest odważna, a przy tym pieszczocha. Cudo. Można gapić się na nią jak w telewizor. Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza Ferrari i jej wspaniałe boksie :-)[/quote]

Witam kuzyneczkę mojej Kirusi.
Dla niewtajemniczonych - przystojny Gaston i mama Kiri to rodzeństwo.

Pozdrawiamy, czekamy na samodzielny blog:lol:.

Posted

witaj Agusia :-)
nie ma jak rodzina :-)
Przymierzam się do bloga, zwłaszcza, że serwer jakoś lepiej działa. Przeczytałam prawie cały wątek i bardzo to zachęcające.
Pozdrawiam wszystkich, w tym cieplutko cała ekipę Ferrari.

Posted

Przepraszam za zaśmiecanie białymi plamami....
Przepraszam, ale wtedy jeszcze nie opanowałam wklejania zdjęć, chętnie też usunęłabym te puste posty, ale nie umiem. Za to mam blog mojej Małej: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100411[/url]

Pozdrawiam serdecznie. I piszcie, co u Mniejszych i Większych.

Posted

[quote name='Fuga***']Przepraszam za zaśmiecanie białymi plamami....
Przepraszam, ale wtedy jeszcze nie opanowałam wklejania zdjęć, chętnie też usunęłabym te puste posty, ale nie umiem. Za to mam blog mojej Małej: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100411[/URL]

Pozdrawiam serdecznie. I piszcie, co u Mniejszych i Większych.[/quote]
Gosia już byłam u Was.Cieszę się,że codziennie będę widziała dziewczynkę.Pa!

Posted

[quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Bry wieczór Ferrariboksiki:loveu:[/COLOR][/quote]Bry,bry:loveu:

[quote name='Jagoda*']Witamy Pańcię i boksie...:lol:[/quote]Jak dawno tu Was nie było-WITANKO:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Jagoda*']A co u boksików? Jak domki?[/quote]
Jadziu jeszcze trzy psiaczki nie mają domków.Jest bardzo dużo miotów boksików z papierami i troszkę zaczynam sie niepokoić o maluchy.Potrzebny jest już nowy ,ten jedyny pan dla każdego boksika,który zacznie malucha wprowadzać w swoje życie.
Jadziu jeśli słyszałabyś ,że ktoś poszukuje boksika to dawaj go do mnie.

A może ktoś na Dogo szuka boksiego przystojniaka?