caroolcia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='ferraribox']Jeśli wiem,że domek sprawdzony to cieszę się,że w odpowiednim wieku trafiają do ludzi.Tygodniowe pieski powinny mieć już swój domek i dobrego pana,który wprowadzi je w życie swojego stada.:loveu:[/quote] Ach jasne - jestem pewna że Twoje pociechy maja domki najlepsze z najlepszych !!!! Dlatego ja się kiedys do Ciebie zgłosze hihihihi :eviltong: Quote
basia2202 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [COLOR=Purple][B]Kochani.. ogromna prośba... [U]to wątek szczeniaków[/U], które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), [U]zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876[/URL] [/U]podnoście ten wątek - pliiissssss[/B][/COLOR] Quote
teqquila Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [B][COLOR="Green"]jakie slicznosci aaa ja kce boksia :loveu::loveu: Witanko przesliczne sa :loveu:[/COLOR][/B] Quote
Fuga*** Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Witam, mała Carrera D'Estrella od Ferrari Box jest już całkiem zadomowiona i dostałą imię Fuga. Bawi się pięknie, przychodzi na zawołanie, jest odważna, a przy tym pieszczocha. Cudo. Można gapić się na nią jak w telewizor. Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza Ferrari i jej wspaniałe boksie :-) Quote
ferraribox Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 [quote name='Fuga***']Witam, mała Carrera D'Estrella od Ferrari Box jest już całkiem zadomowiona i dostałą imię Fuga. Bawi się pięknie, przychodzi na zawołanie, jest odważna, a przy tym pieszczocha. Cudo. Można gapić się na nią jak w telewizor. Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza Ferrari i jej wspaniałe boksie :-)[/quote] :loveu:Witam,nową właścicielkę Fugi no i wnusię,która dzielnie zniosła rozłąkę! Teraz mi już nie uciekniecie:lol::lol::lol: i wiem,że będę mogła liczyć na stronkę mojej sunieczki:razz:.Cieszę się bardzo,że maleństwo tak fantastycznie podbija Wasze serducha:loveu::loveu::loveu: Gorące pozdrowienia od babci Asi,Koki,Gastona i wspaniałych chłopaków. Quote
Fuga*** Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Dzisiaj pierwszy raz zobaczyła swoje odbicie w lustrze. Zgłupiała i uciekła w podskokach małego koziołka :-D Stronka się zrobi, tylko opanuję to forum, na razie pochłania mnie jej rytm spania-zabawy-jedzenia :-) Cudnie jest. Asiu, nie uciekniemy, nie ma obaw. Choć z zaskoczeniem uświadomiłam sobie, że "fuga" znaczy właśnie "ucieczka" :-D Pozdro! Quote
ferraribox Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Fuga***'] :-) Cudnie jest. [/quote] I będzie tak dalej:lol::lol::lol:,a potem może następny boksio? Dwa chowają się lepiej;) Z niecierpliwością czekam na fotki Fugi i ciepło pozdrawiam. Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 hej hejj:loveu: co u maluszkow :loveu:i u tych wiekszych :loveu: i u ciebie:loveu: i u mnie:loveu: i u nich :loveu:i u was:loveu: hahaha Quote
ferraribox Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='evaxon']hej hejj:loveu: co u maluszkow :loveu:i u tych wiekszych :loveu: i u ciebie:loveu: i u mnie:loveu: i u nich :loveu:i u was:loveu: hahaha[/quote] :loveu:Małymi kroczkami wracam do normalności.Najbardziej z remontu cieszą się duże boksie.Tyle ludzi,koła taczek itp. itd.Maluszki wkroczyły w wiek zabaw i tu dopiero jest wesoło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: POZDRAWIAMY Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 no to czas na foty:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Fuga***']Witam, mała Carrera D'Estrella od Ferrari Box jest już całkiem zadomowiona i dostałą imię Fuga. Bawi się pięknie, przychodzi na zawołanie, jest odważna, a przy tym pieszczocha. Cudo. Można gapić się na nią jak w telewizor. Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza Ferrari i jej wspaniałe boksie :-)[/quote] Witam kuzyneczkę mojej Kirusi. Dla niewtajemniczonych - przystojny Gaston i mama Kiri to rodzeństwo. Pozdrawiamy, czekamy na samodzielny blog:lol:. Quote
caroolcia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Buziaczki dla maluszkówi dla dużych farrariboksików:loveu: Quote
Fuga*** Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 witaj Agusia :-) nie ma jak rodzina :-) Przymierzam się do bloga, zwłaszcza, że serwer jakoś lepiej działa. Przeczytałam prawie cały wątek i bardzo to zachęcające. Pozdrawiam wszystkich, w tym cieplutko cała ekipę Ferrari. Quote
Fuga*** Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [IMG]http://img514.imageshack.us/my.php?image=picture090ye0.jpg[/IMG] Quote
Fuga*** Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 aaaa.... nie umiem wklejać tu zdjęć :-( ale dojdę, jak to się robi Quote
Fuga*** Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [IMG]http://img514.imageshack.us/my.php?image=picture090ye0.jpg[/IMG] Quote
Fuga*** Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Przepraszam za zaśmiecanie białymi plamami.... Przepraszam, ale wtedy jeszcze nie opanowałam wklejania zdjęć, chętnie też usunęłabym te puste posty, ale nie umiem. Za to mam blog mojej Małej: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100411[/url] Pozdrawiam serdecznie. I piszcie, co u Mniejszych i Większych. Quote
ferraribox Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Fuga***']Przepraszam za zaśmiecanie białymi plamami.... Przepraszam, ale wtedy jeszcze nie opanowałam wklejania zdjęć, chętnie też usunęłabym te puste posty, ale nie umiem. Za to mam blog mojej Małej: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100411[/URL] Pozdrawiam serdecznie. I piszcie, co u Mniejszych i Większych.[/quote] Gosia już byłam u Was.Cieszę się,że codziennie będę widziała dziewczynkę.Pa! Quote
ferraribox Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 WITAM FUGUNIĘ,jej pańcię i wszystkie cioteczki:multi: Quote
Akadna Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [COLOR=royalblue]Bry wieczór Ferrariboksiki:loveu:[/COLOR] Quote
ferraribox Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Bry wieczór Ferrariboksiki:loveu:[/COLOR][/quote]Bry,bry:loveu: [quote name='Jagoda*']Witamy Pańcię i boksie...:lol:[/quote]Jak dawno tu Was nie było-WITANKO:loveu::loveu::loveu: Quote
ferraribox Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Jagoda*']A co u boksików? Jak domki?[/quote] Jadziu jeszcze trzy psiaczki nie mają domków.Jest bardzo dużo miotów boksików z papierami i troszkę zaczynam sie niepokoić o maluchy.Potrzebny jest już nowy ,ten jedyny pan dla każdego boksika,który zacznie malucha wprowadzać w swoje życie. Jadziu jeśli słyszałabyś ,że ktoś poszukuje boksika to dawaj go do mnie. A może ktoś na Dogo szuka boksiego przystojniaka? Quote
Recommended Posts