Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: Witam wszystkich tu zaglądających i tych,których dawno tu nie było:lol:
U mnie wakacje pełną parą się rozpoczęły.TZ zjechał na Mazury i będzie z nami 2 tygodnie:cool3: .Wczoraj ciężki dzień, TZ stwierdził ,że nie będzie uczestniczył w wystawach.Byłam sama,nie wystawiałam ale kibicowałam Kirusi,która została NSwR.Żałowowałam,że nie zgosiłam moich trzech champiomów,w 2003 r z Gasiem i Kokunią zrobiliśmy ok.50 wystaw.W ubiegłym roku kończyłam cham.pionat z Nomisią.Lubię wystawiać i sprawia mi to przyjemność.Przydałby się jakiś mały ferraroboksik:lol:
POZDRAWIM

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ferraribox']:lol: Witam wszystkich tu zaglądających i tych,których dawno tu nie było:lol:
U mnie wakacje pełną parą się rozpoczęły.TZ zjechał na Mazury i będzie z nami 2 tygodnie:cool3: .Wczoraj ciężki dzień, TZ stwierdził ,że nie będzie uczestniczył w wystawach.Byłam sama,nie wystawiałam ale kibicowałam Kirusi,która została NSwR.Żałowowałam,że nie zgosiłam moich trzech champiomów,w 2003 r z Gasiem i Kokunią zrobiliśmy ok.50 wystaw.W ubiegłym roku kończyłam cham.pionat z Nomisią.Lubię wystawiać i sprawia mi to przyjemność.Przydałby się jakiś mały ferraroboksik:lol:
POZDRAWIM[/quote]

- TZ-owi sie nie dziwię.Trzymam w tym wypadku jego stronę:diabloti: No moze raz bym pojechał góra :evil_lol: dwa. Ja się przed TZ-tką muszę ukrywać z dostępem do Dogo . No ale dzisiaj jestem w pracy i mam luzik.

Posted

[quote name='ferraribox']:lol: Witam wszystkich tu zaglądających i tych,których dawno tu nie było:lol:
POZDRAWIM[/quote]
:loveu: Oj to my byśmy się zgodziły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też uwielbiam wystawy:loveu: najlepiej co niedzielę:loveu: , a mój TZ:p nie chce jeżdzić wogóle:shake: - tylko się loozować . Dla mnie najlepszy wypoczynek, to wstać o 5 rano w niedzielę i spędzić ją na podróży, czekaniu ( czasem kilku godz. na wejście na ring), wystawieniu i powrocie do domciu:loveu: .
Eh..., nawet jeszcze z Dikim championa nie skończyłam:shake: , a TZ-ta tak ciężko gdzieś wyciągnąć, w zeszłym roku udało mi się wyciągnąć go 16 razy:diabloti: , a w tym tylko 2:placz: w dodatku tylko raz z psem:p .

Posted

ja szczerze też nie lubię (chociaż przyznaję się, że nie byłam), i wolałabym zamiast na wystwę faflaki na spacerek do lasu albo nad jeziorko zabrać:eviltong:
Oczywiście uwielbiam wasze wystawowe boksiki i cieszę sie, że je wystawiacie bo inni mogą podziwiać takie piekności :razz:

Posted

Asia to fanka wystaw, mnie motywowała do startów z Kiri.
Oglądać, owszem, to ja lubię i to mi wystarczy.:razz:

Czy zobaczę Ciebie, Asiu, jak prezentujesz swoje trzy championy:lol: ....???

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Asia to fanka wystaw, mnie motywowała do startów z Kiri.

Czy zobaczę Ciebie, Asiu, jak prezentujesz swoje trzy championy:lol: ....???[/quote]

jestem za!!! ;)

A swoją droga wystawy to niezła okazja na spotkania i ploteczki z cioteczkami dogomaniakowymi :razz:

Posted

[quote name='Donvitow']- TZ-owi sie nie dziwię.Trzymam w tym wypadku jego stronę:diabloti: No moze raz bym pojechał góra :evil_lol: dwa. Ja się przed TZ-tką muszę ukrywać z dostępem do Dogo . No ale dzisiaj jestem w pracy i mam luzik.[/quote]
Ja też się ukrywam:evil_lol: .A tak swoją drogą to mężczyźni lepiej wystawiają boksery:lol:
[quote name='bonita']:loveu: Oj to my byśmy się zgodziły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też uwielbiam wystawy:loveu: najlepiej co niedzielę:loveu: , . Dla mnie najlepszy wypoczynek, to wstać o 5 rano w niedzielę i spędzić ją na podróży, czekaniu ( czasem kilku godz. na wejście na ring), wystawieniu i powrocie do domciu:loveu: .
.[/quote]
OJ TO BYŚMY SIĘ DOBRAŁY:lol:
[quote name='AgusiaTerierka']Nie wiem, dlaczego, ale panowie nie lubią wystaw. Jakaś epidemia, czy co?[/quote]
Ale jak już są i lubią to,to lepiej im wychodzi wystawianie.:cool3:

[quote name='AgusiaTerierka']Asia to fanka wystaw, mnie motywowała do startów z Kiri.

Czy zobaczę Ciebie, Asiu, jak prezentujesz swoje trzy championy:lol: ....???[/quote]
Myślę,żę tak:lol:
[quote name='caroolcia']jestem za!!! ;)

A swoją droga wystawy to niezła okazja na spotkania i ploteczki z cioteczkami dogomaniakowymi :razz:[/quote]
Nie zawsze można mówić głośno:evil_lol: :evil_lol:
[quote name='sylwia i boksery']Witam Ferraribox :multi::multi:
Trochę spóźnione,ale podglądam Was od jakiegoś czasu :eviltong:
Specjalne pozdrowienia od Picassa dla Gastonka-to były czasy,jak chłopcy razem dokazywali na ringach :diabloti:[/quote]
A może na klubówce je pokażemy;)
[quote name='Donvitow']Pozdrawiam serdecznie. Pa![/quote]
Miło nam:roll:
[quote name='caroolcia']Witam piekne boksie z uroczą pańciuchną :loveu:[/quote]Co za komplementa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']I jak minął babsko-boksiowy wieczór;)?:eviltong:[/quote]
Gadałyśmy przez telefon, Asia miziała swoje psiaki, ja swoje...;)

Asiu, jak postępy z obsługą nowej cyfrówki?

Posted

[quote name='Donvitow']Pozdrawiam serdecznie. Pa![/quote]

[quote name='caroolcia']Witam piekne boksie z uroczą pańciuchną :loveu:[/quote]

No i widzicie dziecko czyta w moich myślach:shake: