ferraribox Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 :lol: Witam wszystkich tu zaglądających i tych,których dawno tu nie było:lol: U mnie wakacje pełną parą się rozpoczęły.TZ zjechał na Mazury i będzie z nami 2 tygodnie:cool3: .Wczoraj ciężki dzień, TZ stwierdził ,że nie będzie uczestniczył w wystawach.Byłam sama,nie wystawiałam ale kibicowałam Kirusi,która została NSwR.Żałowowałam,że nie zgosiłam moich trzech champiomów,w 2003 r z Gasiem i Kokunią zrobiliśmy ok.50 wystaw.W ubiegłym roku kończyłam cham.pionat z Nomisią.Lubię wystawiać i sprawia mi to przyjemność.Przydałby się jakiś mały ferraroboksik:lol: POZDRAWIM Quote
Donvitow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='ferraribox']:lol: Witam wszystkich tu zaglądających i tych,których dawno tu nie było:lol: U mnie wakacje pełną parą się rozpoczęły.TZ zjechał na Mazury i będzie z nami 2 tygodnie:cool3: .Wczoraj ciężki dzień, TZ stwierdził ,że nie będzie uczestniczył w wystawach.Byłam sama,nie wystawiałam ale kibicowałam Kirusi,która została NSwR.Żałowowałam,że nie zgosiłam moich trzech champiomów,w 2003 r z Gasiem i Kokunią zrobiliśmy ok.50 wystaw.W ubiegłym roku kończyłam cham.pionat z Nomisią.Lubię wystawiać i sprawia mi to przyjemność.Przydałby się jakiś mały ferraroboksik:lol: POZDRAWIM[/quote] - TZ-owi sie nie dziwię.Trzymam w tym wypadku jego stronę:diabloti: No moze raz bym pojechał góra :evil_lol: dwa. Ja się przed TZ-tką muszę ukrywać z dostępem do Dogo . No ale dzisiaj jestem w pracy i mam luzik. Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='ferraribox']:lol: Witam wszystkich tu zaglądających i tych,których dawno tu nie było:lol: U mnie wakacje pełną parą się rozpoczęły.TZ zjechał na Mazury i będzie z nami 2 tygodnie:cool3: .Wczoraj ciężki dzień, TZ stwierdził ,że nie będzie uczestniczył w wystawach.Byłam sama,nie wystawiałam ale kibicowałam Kirusi,która została NSwR.Żałowowałam,że nie zgosiłam moich trzech champiomów,w 2003 r z Gasiem i Kokunią zrobiliśmy ok.50 wystaw.W ubiegłym roku kończyłam cham.pionat z Nomisią.Lubię wystawiać i sprawia mi to przyjemność.Przydałby się jakiś mały ferraroboksik:lol: POZDRAWIM[/quote] :loveu: Oj to my byśmy się zgodziły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też uwielbiam wystawy:loveu: najlepiej co niedzielę:loveu: , a mój TZ:p nie chce jeżdzić wogóle:shake: - tylko się loozować . Dla mnie najlepszy wypoczynek, to wstać o 5 rano w niedzielę i spędzić ją na podróży, czekaniu ( czasem kilku godz. na wejście na ring), wystawieniu i powrocie do domciu:loveu: . Eh..., nawet jeszcze z Dikim championa nie skończyłam:shake: , a TZ-ta tak ciężko gdzieś wyciągnąć, w zeszłym roku udało mi się wyciągnąć go 16 razy:diabloti: , a w tym tylko 2:placz: w dodatku tylko raz z psem:p . Quote
Donvitow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nie martwcie się . Nie można mieć wszystkiego. Najwazniejsze że macie takie fajne faflasy.:multi: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nie wiem, dlaczego, ale panowie nie lubią wystaw. Jakaś epidemia, czy co? Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ja szczerze też nie lubię (chociaż przyznaję się, że nie byłam), i wolałabym zamiast na wystwę faflaki na spacerek do lasu albo nad jeziorko zabrać:eviltong: Oczywiście uwielbiam wasze wystawowe boksiki i cieszę sie, że je wystawiacie bo inni mogą podziwiać takie piekności :razz: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Asia to fanka wystaw, mnie motywowała do startów z Kiri. Oglądać, owszem, to ja lubię i to mi wystarczy.:razz: Czy zobaczę Ciebie, Asiu, jak prezentujesz swoje trzy championy:lol: ....??? Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Asia to fanka wystaw, mnie motywowała do startów z Kiri. Oglądać, owszem, to ja lubię i to mi wystarczy.:razz: Czy zobaczę Ciebie, Asiu, jak prezentujesz swoje trzy championy:lol: ....???[/quote] jestem za!!! ;) A swoją droga wystawy to niezła okazja na spotkania i ploteczki z cioteczkami dogomaniakowymi :razz: Quote
sylwia i boksery Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witam Ferraribox :multi::multi: Trochę spóźnione,ale podglądam Was od jakiegoś czasu :eviltong: Specjalne pozdrowienia od Picassa dla Gastonka-to były czasy,jak chłopcy razem dokazywali na ringach :diabloti: Quote
caroolcia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Witam piekne boksie z uroczą pańciuchną :loveu: Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cześć i czołem ferraiboksinki:evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 cześć po przerwie jakie słodkie buziaki [URL]http://img165.imageshack.us/img165/3922/s5001289ew8.jpg[/URL] Quote
ferraribox Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Donvitow']- TZ-owi sie nie dziwię.Trzymam w tym wypadku jego stronę:diabloti: No moze raz bym pojechał góra :evil_lol: dwa. Ja się przed TZ-tką muszę ukrywać z dostępem do Dogo . No ale dzisiaj jestem w pracy i mam luzik.[/quote] Ja też się ukrywam:evil_lol: .A tak swoją drogą to mężczyźni lepiej wystawiają boksery:lol: [quote name='bonita']:loveu: Oj to my byśmy się zgodziły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też uwielbiam wystawy:loveu: najlepiej co niedzielę:loveu: , . Dla mnie najlepszy wypoczynek, to wstać o 5 rano w niedzielę i spędzić ją na podróży, czekaniu ( czasem kilku godz. na wejście na ring), wystawieniu i powrocie do domciu:loveu: . .[/quote] OJ TO BYŚMY SIĘ DOBRAŁY:lol: [quote name='AgusiaTerierka']Nie wiem, dlaczego, ale panowie nie lubią wystaw. Jakaś epidemia, czy co?[/quote] Ale jak już są i lubią to,to lepiej im wychodzi wystawianie.:cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Asia to fanka wystaw, mnie motywowała do startów z Kiri. Oglądać, owszem, to ja lubię i to mi wystarczy.:razz: Czy zobaczę Ciebie, Asiu, jak prezentujesz swoje trzy championy:lol: ....???[/quote] Myślę,żę tak:lol: [quote name='caroolcia']jestem za!!! ;) A swoją droga wystawy to niezła okazja na spotkania i ploteczki z cioteczkami dogomaniakowymi :razz:[/quote] Nie zawsze można mówić głośno:evil_lol: :evil_lol: [quote name='sylwia i boksery']Witam Ferraribox :multi::multi: Trochę spóźnione,ale podglądam Was od jakiegoś czasu :eviltong: Specjalne pozdrowienia od Picassa dla Gastonka-to były czasy,jak chłopcy razem dokazywali na ringach :diabloti:[/quote] A może na klubówce je pokażemy;) [quote name='Donvitow']Pozdrawiam serdecznie. Pa![/quote] Miło nam:roll: [quote name='caroolcia']Witam piekne boksie z uroczą pańciuchną :loveu:[/quote]Co za komplementa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ferraribox Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 :lol: :lol: :lol: Cześć!Mam wolne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .TZ na męskiej imprezie a ja wyruszam w odwiedziny:multi: :multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nie będę do Ciebie zaglądać, nie odwiedzasz nas...:obrazic: Quote
caroolcia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 I jak minął babsko-boksiowy wieczór;)?:eviltong: Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='caroolcia']I jak minął babsko-boksiowy wieczór;)?:eviltong:[/quote] Gadałyśmy przez telefon, Asia miziała swoje psiaki, ja swoje...;) Asiu, jak postępy z obsługą nowej cyfrówki? Quote
teqquila Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witanko rodzinko boksiowa :) moze jakies fotencje ?? :) Quote
Donvitow Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Donvitow']Pozdrawiam serdecznie. Pa![/quote] [quote name='caroolcia']Witam piekne boksie z uroczą pańciuchną :loveu:[/quote] No i widzicie dziecko czyta w moich myślach:shake: Quote
Recommended Posts