niunia32 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='ferraribox']To piękna wyprawa do Grecji.3 dni będziemy w Atenach,a potem wsiadamy na jacht i codziennie dobijamy do innego portu[Korynt,Epidauros,Hetkana,Poros,Hydra,Speces,Kijos...] Nigdy nie byłam w Grecji.Najbardziej obawiam się fal i kołysania.Doświadczenia z falami mam tylko z Bałtyku bo z drugą połową pływamy na dorsze.[/QUOTE] oh... zazdroszczę ale życzę miłej wyprawy!! ale się pieski wytęsknią! my też będziemy tęsknić! :placz: życzymy miłego dnia i pozdrawiamy przesyłamy tulańce dla całej gromadki bokserów Tajfek i niunia Quote
teqquila Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witanko :) ale fajowy wyjazd :) tez bym tak chciala :) Quote
ferraribox Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Zazdraszczam:mdleje::mdleje:[/quote] Pozdrowionka.W Grecji bedę szukała bokserów:diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='apple']Ja też wam zazdroszczę! Tylko że tęsknić będziesz za mokrymi mordami:evil_lol:!!![/quote] To prawda.Moim jedynym pocieszeniem jest to,że Jagoda od Kiruni zaoferowała mi pomoc.Niania będzie miała jej telefon:lol: [quote name='Kate I Luka']Asiu :) W zeszłym roku planowalismy na tą wiosnę coś identycznego. Nasz znajomy co roku wypływa na takie rejsy (Grecja, Chorwacja, Turcja). Mieliśmy już praktycznie wszystko obgadane właśnie na greckie wyspy, ale niestety wcześniejszy wyjazd TZcika do UK pokrzyżował wszystko. Zazdroszczę potwornie, bo wiem co taki rejs oznacza. Piękne otwarte morze, szereg wysp i wysepek po drodze. Na wahcie jak się stoi nocą to sól morska osiada na twarzy bardzo, weź duzo kremów. No i chleba zapas, konserwy.... A choroba morska - faktycznie może być małą przeszkodą. Nawet mój znajomy, zaprawiony żeglarz mówi że nigdy nic nie wiaomo, może nadejśc, ale nie musi. Zależy od organizmu. Zazroszczę, jeszcze raz powtórzę. Co do piesów - będzie dobrze, najważniejsze że Pani kocha psiaki. Wszystko potoczy się dobrze. A najmilszy będzie Twój powrót.[/quote] Dziękuję Kasiu za wsparcie.Nasz wyjazd to właściwie przypadek.Chcieliśmy wejść na Rysy ale 2 miesiące temu poznaliśmy przyjaciół naszych znajomych,którzy opłyneli chyba wszystko co się da:evil_lol: Nigdy nie wiemy kogo spotkamy w życiu:lol: i co nam się przydarzy:lol: [quote name='DORRAG']O jak zazroszkę wyprawy... Bo My sie nigdzie nie wybieramy:placz:[/quote] Boksie będą szczęśliwe.że rodzinka w domku:lol: [quote name='Donvitow']Spoko tam nie kołysze. Bałtyk z zefirkiem dla południowców to sztorm. Jak zapowiedzą wietrzyk to wszyscy spływają do przystani. Nie zazdroszcze bo wylatyję 15.05.07. Pozdrawiam. Niania rozpuści Ci te przepiękne Boksie.;)[/quote] Jak dobrze ,ze ktoś mnie uspokoił.Dzięki:lol: Quote
ferraribox Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='niunia32']oh... zazdroszczę ale życzę miłej wyprawy!! ale się pieski wytęsknią! my też będziemy tęsknić! :placz: życzymy miłego dnia i pozdrawiamy przesyłamy tulańce dla całej gromadki bokserów Tajfek i niunia[/quote] Dziękujemy za życzenia i też pozdrawiamy:loveu: [quote name='Kiłi']Róbta dużo zdjątek!;)[/quote] Zrobimy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='teqquila']Witanko :) ale fajowy wyjazd :) tez bym tak chciala :)[/quote] To płyń z nami:lol: :lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='ferraribox']To piękna wyprawa do Grecji.3 dni będziemy w Atenach,a potem wsiadamy na jacht i codziennie dobijamy do innego portu[Korynt,Epidauros,Hetkana,Poros,Hydra,Speces,Kijos...] Nigdy nie byłam w Grecji.Najbardziej obawiam się fal i kołysania.Doświadczenia z falami mam tylko z Bałtyku bo z drugą połową pływamy na dorsze.[/quote] [B]Ale świetnie się macie:placz: :placz: :placz: [/B] [B]nie zazdraszczam:diabloti: :evil_lol: [/B] [B]Życzę udanej wyprawy, lekkiego wiaterku we włosach, słońca zdrówka i pogodyyyyy psepięknej:loveu: [/B] [B]Tęsknij tam troszke za nami:cool3: dogomaniakami[/B] [B]i fotków nawiez dużo , żebym tam jechać nie musiała, a wszystko co piękne uwidziała:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: [/B] [B]No to tyle Ci chciałam powiedzieć.[/B] [B]Pozdrowionka![/B] [B]i oczywiście całusy w faflusy:lol: [/B] Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='bonita'][B]Ale świetnie się macie:placz: :placz: :placz: [/B] [B][COLOR="Magenta"]nie zazdraszczam:diabloti[/COLOR]: :evil_lol: [/B] [B]Życzę udanej wyprawy, lekkiego wiaterku we włosach, słońca zdrówka i pogodyyyyy psepięknej:loveu: [/B] [B]Tęsknij tam troszke za nami:cool3: dogomaniakami[/B] [B]i fotków nawiez dużo , żebym tam jechać nie musiała, a wszystko co piękne uwidziała:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: [/B] [B]No to tyle Ci chciałam powiedzieć.[/B] [B]Pozdrowionka![/B] [B]i oczywiście całusy w faflusy:lol: [/B][/QUOTE] No to ja się podpisuję pod słowami mojej mamuśki:razz: :razz: No oprócz tego zdania wyróżnionego na różowo:siara::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Asiu, cieszcie się sobą, pływajcie, odpoczywajcie, zwiedzajcie (kolejność nieprzypadkowa;) ). Pozdrówcie od nas piękne starocie...Z doświadczenia wiem, że tego co zobaczysz i przeżyjesz nikt i nic Wam nie odbierze:razz: . O swoje "dzieciaki" nie martw się, wiesz, jestem jak zawsze "ku pomocy";) . Quote
caroolcia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ach...życze wspaniałego wypoczynku i oczywiście mase foteczek, które będziemy mogli podziwiać i pozazdrościć wyprawy ;))) Quote
Donvitow Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Cześć !. Co porabiają kloniki.? Pańciuchna pewnie pływa po morzach i oceanach.!! Quote
Jagoda1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Pańcia wróciła...a stado stęsknione rzucilo się w ramiona? Quote
bonita Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [B]Wrócili! Dogo też :) więc o fotki się upraszam :D[/B] Quote
Aganiok Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 fotki! fotki! fotki!!! chcemy fotek:mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts