ferraribox Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Witam:p A ja myslałam że ty tak na serio pisałas u mnie :evil_lol: :mad: :mad:[/quote] NA serio , na serio:diabloti: Chciałam żebyś zawitała do mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='apple']Witamy! Witamy!:multi:[/quote] cześć,cześć:lol: :lol: [quote name='caroolcia']czekamy na nowe piekne foteczki :razz:[/quote] Troche jestem zajęta,ale postaram się coś wstawić;) [quote name='Kate I Luka']Pozdrowienia ze Śląska dla Mazu [quote name='caroolcia']i z WLKP :evil_lol: [quote name='leemonca']no to i z Dolnego Śląska [quote name='niki_ill']Gdańsk tez wita :multi: :cool1:[/quote] [quote name='bonita'][B]Bielsko-Biała także :grin: :loveu:[/B][/quote] [quote name='apple']Przecież nie mogę być gorsza:eviltong: Jaworzno też wita (ponownie )[/quote] WITAM PRAWIE CAŁĄ POLSKĘ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ferraribox Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='evaxon']witanko boxiowa gromadko:multi:[/quote] Cześć bokserkowe człowieczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć:p :p Przychodze i dzisiaj:eviltong: i jutro przyjdę:eviltong: i zawsze przychodzić będę:p :p Quote
mar....ka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hej Ogrodnicy, boksie nic ostatnio nie wykopały???? Quote
ferraribox Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Wiatamy boksia rodzinko:D[/quote] Cześć Medorki:loveu: [quote name='DORRAG']Przyszłam powiedzieć ...Cześć:p[/quote] Zapraszam! Przychodź częściej:evil_lol: :evil_lol: :loveu: [quote name='Agnieszka PPP']Cześć:p :p Przychodze i dzisiaj:eviltong: i jutro przyjdę:eviltong: i zawsze przychodzić będę:p :p[/quote] Agnieszko,to miło .Taka deklaracja zoboeiązuje;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='majoka']Hej Ogrodnicy, boksie nic ostatnio nie wykopały????[/quote] Nie mogę powiedzieć,że wszystko ok.Nomka znalazła nową toaletę w wychodzących z ziemi liliach..Będę musiała zrobić zasieki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witanko Ferrariboxsiki, przyszłamna kawę:) Quote
ferraribox Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Witanko Ferrariboxsiki, przyszłamna kawę:)[/quote] Jaką zapodać?:lol: Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='ferraribox']Jaką zapodać?:lol:[/QUOTE] dla mnie rozpuszczalna z mleczkiem :) i cukierkiem :) Jedną już wysączyłam , ale co tam wypiję i drugą :p Buziaki w 3 nochale :loveu: a jeden wielki dla tatuśka :loveu: :loveu: Quote
ferraribox Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Kate I Luka']dla mnie rozpuszczalna z mleczkiem :) i cukierkiem :) Jedną już wysączyłam , ale co tam wypiję i drugą :p Buziaki w 3 nochale :loveu: a jeden wielki dla tatuśka :loveu: :loveu:[/quote] Kasiu już robię kawkę! Cukierka nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od 2 miesięcy nie słodzę i nie mam w domu nic słodkiego.Schudłam 4 kg! Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wpadliśmy sprawdzić czy już wstaliście???:eviltong: Quote
ferraribox Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 quote=apple;5005296]Wpadliśmy sprawdzić czy już wstaliście???:eviltong:[/:lol: quote] Jak miło:lol: Jak byłam dzieckiem to mama sprawdzała:evil_lol: Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='ferraribox']quote=apple;5005296]Wpadliśmy sprawdzić czy już wstaliście???:eviltong:[/:lol: quote] Jak miło:lol: Jak byłam dzieckiem to mama sprawdzała:evil_lol:[/quote] patrz jaka ja sprytna jezdem:evil_lol: Tradycji musi stać się za dość! A czy ja mogem na kaffke się wprosić! Mogę się wkupić ciachem:razz: Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='ferraribox']Kasiu już robię kawkę! Cukierka nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od 2 miesięcy nie słodzę i nie mam w domu nic słodkiego.Schudłam 4 kg![/QUOTE] Asiu - chyba kurcze zgapię od Ciebie dietkę. Tylko że ja tak lubię słodkie :shake: Ale dla kilku kilkogramów praktycznie bez wysiłku czego się nie robi :diabloti: Quote
caroolcia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='apple']patrz jaka ja sprytna jezdem:evil_lol: Tradycji musi stać się za dość! A czy ja mogem na kaffke się wprosić! Mogę się wkupić ciachem:razz:[/quote] Kusicielka...tak człowieka na diecie meczyć...:evil_lol: Swoją drogą ciepłe dni tuż tuż - czas rozpocząć "akcję lato" ;) bo tłuszczyk na mrozy już się chyba nie przyda :lol: Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='ferraribox'] Cukierka nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od 2 miesięcy nie słodzę i nie mam w domu nic słodkiego.Schudłam 4 kg![/quote] No to gratulacje!!! Tzn, że ciuchów z ub. roku nie pozbywasz się?:razz: Szczególne mizianie dla...Gasia:lol: Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='ferraribox']Kasiu już robię kawkę! Cukierka nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od 2 miesięcy nie słodzę i nie mam w domu nic słodkiego.Schudłam 4 kg![/quote] :mdleje: tez tak chce ale ja bez cukru we krwi robie sie nieznosna:evil_lol: :evil_lol: i si enie da ze mna wytrzymac:evil_lol: :evil_lol: witamko:D Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='ferraribox']Kasiu już robię kawkę! Cukierka nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od 2 miesięcy nie słodzę i nie mam w domu nic słodkiego.Schudłam 4 kg![/QUOTE] Wow, gratuluję :cool2: [quote name='evaxon']:mdleje: tez tak chce ale ja bez cukru we krwi robie sie nieznosna:evil_lol: :evil_lol: i si enie da ze mna wytrzymac:evil_lol: :evil_lol: witamko:D[/QUOTE] Gorzej być nie może:shake: :shake: :shake: :evil_lol: [quote name='ferraribox']Jaką zapodać?:lol:[/QUOTE] Jedną już wypiłam, ale co tam:p : a więc tak - rozpuszczalna , dwie łyzeczki cukru - pożycz od sąsiadki;) , śmietanke i mleczko do kawy:razz: Taką oto dziwnąmieszaninę pijam z rana, ale druga, to już zazwyczaj sypana z dwiema łyżkami cukru;) Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor'] Jedną już wypiłam, ale co tam:p : a więc tak - rozpuszczalna , dwie łyzeczki cukru - pożycz od sąsiadki;) , śmietanke i mleczko do kawy:razz: Taką oto dziwnąmieszaninę pijam z rana, ale druga, to już zazwyczaj sypana z dwiema łyżkami cukru;)[/quote] I stąd ta Twoja energia, błyskotliwy humor...itd., itd...:razz: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']I stąd ta Twoja energia, błyskotliwy humor...itd., itd...:razz:[/QUOTE] Ot cała tajemnica:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Właśnie piję mieszankę nr1;) Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor'] Gorzej być nie może:shake: :shake: :shake: :evil_lol: [/quote] glupia baba:obrazic::obrazic: juz nigdy sie z toba nie napije:obrazic::obrazic: Quote
Donvitow Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='ferraribox']Cześć bokserkowe człowieczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Cała polska się wita ale i tak was przebiję. Psarskie to mój adres. Fajny dla Dogomaniaka. Pozdrawiam. Kto znajdzie gdzie to ?. Kawy nie piję bo nie lubię więc rozpalam grila i robię drinka. Wasze zdrowie Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Donvitow']Cała polska się wita ale i tak was przebiję. Psarskie to mój adres. Fajny dla Dogomaniaka. Pozdrawiam. Kto znajdzie gdzie to ?. Kawy nie piję bo nie lubię więc rozpalam grila i robię drinka. Wasze zdrowie[/quote] k/ Szamotuł :lol: , pozdrawiam ! Quote
Recommended Posts