Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Witam:p A ja myslałam że ty tak na serio pisałas u mnie :evil_lol: :mad: :mad:[/quote]
NA serio , na serio:diabloti: Chciałam żebyś zawitała do mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='apple']Witamy! Witamy!:multi:[/quote]
cześć,cześć:lol: :lol:
[quote name='caroolcia']czekamy na nowe piekne foteczki :razz:[/quote]
Troche jestem zajęta,ale postaram się coś wstawić;)

[quote name='Kate I Luka']Pozdrowienia ze Śląska dla Mazu

[quote name='caroolcia']i z WLKP :evil_lol:

[quote name='leemonca']no to i z Dolnego Śląska

[quote name='niki_ill']Gdańsk tez wita :multi: :cool1:[/quote]

[quote name='bonita'][B]Bielsko-Biała także :grin: :loveu:[/B][/quote]

[quote name='apple']Przecież nie mogę być gorsza:eviltong: Jaworzno też wita (ponownie )[/quote]
WITAM PRAWIE CAŁĄ POLSKĘ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Wiatamy boksia rodzinko:D[/quote]
Cześć Medorki:loveu:
[quote name='DORRAG']Przyszłam powiedzieć ...Cześć:p[/quote]
Zapraszam! Przychodź częściej:evil_lol: :evil_lol: :loveu:
[quote name='Agnieszka PPP']Cześć:p :p Przychodze i dzisiaj:eviltong: i jutro przyjdę:eviltong: i zawsze przychodzić będę:p :p[/quote]
Agnieszko,to miło .Taka deklaracja zoboeiązuje;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='majoka']Hej Ogrodnicy, boksie nic ostatnio nie wykopały????[/quote]
Nie mogę powiedzieć,że wszystko ok.Nomka znalazła nową toaletę w wychodzących z ziemi liliach..Będę musiała zrobić zasieki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='ferraribox']Jaką zapodać?:lol:[/QUOTE]
dla mnie rozpuszczalna z mleczkiem :) i cukierkiem :)
Jedną już wysączyłam , ale co tam wypiję i drugą :p

Buziaki w 3 nochale :loveu: a jeden wielki dla tatuśka :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']dla mnie rozpuszczalna z mleczkiem :) i cukierkiem :)
Jedną już wysączyłam , ale co tam wypiję i drugą :p

Buziaki w 3 nochale :loveu: a jeden wielki dla tatuśka :loveu: :loveu:[/quote]
Kasiu już robię kawkę!
Cukierka nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od 2 miesięcy nie słodzę i nie mam w domu nic słodkiego.Schudłam 4 kg!

Posted

[quote name='ferraribox']quote=apple;5005296]Wpadliśmy sprawdzić czy już wstaliście???:eviltong:[/:lol: quote]
Jak miło:lol: Jak byłam dzieckiem to mama sprawdzała:evil_lol:[/quote]
patrz jaka ja sprytna jezdem:evil_lol: Tradycji musi stać się za dość! A czy ja mogem na kaffke się wprosić! Mogę się wkupić ciachem:razz:

Posted

[quote name='ferraribox']Kasiu już robię kawkę!
Cukierka nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od 2 miesięcy nie słodzę i nie mam w domu nic słodkiego.Schudłam 4 kg![/QUOTE]
Asiu - chyba kurcze zgapię od Ciebie dietkę. Tylko że ja tak lubię słodkie :shake: Ale dla kilku kilkogramów praktycznie bez wysiłku czego się nie robi :diabloti:

Posted

[quote name='apple']patrz jaka ja sprytna jezdem:evil_lol: Tradycji musi stać się za dość! A czy ja mogem na kaffke się wprosić! Mogę się wkupić ciachem:razz:[/quote]

Kusicielka...tak człowieka na diecie meczyć...:evil_lol:
Swoją drogą ciepłe dni tuż tuż - czas rozpocząć "akcję lato" ;) bo tłuszczyk na mrozy już się chyba nie przyda :lol:

Posted

[quote name='ferraribox']
Cukierka nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od 2 miesięcy nie słodzę i nie mam w domu nic słodkiego.Schudłam 4 kg![/quote]

No to gratulacje!!! Tzn, że ciuchów z ub. roku nie pozbywasz się?:razz:

Szczególne mizianie dla...Gasia:lol:

Posted

Cukierka nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od 2 miesięcy nie słodzę i nie mam w domu nic słodkiego.Schudłam 4 kg![/quote]
:mdleje: tez tak chce
ale ja bez cukru we krwi robie sie nieznosna:evil_lol: :evil_lol: i si enie da ze mna wytrzymac:evil_lol: :evil_lol:
witamko:D

Posted

Cukierka nie dostaniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od 2 miesięcy nie słodzę i nie mam w domu nic słodkiego.Schudłam 4 kg![/QUOTE]
Wow, gratuluję :cool2:
[quote name='evaxon']:mdleje: tez tak chce
ale ja bez cukru we krwi robie sie nieznosna:evil_lol: :evil_lol: i si enie da ze mna wytrzymac:evil_lol: :evil_lol:
witamko:D[/QUOTE]
Gorzej być nie może:shake: :shake: :shake: :evil_lol:
[quote name='ferraribox']Jaką zapodać?:lol:[/QUOTE]
Jedną już wypiłam, ale co tam:p :
a więc tak - rozpuszczalna , dwie łyzeczki cukru - pożycz od sąsiadki;) , śmietanke i mleczko do kawy:razz: Taką oto dziwnąmieszaninę pijam z rana, ale druga, to już zazwyczaj sypana z dwiema łyżkami cukru;)

Posted

[quote name='madzia i medor']

Jedną już wypiłam, ale co tam:p :
a więc tak - rozpuszczalna , dwie łyzeczki cukru - pożycz od sąsiadki;) , śmietanke i mleczko do kawy:razz: Taką oto dziwnąmieszaninę pijam z rana, ale druga, to już zazwyczaj sypana z dwiema łyżkami cukru;)[/quote]

I stąd ta Twoja energia, błyskotliwy humor...itd., itd...:razz:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']I stąd ta Twoja energia, błyskotliwy humor...itd., itd...:razz:[/QUOTE]
Ot cała tajemnica:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Właśnie piję mieszankę nr1;)

Posted

[quote name='madzia i medor']
Gorzej być nie może:shake: :shake: :shake: :evil_lol:
[/quote]
glupia baba:obrazic::obrazic: juz nigdy sie z toba nie napije:obrazic::obrazic:

Posted

[quote name='ferraribox']Cześć bokserkowe człowieczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Cała polska się wita ale i tak was przebiję. Psarskie to mój adres. Fajny dla Dogomaniaka. Pozdrawiam. Kto znajdzie gdzie to ?.
Kawy nie piję bo nie lubię więc rozpalam grila i robię drinka. Wasze zdrowie

Posted

[quote name='Donvitow']Cała polska się wita ale i tak was przebiję. Psarskie to mój adres. Fajny dla Dogomaniaka. Pozdrawiam. Kto znajdzie gdzie to ?.
Kawy nie piję bo nie lubię więc rozpalam grila i robię drinka. Wasze zdrowie[/quote]

k/ Szamotuł :lol: , pozdrawiam !