Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Cieszę się że się nochal podoba i wstawiam kilka słabych jakościowo fot ze spaceru z ukochaną Nesową ciotką który zakończył się w ogródku piwnym:siara:

łaskawie zapozował ze mną;)

a może mnie poczęstujesz...?

już wiem za co tak ją kocha:mad:

takie dobre było:loveu:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza, nie wiem w kogo Nes się wdał ale jest nałogowym alkoholikiem... a przynajmniej byłby gdyby sam sobie brał procenty:mad: Kiedyś nalałam sobie do kieliszka ajerkoniak i zostawiłam na chwilę na stole, nie wiem jak on to zrobił ale wychłeptał nie przewracając kieliszka:crazyeye:

Posted

Hahaha, Kreoś też się kiedyś okazał piwoszem, podstawiłam mu Reddsa i Tyskie:evil_lol::evil_lol: Jak każdy porządny facet wybrał to drugie hihih

Posted

Dzięki za dedykowana fotke Nesa:0
http://i41.tinypic.com/11h40le.jpg

Co do obronnego zachowania sznaucerów, to ja juz kilkakrotnie miałam taka sytuację (fakt, to było daaaawno), że ona mnie zaskakiwały swoim bojowym zachowaniem. A nie były specjalnie szkolone w tym zakresie, nawet powiem, że na POI niezbyt starałam się, aby moje suki były te najlepsze w obronie. Nie chciałam ich wyostrzać. I w chwili zagrożenia - zdały egzamin na 5+:)

Pzdr.

Posted

Hej hej, ale się tu alkoholowo zrobiło:evil_lol:
Kaho, my z Nesem już zaczęliśmy, nawet grilla już mamy zaliczonego:cool3:
Asiaczku, ja zawsze byłam przekonana że Nes jest "wyjątkowy" jak na sznupa, zawsze jest raczej tchórzliwy, ogon pod siebie i za pancię;) A tu proszę, taka niespodzianka!
Obiecuję w czwartek wrzucić jakieś fotki, póki co muszę się uczyć... i uczyć... bueee:placz:

Posted

fotka w duecie ....
mysle ze tak jak u ludkow sa takie piesy co to bardzo lubia procenty, z moich doswiadczn wynika ze sa takie co to krzywia sie ale chlepcza sa takie co to godzinami pod barkiem w mebloscianse slupka stoja [ bo wiedza ze w srodku cus dobrego jest] a sa i takie co to ze wstretem na niucha uciekaja hihihi
ale kazde w zasadzie choc troche liznie procentow
a sznupy obronne z natury sa i tak ma byc!!!!! wazne ze nie sa wariaty!
dzien dobry i efektywnej nauki

ps
a probowalas kuniom zadac piwa???? to sa dopiero ochlaptusy hihihi

Posted

despera napisał(a):
Hej hej, ale się tu alkoholowo zrobiło:evil_lol:

:evil_lol:
despera napisał(a):
Kaho, my z Nesem już zaczęliśmy, nawet grilla już mamy zaliczonego:cool3:

Qurcze, w takim razie mam zaleglosci:megagrin:
despera napisał(a):
Obiecuję w czwartek wrzucić jakieś fotki, póki co muszę się uczyć... i uczyć... bueee:placz:

Czekamy na foty :cool3::grins: i wspolczuje nauki (ciesze sie, ze mam to za soba:evil_lol:).

Posted

Cześć! Jak miło widzieć tu tyle gości:multi: Zaraz wstawię fotki, mam nadzieję że Wam wystarczy do przyszłego tygodnia bo jutro jadę na wesele:cool3:
Tekla, moim nie dawałam, ale znałam jednego takiego który ubóstwiał piwo:diabloti:
Najpierw kilka fotek z plaży;)
biedny pies, zamknięte...

Posted

Kilka fotek z wizyty u Babci:
Takie maleństwa się urodziły:loveu:

Głupia mina Mamuśki i wycieraczka z kota:evil_lol:

z Brysiem-przytulanką i Puckiem-sobiepanem;)

własne "dzieci" zrobiły ze mnie rogacza:diabloti:

kotkę zauważyłam dopiero po zrobieniu zdjęcia;)

I to by było na tyle, miłego weekendu:lol: