wiq Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 z tego, co mi kumpel z SGGW mówił, to chyba już jakoś w tym tyg ;) Quote
eria Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 zapomnieli o nas :placz: wakacje są a Despera nie daje znaku życia:placz: Quote
Doginka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 eria napisał(a):zapomnieli o nas :placz: wakacje są a Despera nie daje znaku życia:placz: Może nie wie, że Ją przenieśli do galerii z fotoblogów:razz: Quote
Dorkaa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ostatnio Aktywny: 21-05-2008 19:04 Poza tym zawsze może sobie kliknąc w podpis :cool3: Quote
Asiaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Hmmmm, nie podoba mi się ta cisza... Despera, co z Tobą? pzdr. Quote
Ka-ka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 może zbiera siły przed kolejnym ciężkim rokiem ;) a niedawno chyba miała gości :roll: Quote
Doginka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Puk puk:comp26::helo: ciekawe kiedy powrócą:hmmmm: Quote
Dorkaa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A ktoś ma z nią jakikolwiek kontakt? W sumie - niech wypoczywa :) W końcu ma wakacje :) Quote
Dorkaa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Despera, nieładnie tak się od maja nie odzywać :shake: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja już na początku sierpnia pisałam, że nie podoba mi się ta cisza... Pewnie Despera nie ma czasu albo juz jej się nie chcę zaglądac na DGM... Pzdr. Quote
Dorkaa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 No tak ale od maja? Ma ktoś z nią jakikolwiek kontakt? Quote
despera Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Witam wszystkich!!! I od razu strasznie, strasznie przepraszam za tak długą nieobecność:oops: Generalnie sesję zakończyłam 26.06, niestety na wrzesień została mi histo... Którą jakimś cudem udało mi się zaliczyć;) Nie odzywałam się bo nie odwiedzałam komputera-przez część wakacji miałam gości, na kilka dni wyjechałam, zajmowałam się domem a jak miałam wolną chwilę to jeździłam do koni albo korzystałam z ładnej pogody i się opalałam:cool1: A od początku sierpnia siedziałam z histo... Mam nadzieję, że mi wybaczycie:oops: W skrócie, co u nas-z Nesem w porządku, chyba nawet nieco spoważniał, co niestety nie znaczy że już nie ucieka-zdaża mu się ale na szczęście już nie tak często:D Ami rośnie, Nes chciałby się z nią... hmmm... zaprzyjaźnić...? zjeść...?:diabloti: i dlatego są odizolowani od siebie:evil_lol: I gorsza wiadomość-mój tata sprzedał Desperę i Parysa:-( Sam nie radził sobie z 4końmi, trafił się kupiec jak mnie nie było więc pojechała... Najgorsze jest to że jak pojechałam ją odwiedzić to już jej tam nie było, mimo że facet mówił że jej dalej nie odda:angryy: I nie wiem gdzie jest, mam tylko nadzieję że jest jej dobrze:-( Zaraz postaram się wrzucić jakieś zdjęcia, tylko przypomnę sobie jak:roll: Quote
Karolina_Nett Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Tata nie poinformował cię że sprzedaje konie? Kurcze, szkoda :( Quote
despera Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Rozmawialiśmy, że po wakacjach trzeba będzie któreś sprzedać, ale to było na zasadzie "mamy czas, znajdziemy odpowiedni dom dla emerytki", a tu nagle wrócił wieczorem i onajmił że konie poszły... Z koleżanką ze studiów:) Nes-gigant:evil_lol: Więcej fotek później, a jutro jeśli pogoda dopisze to pójdziemy rano nad morze:) Quote
agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witamy :multi: ach jak ja tęskniłam za tą mordą! http://i38.tinypic.com/xok32o.jpg :loveu::loveu: http://i36.tinypic.com/123m921.jpg Nesik chyba świeżo po fryzjerze? ;) Szkoda, że tak z koniami wyszło :( Quote
Dorkaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Przykro mi z powodu koni :-( Miejmy nadzieję że trafią im się dobre domy. No i nareszcie się odezwałaś! Wybaczamy no i w sumie jesteś usprawiedliwona :cool3: http://i37.tinypic.com/vql5cl.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
despera Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Nesik był u fryzjera na początku sierpnia;) Więc w sumie nie tak dawno:) Klucha:loveu: Strasznie lubię to zdjęcie:) Ucięte Sistars:evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts