eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 owszem -po kantarze :evil_lol::evil_lol: świetna fota !! http://aga_um.eu.interia.pl/P1060712.JPG Quote
despera Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Nieee błagam, a już myślała że mam chociaż dwie pożądne fotki tej małej łamagi:placz: Ale ja wiem, to wszystko przez ten kantar, ale już jest uprany i będzie wyglądac dobrze:cool3: Prawda że będzie...? Co ja się oszukuję, jej się nie da doprowadzic do porządku:placz: Kluchę jak się wyczesze to jest ok, a Dalia-tu wicherek, tu plama, tu nie da się rozczesac grzywy... Ale teraz ma osobny boks i przynajmniej od jedzenia nikt jej nie będzie odganiał:roll: A ten maluch wygląda jakby miał luski;) Zmykam, może w koncu ktoś łaskawie zarządzi akcję porodową, a jak nie to rano zabiorę Szczeniaka nad morze:cool3: Dobranoc:loveu: Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 akcja porodowa to się zwykle w nocy odbywa jak nikt się nie spodziewa !!!:cool3: pamiętam jak na praktykach w ośrodku jeździeckim lataliśmy po nocach po kryjomu do stajni sprawdzać czy czasem Huryłka nie rodzi :evil_lol:i tak się nie udało Quote
despera Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Mój tata od 3 nocy śpi u babci i co jakiś czas biega sprawdzic;) Ania zapomniałam że ty technik wet!!! Zaraz wrzucę jeszcze jedną fotkę, nie podoba mi się brzuch siwej-taki powypychany, wet mówił że tak się zdaża ale to przez telefon... Zlukasz?:loveu: Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ale ja tylko tech wet bez doświadczenia :shake::evil_lol: Quote
despera Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Na pewno masz większe doświadczenie niż ja;) A takiego brzucha jeszcze nie widziałam, dlatego trochę się boję... Mam nadzieję, że to(jak to zwykle w moim przypadku) nieuzasadniona panika:roll: Widzisz? Taki wypchany na dole... Z drugiej strony jest tak samo Jeszcze jedna próba zrobienia ładnego zdjęcia Dalii;) Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 hmmmm zastanawiam się czy to: tak wyszło na zdjęciu przez te zażółcenia, taki jakby fałd na dole,czy rzeczywiście ma taki brzuch... hmm powinien być chyba normalnie zaokrąglony:roll:tak jak tu: to Bretania, w zaawansowanej ciąży,moja miłość z praktyk:loveu::loveu: Quote
despera Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 No właśnie fałd ma, i to po obu stronach, i to mnie boli:shake: Tata niby tłumaczył wetowi, jak to wygląda, on mówił że to normalne, ale jakoś mnie nie przekonał... Może jutro jakoś uda mi się namówic go na ściągnięcie weta-tylko jest ten problem, że w okolicy nie ma końskich speców... Praktyki miałaś z "grubasami" czy kobyłka tylko tak wyszła? Śliczna:loveu: Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 tam było ponad 46 koni :cool3:i grubasy i nie-grubasy :evil_lol: ją jakoś wyjątkowo polubiłam <te cudnie aksamitne chrapy:loveu: do końca życia nie zapomnę> mam nawet trochę jej grzywy w domu:loveu: Quote
despera Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Wow, 46:crazyeye::loveu: No proszę, ja kiedyś marzyłam o takiej liczbie:evil_lol: Póki co zdecydowanie wystarczy mi trójka, czwórka to już max;) I tak nigdy mi się nie chce wszystkich szorowac do czysta:siara: Wczoraj Klucha, jutro mała, Des już się nie tarza, za okrągła jest:evil_lol: No chyba że wygram w totka, kupię domek na uboczu ze stajnią i dołączy do tego jakiś mały arabek albo dwa i ktoś do pomocy:loveu::evil_lol: Dobranoc:multi: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 buuuuuuuuuuu czemu ja nie wiedziałam, że tu jest synuś mojego ukochanego najśliczniejszego Lordzika :placz: i w dodatku nie widzę ani jednej fotki :crazyeye: :placz: Quote
despera Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Malawaszka, nie pytałaś:evil_lol: Poczekaj, zobaczysz, ta galeria uczy cierpliwości:cool3:;) Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 no fakt - nie pytałam :evil_lol: a fotek nie widzę :placz: napisało mi że zakończono i już nic się nie pojawia :placz: nawet próbowałam w explorerze otworzyć to tam mam same krzyżyki :placz: Quote
agaciaaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ale nas rozpieszczasz tymi fotkami :lol: http://aga_um.eu.interia.pl/P1060712.JPG ta jest świetna!!! :loveu: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agaciaaa napisał(a):Ale nas rozpieszczasz tymi fotkami :lol: http://aga_um.eu.interia.pl/P1060712.JPG ta jest świetna!!! :loveu: a to już było złośliwe :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wg mnie siwa nie wygląda normalnie... w sensie.. dziwny ten brzuszek :shake: Jakoś za bardzo 'zwisa'. Wezwijcie weta! Cem więcej fotek z końskich praktyk! :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):no fakt - nie pytałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a fotek nie widzę :placz: napisało mi że zakończono i już nic się nie pojawia :placz: nawet próbowałam w explorerze otworzyć to tam mam same krzyżyki :placz: A mi sie otworzylo AZ 1,5 fotki :evil_lol: :diabloti: :mad:. Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a): A mi sie otworzylo AZ 1,5 fotki :evil_lol: :diabloti: :mad:. u mnie nic :placz: nic do przodu - nawet nie walczy :placz: tylko widzę dwa koniuchy które wstawiła Eria na NORMALNYM serwerze :eviltong: Quote
Paulina. Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Malawaszka - uruchomij wyobraźnię. Pomyśl sobie, ze Nes jest tak piękny jak Lordzik, ba nawet jeszcze piękniejszy :loveu: Rozrózniam już Kluchę i Dalię :multi: http://aga_um.eu.interia.pl/P1060712.JPG Świetne zdjęcie..:loveu: Quote
natija Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 serduszko od nas http://www.goraceserce.pl/384194/Walentynka-od-NatijaAgent.html Quote
eria Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Bzikowa napisał(a): Cem więcej fotek z końskich praktyk! :loveu: to moje praktyki były...daaawno temu :evil_lol: wklejałam kiedyś u siebie w galerii duuużo fot koników ale nie chce mi się szperać;) Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Paulinaaa napisał(a):Malawaszka - uruchomij wyobraźnię. Pomyśl sobie, ze Nes jest tak piękny jak Lordzik, ba nawet jeszcze piękniejszy :loveu: :placz:chyba na tym będę musiała poprzestać i na wgapianiu się w banerek :placz: nic a nic nie chce się pokazać - czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego? :niewiem: Quote
despera Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Ojoj, dlaczego jedni widzą a inni nie:placz: Ja już się przyzwyczaiłam do wklejania zdjęc z poczty, nie dla mnie nowinki:shake: Co do Despery, wet powiedział, że czasem tak się zdaża kiedy wymię się napełnia, mamy jej zredukowac owies i zapewnic więcej spacerków. Dzisiaj pobawiłam się trochę z Kluchą, dziewczyna zdolna i w sumie chętna do wspólpracy, ale nie do "połączenia"-zatrzymuje się, pozwala podejśc, ale sama nie podchodzi, woli siostrę... No cóż, miała dłuzszą przerwę:roll: Oglądałam dzisiaj paszport Dalii(Pawany:roll:), wpisali, ze jest... gniada!!! Pomijając fakt, że już powoli siwieje, jak na mój gust jest ciemno-, a może nawet skarogniada, gniada to jest Klucha!!! I rok urodzenia Despery wpisali 1993, ona jest z 1992:angryy: A w paszporcie siwej w ogóle nie ma daty urodzenia, ale to już szczegół... W ogóle to pradziadek Dalii ze strony ojca nazywał się Kobryń, tak jak mój profesor od anatomii zwierząt:evil_lol: Kilka fotek z plaży i z domu i lecimy na spacer bo pogoda cudna:) Moje kochane łapencje:loveu: Quote
Recommended Posts