Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dużym śpioszkiem i wieśniakiem-widać "słomę w butach":evil_lol: A te małe kropki na podłodze to krew z rozciętej łapki:shake:
Dobciu, jakbyś miała trzech mężów to tez pewnie aparat by cię nie interesował:evil_lol: Mój jest samotny, chyba muszę mu kolegę kupić:roll:

Posted

cześć Aga!! Takie puste to akwarium, kup jakąć fajną puszystą roślinkę :lol:
gupik jest piękny i chyba sam o tym wie :evil_lol:
Nesikowa łapka się zagoi ;)

Posted

eria napisał(a):

Nesikowa łapka się zagoi ;)

A do wesela to juz napewno.. :cool1:
Nestorek dzielny jest wytrzyma, toc to chłop :evil_lol:

Rybki super, wciąz mam w pamieci smierc mojego bojownika :roll:
Ja teraz próbuje cos wykombinowac, zeby żółwia miec :evil_lol:

Posted

Eria, akwarium puste bo 3 rybki mi zdechły na jakąś chorobę(nie pamiętam nazwy), na którą chorują jak jest za dużo ryb:shake: A nad roślinką już myślałam, ta taka mizerna jest, ale nie chce mi się do sklepu jechać;)
Paulina, chyba sie zagoi, wesele za 3 tygodnie;) Wprawdzie mojego kuzyna, ale jest problem bo nie mam z kim zostawić Nesa a zabrać go nie mogę:shake: Niedawno mój kolega oddawał żółwia, ale już niestety znalazł chętnego;) Ja chciałabym świnkę morską, ale mama by mnie wyrzuciła z domu, a Nes pewnie by myślał, że to jakieś nowe danie:evil_lol:

Posted

Rybki będą ci wdzięczne za poświęcenie, bo bardzo lubią ukrywać się w chwaścikach wodnych;)
Moja mają aż nadmiar roślin, a na "ospę rybią" są skuteczne leki, ja stosuje je także profilaktycznie. Każda nowa rybka, ślimak czy cokolwiek innego ma najpierw kąpiel w odpowiednim roztworze;)

Posted

despera napisał(a):

Niedawno mój kolega oddawał żółwia, ale już niestety znalazł chętnego;) Ja chciałabym świnkę morską, ale mama by mnie wyrzuciła z domu, a Nes pewnie by myślał, że to jakieś nowe danie:evil_lol:

Ja tez chciałam świnkę morską angorkę, ale reakcja mojej mamy by była podobna do Twojej :roll: Więc narazie stanęło na żółwiu, bo na fretkę to juz całkiem nie chce sie zgodzic..
Ja nawet nie chce sobie wyobrazic, co Milka by zrobiła takiej śwince czy fretce :evil_lol: Dlatego chce zołwia, bo on ma skorupę :evil_lol:

Posted

cześć!!
Ja nigdy na świnke (morską:cool3: ) nie chorowałam , za to na myszki choruję stale.Teraz mam szczura,ale to jednak nie to,wole mniejsze,zwinniejsze zwierzątka:loveu:

Posted

Cześć:multi:
Dobciu, miałam taki płyn, i dzięki niemu wszystkie rybiszony przeżyły trzeci atak choroby:D Postaram się wyrwać do Kołobrzegu w przyszłym tygodniu i jak znajdę coś fajnego to wkleję foty:D
Paulina, ja miałam świnkę rozetkową, czy jak to się zwie, ale oddałam babci i teraz żałuję... A co do żółwi-naprawdę wytrzymałe bestie, mojej znajomej wypadł jeden chyba z trzeciego czy drugiego piętra z balkonu i przeżył:crazyeye:
Eria, moja mama jak słyszy słowo "mysz" albo "szczur" to już dreszczy dostaje:evil_lol:
Dziewczyny, wam też Dogo tak strasznie muli? Jedna strona otwiera mi się chyba z minute albo i lepiej:shake:
Kilka fotek zamulonego psa:

No i co się gapisz:cool1:

Batonik został na biurku, tak...?:evil_lol:

nie bądź samolub, daj kawałek!!:mad:

Posted

Oczko:loveu:

Tuptuś sprawdzający czystość podłogi:cool1:

Ej, tam coś jest!

Słyszę jak tupta po mojej podłodze:mad:

No daaaj coś ze stołu...:evil_lol:

Posted

Oj lubi lubi... Raz nawet prawie go pożarł przez moją nieuwagę:angryy: Nes wyznaje zasadę, że jeśli coś ucieka, to trzeba to gonić, a jeśli coś jest na ziemi, to trzeba to zjeść... Tuptuś siedział i patrzył, co to za nowe stworzenie, a chwile potem wyrwałam go Nesowi z paszczy:shake: Na szczęście nie dobiera się do klatki, kiedy skrzydlaty jest zamknięty;)

Posted

Czym dłuzej jestem teraz na dogo, tym wolniej mi chodzi....:shake:

Tuptuś czyścioszek:loveu:
Negro ma tak samo, jak coś siedzi w klatce to nie ruszy, ale jak ucieka.... to przecież po to, żeby to coś gonić, ehhh;)

Posted

Dobciu, widocznie nasze psy to rasy myśliwskie:evil_lol:
Agacia, minka uchwycona całkiem przypadkiem;)
Paulina, oczka Nesa są małe i na dodatek lekko zezowate(albo tylko mi sie tak wydaje;)), a nochal wręcz gigantyczny:diabloti: Papużka hałasuje jak ma wenę, ale raczej jest cichy-może dlatego, że jest sam. Nes dzisiaj cały dzień zamulał, dlatego te zdjęcia takie "spokojne";) Ale ogólnie nie ma nic przeciwko robieniu mu fotek;)
Sznaucerka-Balbina, witaj po przerwie:)

Posted

Dzisiaj mała niespodzianka, czyli Nes na wsi-zmasowany atak fot i filmików:evil_lol: Nie wiem, kto bawił się lepiej-Nes czy kobylaste-ale efekt był świetny:D
Najpierw filmiki:
http://despera.wrzuta.pl/film/aPmgjrEMS7/
http://despera.wrzuta.pl/film/42gvrSTpDv/
http://despera.wrzuta.pl/film/wzMT60yMHu/
http://despera.wrzuta.pl/film/h5UQKcGoHL/

Najpierw kilka fotek z domu:
Wczoraj mieliśmy gościa;)

Dzisiaj świeciło słońce, wyszłam się chwile poopalać i co?? Jedna złośliwa chmurka:mad:

Nes opalał się ze mną
Ktoś tam jest?

ziew:evil_lol:

to już u babci na łące

cdn