noemik Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dobermania napisał(a):Ooo, Mocha, Mocca - jestem za! A Latte nie podoba się wam...? ja kawę w każdej postaci, tylko chyba Mocca składem bardziej pasuje?:) Quote
agusiazet Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ale Latte to mleko, co czekoladka ma z mleka? Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 U nas też nie:( Ale w ewidencji ma tylko nr czy imię też? Niech będzie Latte lub Mocha! Bardzo ładnie :loveu: Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kawa z mlekiem, a brzmi bardzo ładnie, no i dwusylabowe imiona są wygodne :roll: Quote
agusiazet Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Niech Sahara zadecyduje, ona ją odkryła!!! Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ooo, a może Kawka:>? Nie mylić z tym ptakiem:eviltong: Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kawka poranna pyszna i stawia na nogi:) Kawka czekoladowa to prawdziwa delicja:) Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ooo, Delicja - też ładnie :loveu: Az zgłodniałam :D Czekoladka :loveu: Quote
iwop Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 mnie najbardziej podoba sie Delicja - zdrobniale - Deli:loveu: Quote
agusiazet Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Delicja jest super pasuje i do czekoladki i do kawki!!! Delicja i już!!! Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Taaak!!! DELICJA!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
sahara Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Dziewczyny kochane, dziekuję, szalenie poprawiłyscie mi humor. Bo mam doła niestety. Imiona podobaja mi sie wszystkie :) Ciężko coś wybrać. Ale Delicja jest oryginalna, chyba nie pomyli się nam z niczym.:lol: Nazwałąm ja tu Wątróbką, bo jak zaznaczyłam tak ja nazywają w schronisku. Po za tym same przyznałyscie, że gdyby nie to imie nie zajrzałybyście tu :eviltong: Nie znam jej numeru, to do nadrobienia. To co Wątróbkowa słodka Delicja zostawimy w tytule :evil_lol: ? Quote
agusiazet Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Fe, wątróbkę wyrzuć, a wstaw Delicję!!! A humor czemu masz zły, jeśli można spytaż? Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cieszymy się, że poprawiłyśmy Ci humor! Delicja zostaje i już, imię niebanalne i smakowite - jak ta sunieczka :loveu: I oby jej dalsze losy były równie... słodkie :loveu: Quote
iwonamaj Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Delicja- pięknie!!! Ale zostaw tez Wątróbkę w tytule- tyle cioteczek przyciagnęła na topik... Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 O nie, Wątróbkę też zostaw, będzie smacznie - słodko-słono :cool3: Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Własnie to miałam na myśli - przykuwa uwagę! A oto przecież chodzi:) No a już Wątróbkowa Delicja ściągnie tłumy :D:D:D:D Quote
sahara Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Jak wyrzucę wątróbkę to kto zauważy słodką delicję, kogo zaintryguje? A humor mam podły bo dopada mnie proza życia, i bardzo bym chciała zabrać Delicję i Owieczkę do siebie, a nie mogę, i chciałabym pomóc koleżance, i nie wiem jak, i tyle jest do naprawienia na tym świecie. Ból egzystencjalny po prostu :evil_lol: Cały czas myślę co zrobić z Delicja, jeżeli ktos zajmie się gołaszaniem to może uda mi sie przekonać rodzinę. Najbardziej boje się, że się w niej zakochamy :shake: i co wtedy? Porozmawiam z mężem. Druga sprawa to leczenie i szczepienia. Wychodzę z założenia, że jeżeli zabieram psa to JA decyduję się na opiekę na d nim i ewentualne wydatki sa moim obowiązkiem. Gdyby wchodziło w grę tylko jedzenie to nie ma problemu. A jezeli trzeba bedzie ją leczyć? tego nie mogę się podjąc :oops: W schronisku ma zapewnione leczenie. Nie gniewaj sie Agusiu, zostawie ta wątróbkę, może dzięki temu więcej osób tu zajrzy?:cool3: Quote
beka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wątróbka jest super - baardzo intrygujący tytuł Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Saharo :calus: Ale pomyśl, że Delicja chociaż dostała piękne, smaczne imię - to już dużo :cool3: Z takim imieniem szybciutko znajdzie się jakiś smakosz :loveu: Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No i ma matkę chrzestną w Katowicach::lol::lol::lol: Quote
sahara Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Dobermania napisał(a):Saharo :calus: Ale pomyśl, że Delicja chociaż dostała piękne, smaczne imię - to już dużo :cool3: Z takim imieniem szybciutko znajdzie się jakiś smakosz :loveu: Trzymam Cie za słowo Quote
Recommended Posts