Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dlaczego życie jest niesprawiedliwe i nie mogę byc dzisiaj w Gdańsku?:placz:
A jak tam uszy? Podobno spinacze biurowe są lepsze :diabloti: , takie metalowe, szerokie i ze sprężynką :diabloti: . Takich teraz używają hodowcy sznaucerów ( i nie tylko) żeby im uszy nie stawały :angryy: :angryy: :angryy:
A Delicja musi śmiesznie wyglądać z każdym uchem w inną stronę. :loveu:

Posted

Jak wiatr zawieje mocniej,to uszy staja oba,albo jak czegos mocno naslu****e i wtedy Delicja zawsze kojazy mi sie z Basenji. Sprobuje zrobic dzis komorka male zdjecia Delicji i wysle CI,Sahara na MMS>

Posted

[quote name='czoko123']Nie wiem dlaczego w slowie naslu****e pojawily sie gwiazdki,moze cos przycisnelam piszac???[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To zapobiegliwość naszego admina, co byśmy brzydkich słów nie używali!;)
Nie uda Ci sie napisać **** bo wszystko "wygwiazdkuje" :evil_lol:

Posted

Czekam z niecierpliwością na mms :lol:
Czytałam, że zabierasz Bystrą do siebie. Szybkie tempo masz ;) , my mieliśmy roczną przerwę :evil_lol: . Aż się boję początku lipca, żeby znowu nam coś nie strzeliło do głowy :evil_lol: .
Trzy suki w zupełności wystarczy :evil_lol: .

Posted

[quote name='czoko123']NO nie wiedzialam,ze Admin ma az takie skojarzenia w tym slowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

Ciekawe czy inne brzydkie słowa też kropkuje, aż mnie korci żeby sprawdzić:diabloti: . Gorzej jak się moderator dopatrzy :eviltong: i da mi bana:placz: .

Posted

Dostałam, dostałam, piękne zdjęcia Delicji!!!!!!!!!!
Cudownie wygląda z tymi uszami :loveu: :loveu: :loveu:
Chętnie bym się z Wami podzieliła, ale nie ściągnę ich z komórki, niestety:shake:
Musicie na słowo uwierzyć, że " maleństwo" pięknie wygląda.:lol:

Posted

UFF!!! Balam sie,ze zdjecia Delicji wyjda niewyrazne i rozmazane.Ale skoro jest na nich cos widac,to widocznie nie jestem az tak kiepskim fotografem.:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='czoko123']No to co ja mam zrobic z tym uchem?!:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:[/QUOTE]
A po co[B] coś[/B] chcesz robić? Przeciez jej to w niczym nie przeszkadza ;)

Posted

Sahara- moze masz racje?! To juz niech ma to ucho,nie bede jej obcinac!!! W koncu nie kazdy ma tak orginalnego psiaka!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Delicja w tym miesiacu juz stala sie psia kobieta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Dzisiaj ja wazylam i mierzylam- 6 kg i 38 cm wzrostu. A uszka zaczynaja ladnie stawac,obydwa!!!:lol: :lol: :lol: .

Posted

Sahara - z moich planow zrobily sie wielkie nici,bo nie znalazlam tego czego szukalam,a nie mialam sumienia zostawic Delicji nieodpowiedzialnym ludziom,tym bardziej,ze ma cieczke! No,tak z Delicji robi sie powoli Powazna sunia!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ciężko sobie poradzić jak ma się zwierzęta, a nie ma się kogoś odpowiedzialnego do pomocy.:roll:
A jak z twoimi planami co do Bystrej? Myślisz, że polubią się z Delicją?

Posted

Delicja jest jest jeszcze bardzo mlada sunia,wiec nie mam obaw co do gryzienia sie miedzy soba,ale nie znam Bystrej i nie wiem jak ona moze sie zachowywac w domu.

Posted

Delicja - pancia wrocila!!!:loveu: :loveu: :loveu: . SAHARA- uszy juz zaczynaja sie powoli prostowac. No i CIECZKA SIE JUZ SKONCZYLA!!!:multi: :multi: :multi:

• 2 months later...
Posted

Bardzo żałuję, że zniknęłaś czoko z dogo.
Wysyłałam do Ciebie sms, ale może nr telefonu zmieniłaś. Bardzo bym chciała wiedzieć jak Delicja się miewa i co u Was słychać.
Pozdrawiam