Elkisz Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Sahara - Delicja moze byla kiedys malutka...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sahara Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Dlaczego życie jest niesprawiedliwe i nie mogę byc dzisiaj w Gdańsku?:placz: A jak tam uszy? Podobno spinacze biurowe są lepsze :diabloti: , takie metalowe, szerokie i ze sprężynką :diabloti: . Takich teraz używają hodowcy sznaucerów ( i nie tylko) żeby im uszy nie stawały :angryy: :angryy: :angryy: A Delicja musi śmiesznie wyglądać z każdym uchem w inną stronę. :loveu: Quote
Elkisz Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jak wiatr zawieje mocniej,to uszy staja oba,albo jak czegos mocno naslu****e i wtedy Delicja zawsze kojazy mi sie z Basenji. Sprobuje zrobic dzis komorka male zdjecia Delicji i wysle CI,Sahara na MMS> Quote
Elkisz Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Nie wiem dlaczego w slowie naslu****e pojawily sie gwiazdki,moze cos przycisnelam piszac??? Quote
sahara Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='czoko123']Nie wiem dlaczego w slowie naslu****e pojawily sie gwiazdki,moze cos przycisnelam piszac???[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To zapobiegliwość naszego admina, co byśmy brzydkich słów nie używali!;) Nie uda Ci sie napisać **** bo wszystko "wygwiazdkuje" :evil_lol: Quote
sahara Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Czekam z niecierpliwością na mms :lol: Czytałam, że zabierasz Bystrą do siebie. Szybkie tempo masz ;) , my mieliśmy roczną przerwę :evil_lol: . Aż się boję początku lipca, żeby znowu nam coś nie strzeliło do głowy :evil_lol: . Trzy suki w zupełności wystarczy :evil_lol: . Quote
Elkisz Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 NO nie wiedzialam,ze Admin ma az takie skojarzenia w tym slowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sahara Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='czoko123']NO nie wiedzialam,ze Admin ma az takie skojarzenia w tym slowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe czy inne brzydkie słowa też kropkuje, aż mnie korci żeby sprawdzić:diabloti: . Gorzej jak się moderator dopatrzy :eviltong: i da mi bana:placz: . Quote
sahara Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Dostałam, dostałam, piękne zdjęcia Delicji!!!!!!!!!! Cudownie wygląda z tymi uszami :loveu: :loveu: :loveu: Chętnie bym się z Wami podzieliła, ale nie ściągnę ich z komórki, niestety:shake: Musicie na słowo uwierzyć, że " maleństwo" pięknie wygląda.:lol: Quote
Elkisz Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 UFF!!! Balam sie,ze zdjecia Delicji wyjda niewyrazne i rozmazane.Ale skoro jest na nich cos widac,to widocznie nie jestem az tak kiepskim fotografem.:multi: :multi: :multi: Quote
Elkisz Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No to co ja mam zrobic z tym uchem?!:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
sahara Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='czoko123']No to co ja mam zrobic z tym uchem?!:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:[/QUOTE] A po co[B] coś[/B] chcesz robić? Przeciez jej to w niczym nie przeszkadza ;) Quote
Elkisz Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Sahara- moze masz racje?! To juz niech ma to ucho,nie bede jej obcinac!!! W koncu nie kazdy ma tak orginalnego psiaka!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elkisz Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Oczywiscie z tym obcinaniem,to byl zart.:eviltong: Quote
Elkisz Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Delicja w tym miesiacu juz stala sie psia kobieta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Dzisiaj ja wazylam i mierzylam- 6 kg i 38 cm wzrostu. A uszka zaczynaja ladnie stawac,obydwa!!!:lol: :lol: :lol: . Quote
Elkisz Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Sliczna i niesforna sunieczka wita nowy dzien. Quote
sahara Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Dzień dobry, jak ten czas szybko ucieka :crazyeye: Nie dawno szczeniaczek, a teraz już dorosła kobieta :evil_lol: Quote
Elkisz Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Sahara - z moich planow zrobily sie wielkie nici,bo nie znalazlam tego czego szukalam,a nie mialam sumienia zostawic Delicji nieodpowiedzialnym ludziom,tym bardziej,ze ma cieczke! No,tak z Delicji robi sie powoli Powazna sunia!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sahara Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Ciężko sobie poradzić jak ma się zwierzęta, a nie ma się kogoś odpowiedzialnego do pomocy.:roll: A jak z twoimi planami co do Bystrej? Myślisz, że polubią się z Delicją? Quote
Elkisz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Delicja jest jest jeszcze bardzo mlada sunia,wiec nie mam obaw co do gryzienia sie miedzy soba,ale nie znam Bystrej i nie wiem jak ona moze sie zachowywac w domu. Quote
sahara Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Faktycznie, pies ze schroniska to wielka niewiadoma.:shake: Jak zamierzasz sobie z tym poradzić? Quote
sahara Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 A jak uszy Delicji? Całkiem się wyprostowały?:evil_lol: Quote
Elkisz Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Delicja - pancia wrocila!!!:loveu: :loveu: :loveu: . SAHARA- uszy juz zaczynaja sie powoli prostowac. No i CIECZKA SIE JUZ SKONCZYLA!!!:multi: :multi: :multi: Quote
sahara Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Mam nadzieję, że czujesz się dobrze :lol: . Kiedy ja wreszcie będę mogła OSOBIŚCIE pomiziać Delicję :placz: Quote
sahara Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Bardzo żałuję, że zniknęłaś czoko z dogo. Wysyłałam do Ciebie sms, ale może nr telefonu zmieniłaś. Bardzo bym chciała wiedzieć jak Delicja się miewa i co u Was słychać. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts