Mysza2 Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Nowe wieści od Pani Ani i Meksia:) "Dobry wieczór pani Elu, jeśli oczywiście czyta to Pani wieczorem:)) Wróciliśmy właśnie z wieczornego obchodu oznaczonego kwartału, ryż z marchewką na jutro się gotują, mogę więc wrzucić kilka najświeższych portretów Pana Pieśka. Wczoraj bowiem uczestniczył jako Gość Specjalny w zamykającym rok akademicki zebraniu naszego małego zespołu. Ponieważ, jak to ze spotkaniami bywa, zajmują one przeważnie porę kolacyjną, więc, spakowawszy katering z euthyroxem udaliśmy się do naszego stałego lokalu z ogródkiem, gdzie pieski mogą polegiwać przy stołach oraz otrzymują obsługę towarzyską/ spożywczą (w rozsądnych, niezbyt rozciągliwych granicach:). Profesór Doktór odnalazł się wdzięcznie w zgromadzeniu, z powściągliwym wdziękiem w spojrzeniu czarując nowopoznanych dostarczycieli kąsków. Jako dowód załączone obrazki. Najserdeczniejsze pozdrowienia i wirtualne uściski od całego stada! :)) aw " 1 Quote
rita60 Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Wow... nawet bywa w doborowym towarzystwie :] zdrówka skarbie. Quote
Figunia Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Kochany, jedyny na swiecie, najsliczniejszy i najmadrzejszy :) Quote
Mysza2 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Dnia 7.07.2018 o 16:58, rita60 napisał: Wow... nawet bywa w doborowym towarzystwie :] zdrówka skarbie. Dnia 7.07.2018 o 18:00, Figunia napisał: Kochany, jedyny na swiecie, najsliczniejszy i najmadrzejszy :) Tak Pimpek - Meksiu to teraz arystokrata. A domek ma z najwyższej półki. I te oczy zupełnie teraz inne. Nawet matę do poleżenia za nim noszą, no bo jak taki arystokrata na bruku miałby się położyć:) Quote
Marycha35 Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Juuuupi, pycha wieści, dzięki:):):) Buziaki dla Pani Ani i Meeeeksiuli:) Quote
Marycha35 Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Wesołych Świąt Ludkowi i psie smoki:):):) Quote
Mysza2 Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 A ja mam wieści i Pimpkowo-Meksiowego domku:) "Droga Pani Elu, nadszedł czas na sprawozdanie kończące kolejny rok. Może trochę urzędowo brzmi, ale okazja dobra, żeby kilka słów o Pómeksiu posłać. Cóż, owijać w bawełnę nie będę, starzejemy się wszyscy, niektórzy, osobliwie pieskowie, nieco szybciej, niestety. Meksik posunął się widocznie od lata, kondycja nie ta, jakaś infekcja moczowa, szczęśliwie opanowana i zażegnana, ale, choć pies właściwy działa jeszcze całkiem całkiem, to niestety system napędowo-nośny szwankuje w znacznym stopniu. Pewnie pogoda robi swoje, wilgoć wchodzi w kości, łapy biedne booolą i trzeba posiłkować się tabletkami na ból i w kombinezonie biegać. A i po schodach nie tak łatwo się przemieszczać. Złocista grzywa zbielała, grzbiet posrebrniał. Ale duch jeszcze trzyma się dość ochoczy, szczególnie duch żołądkowy, zawsze radośnie otwarty na propozycje. Mam nadzieję, że jak zima minie to i siły powrócą. No nic, takie życie. Damy radę. Co słychać u Pani podopiecznych Azy i Lisia? Biedny staruszek też pewnie ciężko znosi wilgoć. A ktoś się Azulą zainteresował? A Saba w jakim humorze? Pozdrawiam noworocznie i życzę najlepszych domów wszystkim niezagospodarownym na stałe zwierzątkom a ich Ludziom siły, środków i wsparcia otoczenia. Ostatnio nie robiłam szczególnie udanych zdjęć, ale jak mi się uda coś ładnego to niezwłocznie podeślę, bo Meksio urodziwym niezmiennie jest! Ania " Quote
Marycha35 Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Serdeczności dla Pani Ani i dziarskiego Staruszka Pumcia:) Quote
Mysza2 Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Wczoraj dzwoniła Pani Ania i prosiła o przekazanie najserdeczniejszych życzeń wszystkim na pimpkowym wątku, co niniejszym czynię:) U Pimpka wszystko dobrze, na ile to w jego wieku możliwe. Zdrowych i Wesołych Świąt:) Pimpek-Meksiu na wczorajszym spacerze Quote
Marycha35 Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Wesołych Świąt Ludkowie kochani :) Dla Pani Ani i Pumeksika serdeczności świąteczne :) Quote
Marycha35 Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Wesołych, zdrooooowych i rodzinnych Świąt, Ludkowie i psowate:) Tak na pohybel! Quote
Recommended Posts