bety Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 (edited) Wrocław 29-30.IX.2012 (CACIB) Sędzia: Viva Maria Soleckyj-Szpunar PSY Klasa młodzieży: Echo Star's CACTUS CANYON - V2 Molnarvolgyi MEMORIAL DAY - V1, Zw.Mł., NJwR Klasa pośrednia: Kitsune COMANCHE CHIEF - V1, CWC, Zwyc., CACIB, BOB, BOG 1, BIS 3 Maroteam SHAKE AND JUMP - V2 Klasa otwarta: PREZES Amakita - V1, CWC, res.CACIB Maroteam TIFOON - V2 Klasa championów: LORIEN Buntaro - V1, CWC SUKI Klasa młodzieży: DESIRE Volturnus - V2 Molnarvolgyi MY SWEET YOKO - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: DAFNE Volturnus - V2 DAKOTA Volturnus - V3 Lord Of Odates Inheritance RED ROZENE (Niemcy) - V1, CWC, res.CACIB BUCKSHOT RIMEL Dan Ozzy - V4 SHOW ME LOVE Apocalipto - bdb Klasa otwarta: BUCKSHOT ELEKTRA Kariotyda - V1, CWC, Zwyc., CACIB DASTY Gogolińska Karolina - V2 Pzdr Edited December 3, 2012 by bety Quote
Volturnus Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Wrocław 29-30.IX.2012 (CACIB) Sędzia: Viva Maria Soleckyj-Szpunar PSY Klasa młodzieży: Echo Star's CACTUS CANYON V2 Molnarvolgyi MEMORIAL DAY V1, Zw. Mł, Naj. Junior Klasa pośrednia: Kitsune COMANCHE CHIEF V1, Zwycięzca, CWC, CACIB, BOB Maroteam SHAKE AND JUMP V2 Klasa otwarta: PREZES Amakita V1, CWC, Res.CACIB Maroteam TIFOON V2 Klasa championów: LORIEN Buntaro V1, CWC SUKI Klasa młodzieży: DESIRE Volturnus V2 Molnarvolgyi MY SWEET YOKO V1, Zwyc. Mł. Klasa pośrednia: DAFNE Volturnus V2 DAKOTA Volturnus V3 Lord Of Odates Inheritance RED ROZENE (Niemcy) V1, CWC, Res.CACIB BUCKSHOT RIMEL Dan Ozzy V4 SHOW ME LOVE Apocalipto BDB 5 Klasa otwarta: BUCKSHOT ELEKTRA Kariotyda V1, Zwycięzca, CWC, BACIB DASTY Gogolińska Karolina _________ Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłam :lol: Gratuluję wspaniałych wyników :klacz: pozdr Quote
bety Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Mam fotkę z tablicy z wynikami (za którą bardzo dziękuję dobrej duszyczce :) ) i przy Molnarvolgyi MY SWEET YOKO jest brak na niej Zw.Mł. (?) Dodatkowo z finałów - Kitsune COMANCHE CHIEF - BOG 1, BIS 3 Pzdr Quote
AmartAmi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) [quote name='bety']Mam fotkę z tablicy z wynikami (za którą bardzo dziękuję dobrej duszyczce :) ) i przy Molnarvolgyi MY SWEET YOKO jest brak na niej Zw.Mł. (?) Dodatkowo z finałów - Kitsune COMANCHE CHIEF - BOG 1, BIS 3 Pzdr No jest Zw. Mł u Yoko bo biegała do porównania o NJwR... gratulacje dla Pawła :) może teraz się nacieszyć :) na każdej wystawie jakieś pudło :) Edited October 2, 2012 by MisiaM Quote
AmartAmi Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 (edited) DAFNE Volturnus - V2/5 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/189319_3668169831602_620234334_n.jpg Edited December 10, 2012 by bety za duże zdjęcie Quote
Recommended Posts