Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem w Szczecinie, wracam w niedzielę wieczorem, rozmowy z domkiem trwają, jeszcze nic nie wiem także proszę trzymać kciuki ;) co do ogloszeń to ja bym się nie wstrzymywała, bo póki nie ma ostatecznej decyzji to traktuję Tycia jako do adopcji

Posted

[quote name='Cromikowa']Jestem w Szczecinie, wracam w niedzielę wieczorem, rozmowy z domkiem trwają, jeszcze nic nie wiem także proszę trzymać kciuki ;) co do ogloszeń to ja bym się nie wstrzymywała, bo póki nie ma ostatecznej decyzji to traktuję Tycia jako do adopcji

Za domek trzymam mocno kciuki i ... myslę identycznie o ogłoszeniach- mimo wszystko warto je zrobić!

Posted (edited)

Spóźniłam się z Tablicą :-(.
Czekam na akceptację ogłoszenia od kilku godzin, bo chciałam je wyróżnić ... i w międzyczasie znalazłam ... jest już Tycio na Tablicy :crazyeye:. Jeżeli usuną moje to spróbuję dać na inne województwo, bo przez pomyłkę (tzn. nie zmieniłam w swoich ustawieniach) dałam na lubuskie :oops:

Za to dołożyłam alegratkę, Anja2201 tam nie robi:
http://alegratka.pl/ogloszenie/bernardyn-tycio-ofiaruj-mu-dom-21250647.html?h=c2db9e3c9f97d3fd

Edited by wykrywka
usunięto aukcję allegro
Posted

Wczoraj, po którymś ze spacerów, znalazłam Tycia na wybiegu. Niestety był sam, a jak już wiadomo, pies sam sobą się nie zajmie. Stał przy bramie i obserwował co dzieje się na terenie schroniska. Dołączyłam do niego, zaraz była reakcja i to nie tylko na pyszczku :lol:.

To było chyba zapytanie: - no to co teraz robimy :evil_lol:

Na odpowiedź: - pobędziemy trochę ze sobą - buźka mu się roześmiała :lol:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Czy są jakieś konkrety odnośnie domu dla Tycia?[/QUOTE]

Państwo jeszcze się zastanawiają, poprosiłam aby dobrze przemyśleli sprawę i dali znać kiedy będą pewni decyzji - obojętnie jaka ona będzie. Tycio to świetny pies, ale wymaga pracy i nowi właściciele muszą być na to gotowi.

Posted

Żeby było co pokazywać to dorzucę parę fotek :p
Problem z zaprowadzeniem Tycia do kojca nadal chyba jest, bo gdy zapytałam, czy mogę wejść do Tycia na wybieg, usłyszałam: - oczywiście, że można i dodane z przymrożeniem oka: - potem może pani ... odprowadzić go do klatki :evil_lol:.

Gdy zaczął pić wodę, to pił, i pił i pił ... aż opróżnił całą miskę :evil_lol:

Posted

Tycia przenieśli do innej klatki? :-o No to podziwiam, ... biorąc pod uwagę jego zainteresowanie innymi psami, pomysł jak dla mnie "trochę" szalony, ale to przecież nie ja będę do zaprowadzała do klatki :evil_lol:

Posted

Tycio nie jest agresywny do innych psów, jest nimi zainteresowany, ale nie po to by zrobić krzywdę ;) W piątek przyjeżdżają do schroniska Państwo, którzy są zainteresowani jego adopcją, jeśli zaiskrzy między nimi to Tycio pojedzie razem z nimi do domku ;)

Posted

[quote name='Cromikowa']Tycio nie jest agresywny do innych psów, jest nimi zainteresowany, ale nie po to by zrobić krzywdę ;) W piątek przyjeżdżają do schroniska Państwo, którzy są zainteresowani jego adopcją, jeśli zaiskrzy między nimi to Tycio pojedzie razem z nimi do domku ;)[/QUOTE]

Czy sprawdzaliście domek?

Tak więc najlepszego domu dla Tycia!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Czy sprawdzaliście domek?

Tak więc najlepszego domu dla Tycia![/QUOTE]

Jeśli chodzi o wizytę PA to jeszcze jej nie było, staramy się ją zorganizować, szukamy kogoś z okolic Piły.

Posted

[quote name='wykrywka']:kciuki: za wizytę PA i ... żeby zaiskrzyło :razz:[/QUOTE]

...dokładnie !

A co do wizyty, to może mogłaby pomóc supergoga(Fundacja Animalia) lub Ra_dunia... są z tych rejonów i jeśli same nie dadzą rady, to choć podrzucą pomysł do kogo kompetentnego zwrócić sie z prośbą o wizytę PA.