Jump to content
Dogomania

Mikusek KARLOS- jamniko-ratlerek? Grzeje pupala w nowym domu :)

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karlosku, co tak cicho u ciebie, takie cudeńko i siedzi w punkcie....:(
A Karlosek nie mógłby pojechać do Anety za karmę gdyby jechał Goliat?
Gizmo podobno "kłótliwy...."

Posted

ewu napisał(a):
Karlosku, co tak cicho u ciebie, takie cudeńko i siedzi w punkcie....:(
A Karlosek nie mógłby pojechać do Anety za karmę gdyby jechał Goliat?
Gizmo podobno "kłótliwy...."

Podobno dla Karlosa jest jakaś szansa na BDT - wspominała mi Lobaria. Ale nie wiem czy to w 100% pewne.
Goliata bałabym się puścić do P. Anety, bo on ma na bakier z samcami. A u P. Anety przecież wszystkie psiaki razem latają.

Posted

Decyzja zapadła - Karlos jedzie jutro do hoteliku do p. Anety :)
Niestety żaden inny psiak nie załapie się na ten transport, bo nie ma deklaracji :(

Posted

[quote name='Klaudus__']Zaszczepiłam Karlosa na wirusówki,bo i tak trzeba to byłoby zrobić.
Teraz musimy nazbierać na zapłacenie kosztów szczepienia.

Bardzo prosimy o wsparcie!
Trzeba będzie to zapłacić ;/ My wzięłyśmy na krechę...

Posted (edited)

O rany jakie wieści:) Miałam piekło w pracy:( dobrze,że to przeżyłam....i wyjazd do córki. Siedzę właśnie w ponurym, szarym Londynie, tęsknię za moimi pieskami i nareszcie mam chwilę na dogo:)
Wspaniale ,że Karlos u Anety:) Kruszynka słodka :)
Ponieważ ostatnio wszystko zaniedbałam( ale już się poprawię), to oferuję pomoc w opłaceniu szczepienia.Dajcie konto wyślę 50zł.

Edited by ewu
Posted (edited)

Po powrocie zabieram się do zorganizowania transportu blatów stolików do punktu. Musimy zdobyć stryopian i wełnę. Porównam ceny, poszukam okazji.Cały listopad trzeba poświęcić na zorganizowanie i wykonanie prac przy ocieplaniu bud.Dziewczyny macie jakiegoś majsterklepkę? A może gmina zaponsorowałaby styropian i robociznę? Spytajcie może w sam raz mają jakieś środki i możliwości.

Edited by ewu
Posted

[quote name='ewu']O rany jakie wieści:) Miałam piekło w pracy:( dobrze,że to przeżyłam....i wyjazd do córki. Siedzę właśnie w ponurym, szarym Londynie, tęsknię za moimi pieskami i nareszcie mam chwilę na dogo:)
Wspaniale ,że Karlos u Anety:) Kruszynka słodka :)
Ponieważ ostatnio wszystko zaniedbałam( ale już się poprawię), to oferuję pomoc w opłaceniu szczepienia.Dajcie konto wyślę 50zł.

Pani Basiu na fundacyjne konto poprosimy :)
Konto podane na pierwszej stronie wątku fundacyjnego lub na naszej stronie: www.zwierzeca-arkadia.org
Bardzo dziękujemy!

Niestety przy ociepleniu bud będziemy musiały poradzić sobie same...