Sabina02 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Ulka18']Sabinko, dziekujemy Tobie oraz Pani Alicji za przekazanie pieniazkow na Jagulke :calus: :calus:[/quote] [quote name='Alpina'][B]Sabinko [/B]jak zwykle jesteś nie zawodna!:kiss_2: Dziękujemy Ci ślicznie...:Rose:[/quote] Zawsze do uslug... :lol: Quote
Sabina02 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alpina'] ja też zrobię swoją comiesięczną wpłatę bezpośrednio na konto hoteliku a nie na ANF..[/quote] My Tobie tez ogromnie dziekujemy!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ulka18 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Przesunelam bazarek do poniedzialku do 18.00. Mam nadzieje, ze bedzie wiecej niz 100 zl z tego bazarku. Quote
Alpina Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Podsumowując, to bezpośrednio do hoteliku wpłynęło [COLOR=Red][B]752.50 PLN. [COLOR=Black]A na ANF -ie mamy[/COLOR] 589 PLN. + 100 PLN [/B][COLOR=Black]od cioci Sabinki :multi:[/COLOR][B] [COLOR=Black] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][/COLOR] Quote
Sabina02 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Alpina']Podsumowując, to bezpośrednio do hoteliku wpłynęło [COLOR=red][B]752.50 PLN.[/B][/COLOR] [B][COLOR=red][COLOR=black]A na ANF -ie mamy[/COLOR] 589 PLN.[/COLOR][/B][COLOR=red] [COLOR=black]Plus [U][I]stówa [/I][/U]Sabinki = [/COLOR] [COLOR=black]Bezpośrednio w hoteliku mamy [B]852.50 PLN :multi:[/B][/COLOR] [COLOR=black]i ANF [B]589 PLN:multi: [/B](jeśli pieniążki wpłacone są na ANF to mi tu proszę zaraz krzyczeć)[/COLOR] [COLOR=blue]Jak na razie[/COLOR][COLOR=blue]...[/COLOR][B][COLOR=blue];)[/COLOR][/B] [/COLOR][/quote] Alpina, ta moja stowa idzie na AFN... Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Fokiai, wyjeżdżam, jak wrócę masz już być we własnym domku! PAMIĘTAJ!!! Quote
irenaka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wklejam zdjęcia z soboty. Ciotka Irena się pochorowała i znowu jest do tyłu ze zdjęciami. Ale już nadrabiam. [IMG]http://img364.imageshack.us/img364/9338/jadzia55fj2.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [IMG]http://img266.imageshack.us/img266/3014/jadzia56ai8.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [IMG]http://img486.imageshack.us/img486/4243/jadzia57pf6.jpg[/IMG] Quote
Ulka18 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ale cudne dziewczyny : Foksia i Beatka :iloveyou: :iloveyou: I Foksia dala sie na raczki wziac...Beatka mi pisala sms juz z hoteliku, to taka dobra, budujaca wiadomosc :multi: Quote
Alpina Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 SUUPER !!:multi: I zdjęcia i nasze dziewczyny ;) Quote
Ulka18 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Rozmawialam z Pania z Warszawy zainteresowana Jagulka. Pani ma synka chorego na zanik miesni, synek jezdzi na wozku, Foksia musialaby przejsc jakies testy na reakcje na wozki, rowery, czy sie ich boi czy nie. Trudno byloby stresowac i dziecko i Foksie nieudana proba zamieszkania w Wawie. Tylko jak zrobic ten test? Skad wziac wozek inwalidzki? Sabinko, chyba masz maila od tej Pani w skrzynce. Quote
Sabina02 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Ulka18']Sabinko, chyba masz maila od tej Pani w skrzynce.[/quote] Nie, ja nic od niej nie dostalam...:niewiem: Quote
Sabina02 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Czy Beatka nie bedzie miala nic przeciwko jesli uzyje tych ostatnich zdjec do ogloszen? Quote
Reno2001 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Te ostatnie zdjęcia Foksi i Beatki są sliczne :loveu: . A może po prostu wystarczy test z rowerem czy taczką a może ktos ma wóżek dziecinny? Quote
Sabina02 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Ktos wczoraj zalicytowal na Foksie na Allegro...oczywiscie tym samym zamykajac aukcje :roll: . Nie wiem czy to ta sama Pani, o ktorej wspomniala Ulka18.. Osoba ta ma na imie Dorota i mieszka w miejscowosci Nowy Prażmów, woj. mazowieckie... Ulka18, czy to ta sama Pani? Quote
Ulka18 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Sabinko, Beatka na pewno nie bedzie miala nic przeciwko. Obie sa takie slodkie na tych zdjeciach :loveu: Cudne i rozbrajające te zdjecia po prostu :iloveyou: Ta Pani spod Warszawy mowila mi wczoraj, ze napisala na allegro, myslalam, ze napisalam do Ciebie maila za pomoca allegro, a ona chyba zalicytowala. Mam do niej telefon, sprawdz na danych z aukcji : 602 219 250 czy sie zgadza. Quote
Alpina Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pewnie, jak znam życie, to Jaga będzie nieufna do tego wózka... Ciekawe jak reaguje na dzieci? A co o tym sądzą nasze dobre anioły z Niepołomic? Czy taki wariant wchodzi w ogóle w rachubę? Mam obawy, żeby dla Jagi nie było tych nowości ciut za dużo.... Właśnie rozmawiałam z Panią Bożenką z Niepołomic... Uważa., że nie jest to najlepszy pomysł... Jaga owszem daje się pogłaskać, nikogo nie atakuje ale np. z czesaniem jest tragedia..Pewnych czynności Jagula nie życzy sobie i tyle...Poza tym, jak to foksterier, ma swój charakterek...Pani Bożenka uważa , że Jaga nie bardzo nadaje się do chorego dziecka na wózku... Jej potrzebny jest spokojny dom a jeśli z dziećmi to prawie dorosłymi... Ona jest śliczna , atrakcyjna,na pewno się podoba ale... Pani Bożenka radziła zaproponować Laurę zamiast Jagi... Ja zgadzam się całkowicie z Panią Bożenką. Quote
Sabina02 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Ulka18']Ta Pani spod Warszawy mowila mi wczoraj, ze napisala na allegro, myslalam, ze napisalam do Ciebie maila za pomoca allegro, a ona chyba zalicytowala. Mam do niej telefon, sprawdz na danych z aukcji : 602 219 250 czy sie zgadza.[/quote] Ja mam dwa inne numery telefonow w danych tej osoby, tego nie mam... Moze zapytaj sie tej Pani czy nazywa sie Dorota Zasępa. Jesli nie, to zalicytowal ktos inny. Wtedy napisze do tego "ktosia" i dowiem sie czemu zalicytowala, bo e-maila zadnego od niej nie dostalam... Quote
ewatonieja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ja tez bardzo kibicuję Jagusi, Laura wydaje sie byc psem idealnym dla dzieci,nie ma w niej agresji jest mnóstwo cierpliwości i miłości, jagusia powinna miec właściciela świadomego jej historii i charakteru,a wiadomo jak jest z dziecmi,nie każdy pies to zniesie Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='ewatonieja']ja tez bardzo kibicuję Jagusi, Laura wydaje sie byc psem idealnym dla dzieci,nie ma w niej agresji jest mnóstwo cierpliwości i miłości, jagusia powinna miec właściciela świadomego jej historii i charakteru,a wiadomo jak jest z dziecmi,nie każdy pies to zniesie[/quote] Moja foksia jest z nami 4 lata i nie ma szans na obcięcie ,zawsze robimy to z doskoku , do mycia oczek zakładaliśmy jej kaganiec i zeby została przebadana przez wet. tez bo jest niedotykalska . Jak czegoś nie chce to nie i trzeba to uszanowac to sa psy z charakterem.,Pieścic sie lubi ale żadnych innych czyności nie znosi, z dzicmi bywa róznie ,będa ja chciały mocniej przytulić ,a to może sie jagusi nie spodobać i co wtedy, Quote
ewatonieja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 jak oddac ludziom i zmienić otoczenie to raz i z poczuciem ,ze nie bedzie lepszego człowieka dla psiaka, inaczej człowiek się zadręczy Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='ewatonieja']jak oddac ludziom i zmienić otoczenie to raz i z poczuciem ,ze nie bedzie lepszego człowieka dla psiaka, inaczej człowiek się zadręczy[/quote] Nie mozna ryzykowac zwlaszcza ,ze jest to daleko ,jak by było na miejscu zawsze mozna spróbowac. Quote
Alpina Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ja bym radziła zaproponować tej pani Laurę... Do niepełnosprawnego dziecka musi być spokojny, zrównoważony pies... A Laura nadałaby sie idealnie... Kto ma kontakt z tą panią? może się zgodzi... Gdyby decyzja zapadła mogłabym poprosić[B] Fusicę[/B] o sprawdzenie domu... Quote
irenaka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Bardzo proszę o informację, czy ktoś z tą panią się już kontaktował? Jeżeli nie i faktycznie uważacie, że należy zaproponować Laurę to proszę o przesłanie na Pw jej telefonu, ja się do niej odezwę. Quote
Recommended Posts