Ulka18 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Czy mnie sie wydaje, czy Foksia jest ostrzyzona troche i wykapana? Na moich zdjeciach jest troche skluszczona, a tutaj wyglada zupelnie inaczej :crazyeye: Nie powiem, ale takiego usmiechu u Foksi nie widzialam...chyba spodobalo jej sie w hoteliku, tyle zieleni i ludzi dookola :p W boksie siedzi oczywiscie nasza kochana Beatka :loveu: Quote
irenaka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Masz rację Foksia i Mawi przyjechali razem jak pachnidełka. Wykąpani i obcięci jak od fryzjera (Foksi fryzjer był chyba lekko wstawiony). Dziewczyna naprawdę była zadowolona. Quote
Sabina02 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [B]Ponawiam prozbe:[/B] [quote name='Sabina02']O kogo maja pytac dzwoniac na komorke? Czy macie tez jakis e-mail?[/quote] Quote
Alpina Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jezooo...Toż ja Foksi nie poznałam...Wygląda trochę, hymm..Łysawo, ale co tam...Pewnikiem szybko odrośnie...:lol::lol::lol: Dziewczyny zdradżcie tajemnicę co to za odważna cioteczka tam siedzi...:hmmmm: Widać na zdjęciu , że nie taki znów diabełek(czytaj Foksia) straszny...:loveu: Ja stawiam, że to siedzi[B] Foksia i Dżekuś...[/B]Czyli [I]Beatka[/I] Quote
Alpina Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Foksia i Dżekuś']Namiary mozna podać na mnie na komórke 504-470-635 i do hoteliku do Bożenki 012/281-21-62 Foksia musi na razie się uspokoić , musi poczuć ,że jest bezpieczna I nic jej nie grozi bo nie mozna jej zapiąc na smycz nie mówiąc o innych zabiegach kosmetycznych.[/quote] [B]Sabinko[/B] jeśli będą dzwonić pod numer 504 -470 -635 to prosić[B] Beatkę[/B] a jak na numer hoteliku czyli 012/281-21-62 to [B]Bożenkę[/B].. Maila, o ile istnieje, nie znam... Quote
Sabina02 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Alpina'][B]Sabinko[/B] jeśli będą dzwonić pod numer 504 -470 -635 to prosić[B] Beatkę[/B] a jak na numer hoteliku czyli 012/281-21-62 to [B]Bożenkę[/B].. Maila, o ile istnieje, nie znam...[/quote] Dzieki!!! [B]Wiec dopuki (dopóki :hmmmm:) nie dostane innego e-maila, to wloze swoj...:lol:[/B] Quote
Ulka18 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='irenaka']Masz rację Foksia i Mawi przyjechali razem jak pachnidełka. Wykąpani i obcięci jak od fryzjera (Foksi fryzjer był chyba lekko wstawiony). Dziewczyna naprawdę była zadowolona.[/QUOTE] Foksia miala wiele koltunow, na pewno trzeba bylo wyciag w calosci, stad dziury i nierownosci...poza tym w schronisku nie ma maszynki :shake: A bardzo by sie przydala do strzyzenia psow :oops: Sama strzyglam psa nozyczkami, wiem jak to potem wyglada :evil_lol: Quote
Alpina Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Mnie przypomina teraz małą kózkę...Hiii...Hiii...Hiii...;) Cioteczki proszę,chociaż zajrzyjcie na bazarek Foksi... Link u mnie w podpisie... Quote
Sabina02 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Ulka18']...poza tym w schronisku nie ma maszynki :shake: A bardzo by sie przydala do strzyzenia psow :oops: [/quote] To Wam wysle...:lol: Zamowie przez sklep internetowy... Tylko gdzie wyslac? Do schroniska czy do Ciebie? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Sabina02']O kogo maja pytac dzwoniac na komorke? Czy macie tez jakis e-mail?[/quote] 504-470-635 Beata ,mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] dp Niepołomic pytać o Bożenke lub Paulinkę. Quote
Ulka18 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Sabina02']To Wam wysle...:lol: Zamowie przez sklep internetowy... Tylko gdzie wyslac? Do schroniska czy do Ciebie?[/QUOTE] Sabinko, lepiej byloby do schroniska prosto. Panie zajmuja sie strzyzeniem, kapaniem, czesaniem psow przed wyjazdem, czy dalsza podroza. Robia to w miare posiadanych skromnych 'narzedzi'. Widzialam takie maszynki na allegro, ale to jest koszt spory w zaleznosci o rodzaju, mocy oraz ilosci nakladek. Najprostsza chyba kosztuje ze 150,- zl :oops: Quote
Sabina02 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Ulka18']Sabinko, lepiej byloby do schroniska prosto. Panie zajmuja sie strzyzeniem, kapaniem, czesaniem psow przed wyjazdem, czy dalsza podroza. Robia to w miare posiadanych skromnych 'narzedzi'. Widzialam takie maszynki na allegro, ale to jest koszt spory w zaleznosci o rodzaju, mocy oraz ilosci nakladek. Najprostsza chyba kosztuje ze 150,- zl :oops:[/quote] Schronisko potrzebuje porzadnej maszynki. Nie bede przeciez zamawiac badziewa za 150 zl. Maszynke + ostrze na 1,0 mm juz zamowilam, powinna dotrzec w przeciagu 2-5 dni. Wyslalam ja do schroniska, do Pana Andrzeja. Prosze daj mu znac zeby wiedzial. Oto ta maszynka: [IMG]http://primazoo.pl/data/img/4175_1.jpg[/IMG] Oster Golden A5 dwubiegowa całkowicie profesjonalna maszynka do strzyżenia dla psa. Dane techniczne: Silnik:45 W Prędkość: podwójna 3.300 "uderzeń" na minutę Jest to w pełni profesjonalna dwubiegowa silnikowa maszynka do strzyżenia psów, kotów i innych zwierząt. Posiada zastosowanie w pielęgnacji zwierząt i w weterynarii. W zestawie znajdują się: maszynka, olej, smar, szczoteczka do oczyszczania ostrza. Maszynka pracuje z wymiennymi ostrzami o wymiarach od 0.1 mm do 9.5mm. W celu uzyskania strzyżenia włosów o większej długości stosuje się nakładki od 2 do 32mm. Maszynka posiada bardzo sprawny system chłodzenia silnika co pozwala na ciągłą jej pracę bez przegrzewania się. Łatwe do demontażu filtry powietrza sprawiają, że oczyszczenie ich nie stwarza użytkownikowi żadnych problemów. Maszynka posiada specjalny zatrzask, który dodatkowo stabilizuje ostrze w uchwycie i zapobiega wybijaniu się go na boki podczas pracy. Maszynka sprzedawana jest bez ostrzy. Maszynka posiada 12 miesięcy gwarancji. Quote
Alpina Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [B]Sabinka [/B]jesteś kochana! Troche mi szkoda, że Foksia załapała się jeszcze na nożyczki...;):cool3: Wiem, jestem wredna...:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Sabinko, jaka porzadna maszynka :multi: :multi: :multi: ale tez droga, wydalas mase pieniedzy na jej zakup :crazyeye: Dziekujemy serdecznie w imieniu psiakow :Rose: :Rose: :Rose: Napisalam do Pana kierownika, ze wkrotce dostanie niezwykla przesylke, ktorej by sie w zyciu nie spodziewal :-o :loveu: Napisalam tez, ze czekamy na zdjecia pierwszego ostrzyzonego psiaka. Oby jak najwiecej pieskow zostalo ostrzyzonych na te potworne upały. Quote
Sabina02 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Alpina'][B]Sabinka [/B]jesteś kochana! Troche mi szkoda, że Foksia załapała się jeszcze na nożyczki...;):cool3: Wiem, jestem wredna...:evil_lol:[/quote] Foskia jest i tak piekna, czy cieta nozyczkami czy czyms innym...:loveu: Quote
Sabina02 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Ulka18']Sabinko, jaka porzadna maszynka :multi: :multi: :multi: ale tez droga, wydalas mase pieniedzy na jej zakup :crazyeye: Dziekujemy serdecznie w imieniu psiakow :Rose: :Rose: :Rose: Napisalam do Pana kierownika, ze wkrotce dostanie niezwykla przesylke, ktorej by sie w zyciu nie spodziewal :-o :loveu: Napisalam tez, ze czekamy na zdjecia pierwszego ostrzyzonego psiaka. Oby jak najwiecej pieskow zostalo ostrzyzonych na te potworne upały.[/quote] Kazdy robi co moze...:lol: Psiaki nas potrzebuja, a my wszyscy powinnismy robic dla nich co mozemy. Jeden pomaga tak, a drugi inaczej...:lol:. Maszynke wzielam na karte kredytowa i sobie powoli ja splace. Glodna przeciez chodzic nie bede (a nawet jak, to mi nie zaszkodzi:evil_lol:)... Mowisz ze napisalas do Pana kierownika, ale czy jego poczta juz dziala? No oczywiscie ze czekamy na fotki psiakow po zabiegach pielegnacyjnych... :lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Sabina02']Foskia jest i tak piekna, czy cieta nozyczkami czy czyms innym...:loveu:[/quote] Foksia jest piekna i jak tylko przestanie zabki pokazywać ,pójdziemy z nią do porządnego fryzjera ,a potem do kundla. Ale kierownikowi bardzo dziękujemy ,że psiaki przyjechały wykąpane . Foksia dzisiaj spędziła dzien pod okiem Paulinki. Z tego co wiem bez problemu wyszła z kojca ,nikogo nie gryzła ,tylko jak chciała ją Paulinka pogłaskąc zaczeła pokazywac ząbki ale to ze strachu ,ale też wiem że wkońcu udało się Paulince ją pogłaskąć. Będa też za niedługo zdjęcia .Ja będe u foksi we wtorek bo dzisiaj jak co niedzielę wyprowadzałam na spacerek psiaki z naszego schroniska. Quote
Ulka18 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Oficjalna poczta schroniska :[email protected] nie dziala :shake: Nie dziala tez strona schroniska mieleckiego i krzesimowskiego z powodu awarii serwera (juz zgloszona). Ale pan kierownik ma swoja poczte od zawsze :[email protected] lub [email][email protected][/email]. Na pewno bedzie bardzo zdziwiony, ze taki drogi prezent nadejdzie do schroniska :multi: Quote
Alpina Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Sabina02']Foskia jest i tak piekna, czy cieta nozyczkami czy czyms innym...:loveu:[/quote] [B]100% tak.[/B]...Ale jak ją dziewczyny w hoteliku zobaczyły, to od razu napisały, że fryzjer Foksi był pod wpływem ....Jakiś procentów...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja sama po obejrzeniu zdjęć wręcz zbaraniałam...No...Z podziwu :diabloti: .... Oczywiście... Quote
Sabina02 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Ulka18']Na pewno bedzie bardzo zdziwiony, ze taki drogi prezent nadejdzie do schroniska :multi:[/quote] Schronisko potrzebuje takich rzeczy, i wielu innych... oby tylko ludzie mieli kase i checi wspomagac...:roll: Quote
Alpina Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Foksia i Dżekuś']Foksia jest piekna i jak tylko przestanie zabki pokazywać ,pójdziemy z nią do porządnego fryzjera ,a potem do kundla. Ale kierownikowi bardzo dziękujemy ,że psiaki przyjechały wykąpane . Foksia dzisiaj spędziła dzien pod okiem Paulinki. Z tego co wiem bez problemu wyszła z kojca ,nikogo nie gryzła ,tylko jak chciała ją Paulinka pogłaskąc zaczeła pokazywac ząbki ale to ze strachu ,ale też wiem że wkońcu udało się Paulince ją pogłaskąć. Będa też za niedługo zdjęcia .Ja będe u foksi we wtorek bo dzisiaj jak co niedzielę wyprowadzałam na spacerek psiaki z naszego schroniska.[/quote] [B]Beatko[/B] to super wieści...Jesteście [I]CZARODZIEJKAMI...:Rose: Czekamy z niecierpliwością na zdjecia... [/I] Quote
Sabina02 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Sabina02']Schronisko potrzebuje takich rzeczy, i wielu innych... oby tylko ludzie mieli kase i checi wspomagac...:roll:[/quote] PS. Czy Wam funkcja "Edit" tez nie dziala?? Quote
Alpina Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Mnie też nie działa...Napisałam do moda...Zobaczymy co odpowie....Myślałam, że tylko mnie wyłączyli... Quote
Alpina Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Za dwa dni na Dogo rozpoczną się znowu prace i pewnie wogóle nie będzie działać...:roll: A funkcję "edit" wyłączyli Admini...Nie wiadomo dlaczego...:roll: Quote
Recommended Posts