Jump to content
Dogomania

MORESIK -znajdek Owczarka Szkockiego - W KOCHAJĄCYM DOMKU!!!!! Na STAłE!!!

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daniel tak nam dawkuje zdjęcia Moreska. Więc ja sobie pozwolę, żeby wkleić więcej, gdyż przez względy specjalne dostałam więcej mailem. ;)

Z serii "Mama Daniela robi z Moresa fotelowca":

A tu zbliżenie:

Posted

[quote name='Ulka18']Wcale sie Mamie Daniela nie dziwie...ja tez bym zrobila z Moreska psa kanapowo-fotelowego, czyz on nie pasuje do tych miejsc?

Hm... No ja wiem, że jak pięknie się Moresik komponuje z tą białą skórą, aczkolwiek porządek musi w domu być zachowany... ;) Tzn maluch musi też reagować na komendy typu "zejdź". A w wersji mamy Daniela ta komenda brzmi: "zostaw go... niech sobie leży. nie bądź dla niego taki niedobry". :lol:

Posted

Ja nie wiem, czemu Daniel nie pokazuje takich fajnych zdjęć Moreska... :razz: Ale nie martwcie się, ja o was nie zapomnę i też wam pokażę. ;)

Piękny Moresik... :loveu:

Posted

Nie ma lepszych wiadomosci od teych ze Moresik zdrowieje. Trzymajcie sie kochani i wygłaskać Moreska bardzo mi prosze !!!!!!!!!

Jaki z niego śliczny tapczanowiec!!!

Posted

Oj Moresik dzisiaj znowu ma ADHD... :evil_lol: Ładnie robi już siad. :loveu: I dostał od cioci Kasi nową gumową zabaweczkę. ;) U weterynarza Mores urządza koncerty... Straszny z niego panikarz. A co najśmieszniejsze najbardziej płacze jak już nikt go nie dotyka, więc nie wzmacniamy panikowania i głaszczemy dopiero jak się uspokoi. Ok. Uciekam, bo trzeba głodzilli dać am am... :lol:

Posted

Że z niego poanikarz to ja wiem!!!
On tak "płakał " i zawodził ze cała poczekalnia u Czogaly była w stresie!!!

Jak to dobrze ze już zdrowy...powiedzmy zdrowieje!

Wymyziac chłopaka odemnie!! Bardzo proszę!

Posted

Tak... Moresik od dziś już nie dostaje żadnych leków. Kuracja zakończona pomyślnie... Uff! :cool3: Piesek jest absolutnie cudowny, aczkolwiek jak dla mnie wygląd nie wystarczy. Powinien być jeszcze w miarę dobrze wychowany, wobec tego weźmiemy się troszkę za poprawę pewnych zachowań Moreska (np. skakanie, ciągnięcie na smyczy, bycie małym śmietniczkiem) + wprowadzimy parę zachowań nowych (podstawowe komendy). Także potem to już Mores będzie absolutnie fantastyczny... :cool3:
Dziękujemy wszystkim za dobre słowa i podtrzymywanie na duchu w ciężkich chwilach... ;)

Posted

amikat napisał(a):
fantastycznie - tak sie cieszę ze maluch wyzdrowiał. Teraz niech tylko rosnie!!!!

Troszeńkę go trzeba podtuczyć, bo jak się przejedzie po boczku, to troszkę żeberka są wyczuwalne. Ale je ładnie, więc myślę, że problemów z przybraniem ciałka i wzrostem nie będzie. ;)

Posted

amikat napisał(a):
Pouczono mnie jak mam zmienić tytuł i napisać do moderatora. Załatwieto dzisiaj.Moresik juz jest psem "pańskim" prawda\?

O przeniesienie wątku już napisałam do moderatora. I został przeniesiony. Jak widać jest teraz w "Już w nowym domu". A żeby zmienić tytuł wątku całego, wejdź w edycję twojej pierwszej wiadomości w tym temacie i po prostu go zmień. ;)

Posted

Zdrowie Moresa w całkowitym porządku. :loveu: Po świętach zaraz go zaszczepimy. ;) W niedzieli zaprzyjaźnili się z Ambrą, nawet sobie dali buzi ze 3 razy. ;) Ambra jest dla niego delikatna, za to on jak ją zacznie podgryzać. :mad: :diabloti: Mores jest szczerbaty... :cool3: Ząbki zaczęły wychodzić. No i dalej jest oczywiście ulubieńcem wszystkich! :loveu:

Posted

amikat napisał(a):
OOO chłopakowi aparat ortodontyczny - to przecie nastolatek!!!!

Spokojnie, wszystko przebiega sprawnie z ząbkami! Nauczyłam dzisiaj Moreska w 10 minut "leżeć" i targetować. Umie zatem już siad, leżeć, zostaw, zejdź i targetować. Próbowałam też go dziś nauczyć do mnie. Ale spokojnie mamy czas... :cool3: