amikat Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 MAM DOBRE WIEŚCI!!!!!!!! Jutro Moresik idzie do nowego domeczku!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Ss Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dopiero co znalazłam ten wątek a tu już takie wieści!!! SUPER:multi: Quote
amikat Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 A jak ja sie cieszę??!!!! Mały idzie do ludzi - i o to chodzi!!!! Jeszcze go jutro zaszczepimy i hop do domeczku! Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ja tez sie bardzo cieszę:multi::multi::multi: A jutro pewnie będą w jego sprawie dzwonić-ale szczeniaczek którego masz w domciu to też przecież tricolor??ha,ha. Quote
Akitka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Tak... Tak... Moresik jutro trafi do mieszkania Daniela, mojego chłopaka. Będzie mieszkał niedaleko ode mnie i na pewno będę miała nad nim niemalże stałą kontrolę, więc źle mu raczej nie będzie. :) Jutro ok południa bierzemy go do siebie (o której dokładnie dowiem się ok 18). Najpierw rano pojedziemy wystawę do Spodka, bo oczywiście nie mogę sobie darować i ominąć akity! ;) Przy okazji kupimy tam potrzebne Moresikowi sprzęty! I zaraz potem po Moreska... Mam nadzieję, że będzie mu dobrze! Jest śliczny... :loveu: Quote
Dan Kasi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Czekamy czekamy jutro zaukupimy mu nowituką smycz i obroże :p Nie omieszkamy porobić zdjęć w nowym domku :lol: Licze że w niedziele zjawimy się na obiadku u babci z Moresikiem :) Quote
Ambra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 alez cudowne wiesci! czyli sie spozniłam z dzisiejsza wizyta do Moresika! ah Amikat nie chce zapeszać Twojej wspaniałej ostatnio hossy! oby trwala jak najdłużej a najlepiej wiecznie:p nowemu domkowi życze samych radości i cierpliwosci dla urwisa bo slyszalam że zywotny szczeroek z niego! powodzenia i czekamy na fotki i relacje z domku! Paola szczeniąt w Milowicach non stop pod dostatkiem wiec notuj uważnie zainteresowanych:cool3: Quote
Akitka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Spokojnie... Mamy doświadczenie z żywotnymi szczeniakami (czytaj: Ambra z avatarka) wymęczy się chłopaka zabawą, spacerkiem, szaleństwem z Ambrą i damy radę jakoś... ;) Dziękujemy za dobre życzenia! Mamy nadzieję, że będzie już Moresikowi tylko dobrze i jeszcze lepiej... :loveu: Pozdrawiamy, Kasia i Daniel i Ambra :) Quote
Akitka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Acha, może ktoś zmieni tytuł wątku, żeby było wiadomo, że Mores ma już dom i postara się o przeniesienie go do Już w Nowym Domu. Może już jutro zamieścimy takie jakieś zdjątka... :) Quote
Ambra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 hehe nie doczytalam tej Ambry ;) coż za zbieg okoliczności ;) moja Ambra należy bardziiej do upierdliwych rozpieszconych ciotek tak wiec ciesze się że Wasza jest jej przeciwienstwem i da wycisk Moresikowi. Moze kiedyś wspólny spacerek uda się zorganizować - i zaprosić wszystkie te psiaki co dzięki Amikat i reszcie dobrych dusz znalazły na śląsku domki!:cool3: Quote
Akitka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No właśnie masz nick taki jak imię mojej suczki... :) Oj Ambra jest bardzo aktywnie bawiąca się z innymi psami. Przykład: była raz na dwóch spacerach, na każdym z teoretycznie aktywnymi psami. Oba zamęczyła tak, że już nie chciały się z nią bawić. Ale o dziwo w domu potrafi być spokojna i zająć się sama sobą. Ambra ma dwie osobowości... :lol: Myślę, że Moresikowi też da radę... ;) No chyba, że w końcu jakiś piesek da radę Ambrze... ;p Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Podałam nr.do Amikat w ogłoszeniu-pewnie nazbiera się jakaś 100 chetnych:) Cieszę się na tak szybką adopcję i życzę samych kolorowych chwil:) Quote
Akitka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No mamy nadzieję, że będzie się czuł dobrze przy nas... :) Wkleimy jutro na pewno jakieś zdjęcia i zdamy obszerną relację. Pozdrawiamy! Kasia, Daniel i Ambra Quote
amikat Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Boziu, Boziu - jak ja sie cieszę ze Moresik do ludzi idzie.... HURA!!!!- tacy fajnisci ludzie go biorą1 Wieczorkiem detale adopcyjne! Quote
amikat Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 o godzinie 12:30 dzisiaj Moresik pojechał do nowego domciu sliczna Kliuweczką na kolankach swojego nowego Pana!!!!!! ALe to jest rozrabiaka!!! Jak dostawał zatrzyk to cała klinikę na nogi postawił, potem w sklepie kupona strzelił - a co!!!! Tak sie cieszę ze do ludzi poszedł, do takich fajnych i miłych ludzi!!! Powodzenia kochani, czekam na wieści! Kasiu i Danielu - DZIĘKUJE ZA DOMEK dal Moresika ( a moze ma już inne imię?) Umowa adopcyjna podpisana!!! Quote
Akitka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Och! Moresik jest absolutnie cudowny! ;) Szaleje ze swoimi zabaweczkami (obecnie z wapniowanym uchem). Zaraz wkleję pierwsze zdjęcia... Dziękujemy za tak pięknego szczeniorka! ;) Pozdrawiamy serdecznie! ;) Kasia, Daniel i Mores Quote
amikat Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 ten psior to dynamit!!!!!!!!!!!!! Istne zywe sreberko!!! Quote
Akitka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Odcinek 1 z serii "M jak Mores" (imię zostaje): Cześć, to ja Mores... :loveu: Chyba zostanę piłkarzem... ;) Ale mam łóżko i uszko... ;) Dostałem też fajną zabawkę... ;) Te piękne czarne oczy... Piękny jestem... :) Troszkę się chyba zmęczyłem... (w końcu!) :) Może sobie tu chwilkę poleżę... ;) Jem obiadek... :) No co tak się gapisz? Moreska nie widziałeś? :D Moresek jest cudowny... :) Właśnie sobie zasnął (czyli jednak można go zmęczyć...;) ) Pozdrawiamy! :) Quote
Dan Kasi Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Własnie wykąpany i wyspacerowany, sikający po podłodze Mores zasnął u mych stóp...:p Chciałbym nadmienić, że nasz ulubieniec :loveu: obsikał również podłogę u kolegi, więc ma już dwa mieszkania na koncie :diabloti: Moje i to na piętrze niżej, a także skarpetki Pauliny - dziewczyny mojego kumpla...:evil_lol: Z zabawek, które mu zakupiliśmy preferuje obydwie, lecz ciągle się zastanawia jak to jest, że jego piłeczka czasem piszczy :???: Może mały Sherlock kiedyś do tego dojdzie :) Co do wspomnianego kąpania wydatny udział w nim miała moja ukochana Kasia, która pomaga mi się opiekować malutkim i cudownym Moreskiem :D Aha no i Moresek próbował dziś wyłudzić pizzę ode mnie, lecz trzeba być twardym nie miękkim i nie dałem się!!!! :shake: Quote
Dan Kasi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dziś po rannym obsikaniu kabli nie było większych problemów :p To już jego piąty spacerek od rana i jeszcze nie obsikał nic w domu, nie zapeszajmy, są postępy :) :multi: Całą noc Moresek spędził ładnie w swoim nowym łóżeczku, więc chyba się już przyzwyczaił :cool3: Nie jest już taki nadpobudliwy, wystarczyły zakupione wczoraj zabawki - piłeczka i kostka gumowa, bronią ostateczną jest świńskie ucho... :diabloti: Teraz Moresek właśnie sobie zasnął pod moim krzesełkiem... :loveu: Tak mija drugi dzień Moreska u mnie :) Aha no i polubił karmę, którą zjada bardzo szybciutko... :lol: Ale i tak czeka nas dużoooooo pracy :mad: :evil_lol: Quote
Ss Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Piekny:loveu: :loveu: :loveu: Wspaniale ze ma taka kochajaca rodzine... dziekujemy :Rose: Quote
Akitka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Prawda, że Moresik piękny? :loveu: Wyjechałam na weekend z Ambrą i już się nie mogę doczekać aż jego Pana i samego Moresika jutro zobaczę znowu... :cool3: Quote
amikat Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dziekuję jeszcze raz za danie urwisowi domu.... Jaki on śliczny. Najbardziej mnie cieszy ze jednaj nie obce jest mu zmaęczenie - oby tak dalej !!! Dobry Mores to zmęczony Mores!!!!! Ciesze sie ze imie zostało! Bardzo - pasuje do niego prawda? Z tym sikaniem - SORKI... On siedząc w klacie szpitelnej zapomniał chyba co wolno a czego nie. Nauczy sie ael te kable i skarpetki - uch... Ucałujcie te piękni czarne oczka i ucholki. Niech zdrowo rośnie!!! Czekam na kolejne wieści! Quote
Akitka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 amikat napisał(a): Z tym sikaniem - SORKI... On siedząc w klacie szpitelnej zapomniał chyba co wolno a czego nie. Nauczy sie ael te kable i skarpetki - uch... Nie jest tak tragicznie z sikaniem. Wytrzymuje zresztą spokojnie całą noc i już mniej więcej pokazuje nam, jak chce wyjść. Z gryzieniem nie jest też tak najgorzej. W zasadzie i tak najbardziej interesują go własne zabawki. Dzisiaj została mu na wystawie zakupiona nowa (a mianowicie Pan kupił mu gumową kiełbaskę na sznurku). A od cioci Kasi dostanie krokodylka do zżarcia i do czyszczenia ząbków. :) Pozdrawiamy! :bye: Quote
Recommended Posts