Jump to content
Dogomania

MORESIK -znajdek Owczarka Szkockiego - W KOCHAJĄCYM DOMKU!!!!! Na STAłE!!!

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez sie bardzo cieszę:multi::multi::multi:
A jutro pewnie będą w jego sprawie dzwonić-ale szczeniaczek którego masz w domciu to też przecież tricolor??ha,ha.

Posted

Tak... Tak... Moresik jutro trafi do mieszkania Daniela, mojego chłopaka. Będzie mieszkał niedaleko ode mnie i na pewno będę miała nad nim niemalże stałą kontrolę, więc źle mu raczej nie będzie. :)
Jutro ok południa bierzemy go do siebie (o której dokładnie dowiem się ok 18). Najpierw rano pojedziemy wystawę do Spodka, bo oczywiście nie mogę sobie darować i ominąć akity! ;) Przy okazji kupimy tam potrzebne Moresikowi sprzęty! I zaraz potem po Moreska... Mam nadzieję, że będzie mu dobrze! Jest śliczny... :loveu:

Posted

Czekamy czekamy jutro zaukupimy mu nowituką smycz i obroże :p

Nie omieszkamy porobić zdjęć w nowym domku :lol: Licze że w niedziele zjawimy się na obiadku u babci z Moresikiem :)

Posted

alez cudowne wiesci! czyli sie spozniłam z dzisiejsza wizyta do Moresika! ah Amikat nie chce zapeszać Twojej wspaniałej ostatnio hossy! oby trwala jak najdłużej a najlepiej wiecznie:p
nowemu domkowi życze samych radości i cierpliwosci dla urwisa bo slyszalam że zywotny szczeroek z niego!
powodzenia i czekamy na fotki i relacje z domku!

Paola szczeniąt w Milowicach non stop pod dostatkiem wiec notuj uważnie zainteresowanych:cool3:

Posted

Spokojnie... Mamy doświadczenie z żywotnymi szczeniakami (czytaj: Ambra z avatarka) wymęczy się chłopaka zabawą, spacerkiem, szaleństwem z Ambrą i damy radę jakoś... ;)
Dziękujemy za dobre życzenia! Mamy nadzieję, że będzie już Moresikowi tylko dobrze i jeszcze lepiej... :loveu:
Pozdrawiamy,
Kasia i Daniel i Ambra :)

Posted

Acha, może ktoś zmieni tytuł wątku, żeby było wiadomo, że Mores ma już dom i postara się o przeniesienie go do Już w Nowym Domu. Może już jutro zamieścimy takie jakieś zdjątka... :)

Posted

hehe nie doczytalam tej Ambry ;) coż za zbieg okoliczności ;) moja Ambra należy bardziiej do upierdliwych rozpieszconych ciotek tak wiec ciesze się że Wasza jest jej przeciwienstwem i da wycisk Moresikowi.
Moze kiedyś wspólny spacerek uda się zorganizować - i zaprosić wszystkie te psiaki co dzięki Amikat i reszcie dobrych dusz znalazły na śląsku domki!:cool3:

Posted

No właśnie masz nick taki jak imię mojej suczki... :) Oj Ambra jest bardzo aktywnie bawiąca się z innymi psami. Przykład: była raz na dwóch spacerach, na każdym z teoretycznie aktywnymi psami. Oba zamęczyła tak, że już nie chciały się z nią bawić. Ale o dziwo w domu potrafi być spokojna i zająć się sama sobą. Ambra ma dwie osobowości... :lol: Myślę, że Moresikowi też da radę... ;) No chyba, że w końcu jakiś piesek da radę Ambrze... ;p

Posted

No mamy nadzieję, że będzie się czuł dobrze przy nas... :) Wkleimy jutro na pewno jakieś zdjęcia i zdamy obszerną relację.
Pozdrawiamy!
Kasia, Daniel i Ambra

Posted

o godzinie 12:30 dzisiaj Moresik pojechał do nowego domciu sliczna Kliuweczką na kolankach swojego nowego Pana!!!!!!

ALe to jest rozrabiaka!!!

Jak dostawał zatrzyk to cała klinikę na nogi postawił, potem w sklepie kupona strzelił - a co!!!!

Tak sie cieszę ze do ludzi poszedł, do takich fajnych i miłych ludzi!!!

Powodzenia kochani, czekam na wieści!

Kasiu i Danielu - DZIĘKUJE ZA DOMEK dal Moresika ( a moze ma już inne imię?)

Umowa adopcyjna podpisana!!!

Posted

Och! Moresik jest absolutnie cudowny! ;) Szaleje ze swoimi zabaweczkami (obecnie z wapniowanym uchem). Zaraz wkleję pierwsze zdjęcia...
Dziękujemy za tak pięknego szczeniorka! ;)
Pozdrawiamy serdecznie! ;)
Kasia, Daniel i Mores

Posted

Odcinek 1 z serii "M jak Mores" (imię zostaje):

Cześć, to ja Mores... :loveu:

Chyba zostanę piłkarzem... ;)

Ale mam łóżko i uszko... ;)

Dostałem też fajną zabawkę... ;)

Te piękne czarne oczy...

Piękny jestem... :)

Troszkę się chyba zmęczyłem... (w końcu!) :)

Może sobie tu chwilkę poleżę... ;)

Jem obiadek... :)

No co tak się gapisz? Moreska nie widziałeś? :D

Moresek jest cudowny... :) Właśnie sobie zasnął (czyli jednak można go zmęczyć...;) )
Pozdrawiamy! :)

Posted

Własnie wykąpany i wyspacerowany, sikający po podłodze Mores zasnął u mych stóp...:p

Chciałbym nadmienić, że nasz ulubieniec :loveu: obsikał również podłogę u kolegi, więc ma już dwa mieszkania na koncie :diabloti: Moje i to na piętrze niżej, a także skarpetki Pauliny - dziewczyny mojego kumpla...:evil_lol:

Z zabawek, które mu zakupiliśmy preferuje obydwie, lecz ciągle się zastanawia jak to jest, że jego piłeczka czasem piszczy :???: Może mały Sherlock kiedyś do tego dojdzie :)

Co do wspomnianego kąpania wydatny udział w nim miała moja ukochana Kasia, która pomaga mi się opiekować malutkim i cudownym Moreskiem :D

Aha no i Moresek próbował dziś wyłudzić pizzę ode mnie, lecz trzeba być twardym nie miękkim i nie dałem się!!!! :shake:

Posted

Dziś po rannym obsikaniu kabli nie było większych problemów :p

To już jego piąty spacerek od rana i jeszcze nie obsikał nic w domu, nie zapeszajmy, są postępy :) :multi:

Całą noc Moresek spędził ładnie w swoim nowym łóżeczku, więc chyba się już przyzwyczaił :cool3:

Nie jest już taki nadpobudliwy, wystarczyły zakupione wczoraj zabawki - piłeczka i kostka gumowa, bronią ostateczną jest świńskie ucho... :diabloti:

Teraz Moresek właśnie sobie zasnął pod moim krzesełkiem... :loveu:

Tak mija drugi dzień Moreska u mnie :)

Aha no i polubił karmę, którą zjada bardzo szybciutko... :lol:

Ale i tak czeka nas dużoooooo pracy :mad: :evil_lol:

Posted

Prawda, że Moresik piękny? :loveu: Wyjechałam na weekend z Ambrą i już się nie mogę doczekać aż jego Pana i samego Moresika jutro zobaczę znowu... :cool3:

Posted

Dziekuję jeszcze raz za danie urwisowi domu....

Jaki on śliczny. Najbardziej mnie cieszy ze jednaj nie obce jest mu zmaęczenie - oby tak dalej !!! Dobry Mores to zmęczony Mores!!!!!

Ciesze sie ze imie zostało! Bardzo - pasuje do niego prawda?

Z tym sikaniem - SORKI... On siedząc w klacie szpitelnej zapomniał chyba co wolno a czego nie. Nauczy sie ael te kable i skarpetki - uch...

Ucałujcie te piękni czarne oczka i ucholki. Niech zdrowo rośnie!!!
Czekam na kolejne wieści!

Posted

amikat napisał(a):

Z tym sikaniem - SORKI... On siedząc w klacie szpitelnej zapomniał chyba co wolno a czego nie. Nauczy sie ael te kable i skarpetki - uch...

Nie jest tak tragicznie z sikaniem. Wytrzymuje zresztą spokojnie całą noc i już mniej więcej pokazuje nam, jak chce wyjść. Z gryzieniem nie jest też tak najgorzej. W zasadzie i tak najbardziej interesują go własne zabawki. Dzisiaj została mu na wystawie zakupiona nowa (a mianowicie Pan kupił mu gumową kiełbaskę na sznurku). A od cioci Kasi dostanie krokodylka do zżarcia i do czyszczenia ząbków. :)

Pozdrawiamy! :bye: