Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martuś nie mam pojęcia,żeby dodać tutaj na dogo zmniejszyłam"to coś" ;) do wymaganych rozmiarów,ale mam oryginał o wymiarach 1024x576 kb 274 osobiście nie mam drukarki i nigdy nie miałam,więc nie mam pojęcia :)

Posted

Bardzo Wam dziękuję :loveu:.
Szrekunio jeszcze chowa się do budy jak wchodzę do jego kojca. Dopiero jak wyjdzie na zewnątrz staje się całkiem innym psem, chociaż najbezpieczniej czuje się blisko, przy ziemi spłaszczony ...
Dzisiaj był krótki spacerek ale jutro zabiorę go na dłużej.
Zdjęcia dostanę na maila od Izy - dzięki Izuś.

Posted

Moje zdolności fotograficzne równają sie zdolnością manualnym ,jak narysowałam wnusi psa to o mało się nie rozpłakała więc z góry przepraszam za jakość:):oops: Szrekuś hopsaj chłopie

Posted

[quote name='izek77']Moje zdolności fotograficzne równają sie zdolnością manualnym ,jak narysowałam wnusi psa to o mało się nie rozpłakała więc z góry przepraszam za jakość:):oops: Szrekuś hopsaj chłopie[/QUOTE]
Iza :lol::lol::lol::lol: ja mam podobne zdolności do rysowania. MOje dziecko już mnie o nic nie prosi. Albo w połowie zabiera kartkę z tekstem ide do Taty.

Szrek cudny taki do schrupania.
Miło widzieć Marta, wieki cie nie widziałam.

Posted

[quote name='iwonamaj']Szrekusiu, jak tam?[/QUOTE]
Nie wiem niestety, ponieważ ten weekend zajęty mam. Nie mogę do schroniska podjechać :shake:.
Może któraś Cioteczka się zlitowała nad Szrekusiem i na spacerek zabrała :cool3:.

Posted

[quote name='halszka']..aż mi wstyd :oops: ale ja Szrekunia w ogóle nie widziałam :shake:[/QUOTE]

On chowa się cały czas do budki, wiec mogłaś go nie widzieć ...
Nieśmiały dalej jest :oops:.