Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Bianeczko, skarpie :loveu: :loveu: BRAWO !! ale
szczegóły, szczegóły :loveu: :loveu:[/quote]

Myślę , że cioteczka ULV jak dojedzie do domu to wszystko opowie :evil_lol:

Posted

Taaa.... ciotka ulv, jak zwykle, w środku nocy pisze:eviltong:
Fenulec pokazał się na wejściu z najlepszej strony- pokazywał jak lubi się bawić, jaki jest przytulaśny, jak slicznie nosi smyczkę, siada i daje łapke:evil_lol: nooo... wlazł na kanapę, na co usłyszałam pełne nadziei: "to on chyba będzie ze mną spał?" Faktem jest, że już dawno nie spotkałam tak wesolutkiego pieska, a jego zabawny krok dodaje mu tylko uroku, zaś niedostatki postury nadrabia odwagą i charakterem:evil_lol:
Teraz "dostał w prezencie" młoda, energiczną Panią, to będzie miał kogoś do wspólnych zabaw i szaleńst, no i własny kącik. Mieszkanko niewielkie, ale Fenek idealnie do niego pasuje, winda, więc mu łapek schody nie zmęczą...

Aha- a Bianka zawiozła nowej Pani Fenka długą listę, co on lubi, czego nie lubi i w ogóle instrukcję obsługi jak się patrzy:p

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)'][CENTER]Bianeczko, a czy sa szanse na fotki z nowego domku ? :razz: :razz: :razz: :razz: [/CENTER]
[/quote]

zapytam , jak "przypadkiem" spotkam mamę nowej pani :lol:
póki co wolę siedzieć cicho :evil_lol:

Posted

Sama jestem ciekawa co słychać u Fenka .Ale wiem , że początki bywają trudne . Dajmy troszkę czasu Nowej Pani Fenka . Niech się sobą nacieszą i dotrą . Czekam z nadzieją że może sama zadzwoni i opowie jak im jest razem .Wiem że ULV i Justyna zapowiedziały się z wizytą . Poczekajmy . A swoją drogą to tak jakoś pusto bez Fenka.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Pusto? Da się zaradzić:evil_lol: Zresztą faktycznie- tam wcale nie ma nikogo... ...nie licząc ogromnego dobka, dwóch małych psideł i
kota...[/quote]

koty są dwa:diabloti:

Posted

Bianka, muszę Cie ostrzec- na Agę trzba uważać... jak raz się jej uda coś wcisnąć, to potem co jakiś czas dzwoni i opowiada łamiącym sie głosem kolejną koszmarna historię jakiegoś sierotka... :shake: a potem nagle okazuje się, że w kuchni lądują człowiekowi dwa kudłate śmierdziele, albo "malutki szczeniaczek", który waży 12 kg :evil_lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Bianka, muszę Cie ostrzec- na Agę trzba uważać... jak raz się jej uda coś wcisnąć, to potem co jakiś czas dzwoni i opowiada łamiącym sie głosem kolejną koszmarna historię jakiegoś sierotka... :shake: a potem nagle okazuje się, że w kuchni lądują człowiekowi dwa kudłate śmierdziele, albo "malutki szczeniaczek", który waży 12 kg :evil_lol:[/quote]

co takiego :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dzięli za ostrzeżenie :lol:

Posted

[CENTER]Taaak!!! :mad: :mad: [/CENTER]

[CENTER]To ja Ci powiem, w czym rzecz !! Ja tu się staram, wysilam, impulsy trace a Ty.. Ty mi grozisz !!!! Tak, właśnie tak !!! dobrze słyszycie!! Co ja zadzwonie w patowej sytuacji to slysze tylko - "ja cie zabije", "udusze", "zamorduje","kopne w dupe" etc. I JAK SIĘ MA CZŁOWIEK NIE BAĆ PO ULICACH W BIAŁY DZIEŃ CHODZIĆ !!:mad: :mad: po bułki do skleu wyjść!!!:mad: [/CENTER]

[CENTER]Wszystko się przeciw niemu obraca :mad: :mad: [/CENTER]

Posted

Rozmawiałam z Mamą Pani Fenka . Pani jest bardzo zadowolona z psiaka i dumna z jego "oryginalnej " urody :evil_lol: . Piesek jest cytuję "mądry , inteligentny , grzeczny '... i same ochy i achy . I jeszcze że " gdybym dorwała tą panią doktor , co go chciala uśpić , to bym :mad::mad::mad: ...." -koniec cytatu.:lol: .