BIANKA1 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 FENEK JUŻ W NOWYM DOMKU!!!!!!!:loveu: :multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Bianeczko, skarpie :loveu: :loveu: BRAWO !! ale szczegóły, szczegóły :loveu: :loveu: Quote
BIANKA1 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Bianeczko, skarpie :loveu: :loveu: BRAWO !! ale szczegóły, szczegóły :loveu: :loveu:[/quote] Myślę , że cioteczka ULV jak dojedzie do domu to wszystko opowie :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Taaa.... ciotka ulv, jak zwykle, w środku nocy pisze:eviltong: Fenulec pokazał się na wejściu z najlepszej strony- pokazywał jak lubi się bawić, jaki jest przytulaśny, jak slicznie nosi smyczkę, siada i daje łapke:evil_lol: nooo... wlazł na kanapę, na co usłyszałam pełne nadziei: "to on chyba będzie ze mną spał?" Faktem jest, że już dawno nie spotkałam tak wesolutkiego pieska, a jego zabawny krok dodaje mu tylko uroku, zaś niedostatki postury nadrabia odwagą i charakterem:evil_lol: Teraz "dostał w prezencie" młoda, energiczną Panią, to będzie miał kogoś do wspólnych zabaw i szaleńst, no i własny kącik. Mieszkanko niewielkie, ale Fenek idealnie do niego pasuje, winda, więc mu łapek schody nie zmęczą... Aha- a Bianka zawiozła nowej Pani Fenka długą listę, co on lubi, czego nie lubi i w ogóle instrukcję obsługi jak się patrzy:p Quote
Kam Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 zaglądałam tu i zaglądałam i oczom nie wierzyłam jaka szybka akcja! Super! Quote
BIANKA1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A co :diabloti: psiny tak " niezwykłej urody " idą od ręki :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [CENTER]Bianeczko, a czy sa szanse na fotki z nowego domku ? :razz: :razz: :razz: :razz: [/CENTER] Quote
BIANKA1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Agnieszka(Visenna)'][CENTER]Bianeczko, a czy sa szanse na fotki z nowego domku ? :razz: :razz: :razz: :razz: [/CENTER] [/quote] zapytam , jak "przypadkiem" spotkam mamę nowej pani :lol: póki co wolę siedzieć cicho :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [CENTER]Mam nadzieje, ze jednak da sie zalatwic ;) [/CENTER] Quote
BIANKA1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Sama jestem ciekawa co słychać u Fenka .Ale wiem , że początki bywają trudne . Dajmy troszkę czasu Nowej Pani Fenka . Niech się sobą nacieszą i dotrą . Czekam z nadzieją że może sama zadzwoni i opowie jak im jest razem .Wiem że ULV i Justyna zapowiedziały się z wizytą . Poczekajmy . A swoją drogą to tak jakoś pusto bez Fenka. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [CENTER]Jak Ci tak pusto, to spokojnie, zaraz innego malego lajzocha wykombinujemy :evil_lol: [/CENTER] Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Pusto? Da się zaradzić:evil_lol: Zresztą faktycznie- tam wcale nie ma nikogo... ...nie licząc ogromnego dobka, dwóch małych psideł i kota... Quote
BIANKA1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='ulvhedinn']Pusto? Da się zaradzić:evil_lol: Zresztą faktycznie- tam wcale nie ma nikogo... ...nie licząc ogromnego dobka, dwóch małych psideł i kota...[/quote] koty są dwa:diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 No to jeszcze dwa conajmniej.. obowiązkowo !! Quote
ulvhedinn Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Bianka, muszę Cie ostrzec- na Agę trzba uważać... jak raz się jej uda coś wcisnąć, to potem co jakiś czas dzwoni i opowiada łamiącym sie głosem kolejną koszmarna historię jakiegoś sierotka... :shake: a potem nagle okazuje się, że w kuchni lądują człowiekowi dwa kudłate śmierdziele, albo "malutki szczeniaczek", który waży 12 kg :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='ulvhedinn']Bianka, muszę Cie ostrzec- na Agę trzba uważać... jak raz się jej uda coś wcisnąć, to potem co jakiś czas dzwoni i opowiada łamiącym sie głosem kolejną koszmarna historię jakiegoś sierotka... :shake: a potem nagle okazuje się, że w kuchni lądują człowiekowi dwa kudłate śmierdziele, albo "malutki szczeniaczek", który waży 12 kg :evil_lol:[/quote] co takiego :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dzięli za ostrzeżenie :lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [CENTER]Oj dziewczyny... dramatyzujecie.. :evil_lol: [/CENTER] Quote
ulvhedinn Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Taaak? A Milo to co? A te smrody, które jechały do Poznania? I tak pewnie powinnam się cieszyć, że się głównie zajmujesz małymi psami... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [CENTER]Taaak!!! :mad: :mad: [/CENTER] [CENTER]To ja Ci powiem, w czym rzecz !! Ja tu się staram, wysilam, impulsy trace a Ty.. Ty mi grozisz !!!! Tak, właśnie tak !!! dobrze słyszycie!! Co ja zadzwonie w patowej sytuacji to slysze tylko - "ja cie zabije", "udusze", "zamorduje","kopne w dupe" etc. I JAK SIĘ MA CZŁOWIEK NIE BAĆ PO ULICACH W BIAŁY DZIEŃ CHODZIĆ !!:mad: :mad: po bułki do skleu wyjść!!!:mad: [/CENTER] [CENTER]Wszystko się przeciw niemu obraca :mad: :mad: [/CENTER] Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 O BOOOZIUUU!!!!!!!!! I w co ja się wpakowalam:placz: Quote
Koperek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Płacz BIANKA1 póki możesz! :megagrin: Potem Ci już siły na łzy zabraknie, jak się dobrze z Agą zaprzyjaźnisz!:razz: :eviltong: :evil_lol: :-D Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Ej, nie lubie was :angryy: :angryy: Quote
BIANKA1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Rozmawiałam z Mamą Pani Fenka . Pani jest bardzo zadowolona z psiaka i dumna z jego "oryginalnej " urody :evil_lol: . Piesek jest cytuję "mądry , inteligentny , grzeczny '... i same ochy i achy . I jeszcze że " gdybym dorwała tą panią doktor , co go chciala uśpić , to bym :mad::mad::mad: ...." -koniec cytatu.:lol: . Quote
BIANKA1 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No nie.... Cioteczki nie cieszą się szczęściem ślicznego Fenusia????????:crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts