Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Majkowska']oooo jaki ładny, szczerze mówiąc nawet nie wiem który to który, ale ładne obydwa :D Bestia to pewnie ta w czerwonej obróżce ;)

A co do kota, to na jedym z tych zdjęc wygląda jakby go coś chciało zjeść :D
Niech Bestia uważa, bo kotki bezbronne wcale nie są ;)[/QUOTE]

Haha to zagadka ktore to które :D Nie powiem, zgadnie ktoś?
Oj tak kot Witek potrafi się obronić, nie jest taki pierwszy lepszy, daje rade dwóm rottweilerom :D

[quote name='unikatowydiament']ale śliczny Chłopak,a kicia to od czarownicy:evil_lol:[/QUOTE]

Haha rzeczywiście, miotłę już mam więc na Halloween sobie fundnęłam sobie czarnego kota:ghost_2:

[quote name='Sonka95']Ale u was fajnie ... psiak na tymczasie :cool3: i jeszcze kotek :)[/QUOTE]

Wesoło i darcie mordy:evil_lol:

[quote name='Mariusiaa']ale fajne połączenie pies i kot :)[/QUOTE]

Jak kot nie ucieka to jest spoko a Wituś w kaszę nie daje sobie dmuchać :)

[quote name='omry']Aleee fajny, co to za chłopak? :razz:[/QUOTE]

Chcesz?:razz: Pies ma rodowód, jednych z najlepszych rodziców, 13miesięcy, jest ogromny, ogólnie wulkan energii i jak biegnie to tratuje wszystko po drodze: ludzi, drzwi i Bestie:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

śliczny kawaler:p
szkoda ,że ja nie mogę mieć na razie drugiego psa,bo chociaż mam ONkową obsesję to Rottki uwielbiam:p

Posted

[quote name='marta.k9080']śliczny kawaler:p
szkoda ,że ja nie mogę mieć na razie drugiego psa,bo chociaż mam ONkową obsesję to Rottki uwielbiam:p[/QUOTE]

ja miałam zawsze obsesję na psy północne potem doszedł ast i teraz mam obsesję na psiaki z krótką sierścią - asty, pity, rottki, dobermany ach można tak wiele wymieniać ale na pewno chcę mieć już do końca psy rasy bull, lub właśnie typu rottek, doberman, cane corso ;-)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pamięta ktoś o nas jeszcze? ;)
Rafi był u mnie ok 2 tygodni, poleciał do nowego domu i będzie miał karierę wystawową.
W międzyczasie była mega zapasiona Hera.

U Besti ok, po operacji już ma masę, teraz rzeźba i biega z obciążeniem:evil_lol: Aha i co ciekawe tuż przed sterylką dostała cieczkę, trzeci raz w tym roku. Tego głupiego szkolenia nie skończyłyśmy, nawet nas na zakończeniowe ognisko nie zaprosił, chyba mnie nie polubił dziad ;) Bestia była zachwycona sylwestrem, pchała się na balkon oglądać fajerwerki na niebie haha

A ja z nieroba stałam się ciężko pracującym robolem buuu :(

Posted

Pamiętamy o Was!! :) W sumie dobrze, że przerwaliście to szkolenie :P
Zazdroszczę Bestii oglądającej fajerwerki :placz: i pracy (chociaż zależy jaka ;)), bo ja nadal się opiern.czam ;P

Posted

[quote name='Bobryna']Pamiętamy o Was!! :) W sumie dobrze, że przerwaliście to szkolenie :P
Zazdroszczę Bestii oglądającej fajerwerki :placz: i pracy (chociaż zależy jaka ;)), bo ja nadal się opiern.czam ;P[/QUOTE]

Uffff Bobryna jedna :loveu:
Praca ok ale sam fakt mnie przygnębia. To ja zazdroszczę błogiego opierniczania się :loveu:
Właśnie czytałam, że Blusia biedna przeżywała, na szczęście już po.

Posted

[quote name='Majkowska']My też u was jesteśmy ;) Tylko nie zawsze się odzywamy ;)[/QUOTE]

[quote name='Kaaasia']Ja też wpadam tylko nic nie piszę ;)
Szkolenia trochę szkodę ale jak się trafia na nienormalnych ludzi to i bardzo dobrze się stało ;)[/QUOTE]

Cześć podglądacze :loveu:

Koleżanka też zrezygnowała (z tym że ją zaprosił na zakończenie ale nie poszła:P ). Nie wiem czyja to wina ale jej BF nauczył się tylko warowania, a wydaje mi się że te gość chyba wyszedł z założenia że i tak tego psa nic nie nauczy bo był bardzo nieugięty i podchodził do niego z ironią ;)

Posted

Moim zdaniem dużo tu zależy od ludzi którzy się spotykają, a wy niestety miałyście pecha spotkać tych mniej normalnych ;). A trenet, który wychodzi z założenia że psa niczego nie nauczy jest kiepski w swojej pracy.
Ja szkolenie zaczełam niedawno i dużej wiedzy nie mam ale u nas wygląda to zupełnie inaczej. Grupa zróżnicowana wiekowo, gabarytowo i charakterem ale nikt nigdy nie usłyszał że z jego psa nic nie będzie i właśnie metody są dostosowywane do danego osobnika. Plus można pytać o wszystko, nawet nie związane ze szkoleniem.
Nam akurat taka forma zabawy bardzo się spodobała. Milo w drodze na plac zmienia się w ciągnik aby jak najszybciej być na miejscu. Skutecznie też namawiają mnie na kolejny kurs ale mój wewnętrzny leń troszkę się sprzeciwia :evil_lol:. Wy możecie spokojnie pobawić się same- mniej stresu, większa frajda, a pan trener może Bestyjkę cmoknąć w ogonek :cool3:

Posted

Hejka :)

Ile ja bym dała , żeby moja się fajerwerków nie bała i też ze mną oglądała ;)
Ja jutro zaczynam praktyki a tak mi się nie chce iść po 2 tygodniowej przerwie :crazyeye:

Posted

[quote name='Kaaasia']Moim zdaniem dużo tu zależy od ludzi którzy się spotykają, a [B]wy niestety miałyście pecha spotkać tych mniej normalnych[/B] ;). A trenet, który wychodzi z założenia że psa niczego nie nauczy jest kiepski w swojej pracy.
Ja szkolenie zaczełam niedawno i dużej wiedzy nie mam ale u nas wygląda to zupełnie inaczej. Grupa zróżnicowana wiekowo, gabarytowo i charakterem ale nikt nigdy nie usłyszał że z jego psa nic nie będzie i właśnie metody są dostosowywane do danego osobnika. Plus można pytać o wszystko, nawet nie związane ze szkoleniem.
Nam akurat taka forma zabawy bardzo się spodobała. Milo w drodze na plac zmienia się w ciągnik aby jak najszybciej być na miejscu. Skutecznie też namawiają mnie na kolejny kurs ale mój wewnętrzny leń troszkę się sprzeciwia :evil_lol:. Wy możecie spokojnie pobawić się same- mniej stresu, większa frajda, a pan trener może Bestyjkę cmoknąć w ogonek :cool3:[/QUOTE]

Albo oni mieli pecha, że nas spotkali bo to przecież Bestia było pogromcą wszystkich :evil_lol:
Na początku pan terner wyjaśnił, że on by z każdym psem po 2 tyg mógł iść na państwowy egzamin i zdałby na 100% :evil_lol: Bo ON jest idealny, a kursanci ludzie beznadziejni!!!!
Ale fajnie, że Młody tak ciągnie. Idz na kurs i się nie zastanawiaj nawet, bo później bedziesz żałowała!!!

[quote name='YxNinaxY']jesteśmy i my ;) Ostatnio jak taka ładna pogoda była myślałam o naszym wspólnym spacerze :evil_lol:[/QUOTE]

Myślałaś, myślałaś i co wymyśliłaś?:cool3:

[quote name='Sonka95']Hejka :)

Ile ja bym dała , żeby moja się fajerwerków nie bała i też ze mną oglądała ;)
Ja jutro zaczynam praktyki a tak mi się nie chce iść po 2 tygodniowej przerwie :crazyeye:[/QUOTE]

Lenie :P 17 dni to lepeij niż ferie.

Kojarzycie nową reklamę volkswagena z takim białym terierkiem? Bestia przy niej zwariowała. W życiu tak wcześniej nie robiła!!!!!!!

[video=youtube;0nX5RtkG5RQ]http://www.youtube.com/watch?v=0nX5RtkG5RQ&feature=youtu.be[/video]