Oscar Patric Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 ale śliczny Chłopak,a kicia to od czarownicy:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Ale u was fajnie ... psiak na tymczasie :cool3: i jeszcze kotek :) Quote
Besti Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='Majkowska']oooo jaki ładny, szczerze mówiąc nawet nie wiem który to który, ale ładne obydwa :D Bestia to pewnie ta w czerwonej obróżce ;) A co do kota, to na jedym z tych zdjęc wygląda jakby go coś chciało zjeść :D Niech Bestia uważa, bo kotki bezbronne wcale nie są ;)[/QUOTE] Haha to zagadka ktore to które :D Nie powiem, zgadnie ktoś? Oj tak kot Witek potrafi się obronić, nie jest taki pierwszy lepszy, daje rade dwóm rottweilerom :D [quote name='unikatowydiament']ale śliczny Chłopak,a kicia to od czarownicy:evil_lol:[/QUOTE] Haha rzeczywiście, miotłę już mam więc na Halloween sobie fundnęłam sobie czarnego kota:ghost_2: [quote name='Sonka95']Ale u was fajnie ... psiak na tymczasie :cool3: i jeszcze kotek :)[/QUOTE] Wesoło i darcie mordy:evil_lol: [quote name='Mariusiaa']ale fajne połączenie pies i kot :)[/QUOTE] Jak kot nie ucieka to jest spoko a Wituś w kaszę nie daje sobie dmuchać :) [quote name='omry']Aleee fajny, co to za chłopak? :razz:[/QUOTE] Chcesz?:razz: Pies ma rodowód, jednych z najlepszych rodziców, 13miesięcy, jest ogromny, ogólnie wulkan energii i jak biegnie to tratuje wszystko po drodze: ludzi, drzwi i Bestie:evil_lol: Quote
darunia-puma Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Piekne sa i nasza rezydentka i nowy kolega :-). Zawsze marzylam zeby miec rottka moze kiedys namowie meza (niestety jako dziecko byl pogryziony przez rottka) Quote
Kaaasia Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Fajny ten nowy kolega :loveu: A jak tam zdrówko Bestyjki? Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 śliczny kawaler:p szkoda ,że ja nie mogę mieć na razie drugiego psa,bo chociaż mam ONkową obsesję to Rottki uwielbiam:p Quote
darunia-puma Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='marta.k9080']śliczny kawaler:p szkoda ,że ja nie mogę mieć na razie drugiego psa,bo chociaż mam ONkową obsesję to Rottki uwielbiam:p[/QUOTE] ja miałam zawsze obsesję na psy północne potem doszedł ast i teraz mam obsesję na psiaki z krótką sierścią - asty, pity, rottki, dobermany ach można tak wiele wymieniać ale na pewno chcę mieć już do końca psy rasy bull, lub właśnie typu rottek, doberman, cane corso ;-) Quote
szalej Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 w naszym świecie mówi się: co jest lepsze od labradora? dwa labradory :D widzę, że i u was by się pewnie sprawdziło ! :D Quote
Bobryna Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Co tam słychać? Jak urzęduje tymczas, Besti i kot? ;) Quote
Ana :) Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 hej :) czekam na jakieś nowe zdjęcia :P Quote
Besti Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Pamięta ktoś o nas jeszcze? ;) Rafi był u mnie ok 2 tygodni, poleciał do nowego domu i będzie miał karierę wystawową. W międzyczasie była mega zapasiona Hera. U Besti ok, po operacji już ma masę, teraz rzeźba i biega z obciążeniem:evil_lol: Aha i co ciekawe tuż przed sterylką dostała cieczkę, trzeci raz w tym roku. Tego głupiego szkolenia nie skończyłyśmy, nawet nas na zakończeniowe ognisko nie zaprosił, chyba mnie nie polubił dziad ;) Bestia była zachwycona sylwestrem, pchała się na balkon oglądać fajerwerki na niebie haha A ja z nieroba stałam się ciężko pracującym robolem buuu :( Quote
Bobryna Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Pamiętamy o Was!! :) W sumie dobrze, że przerwaliście to szkolenie :P Zazdroszczę Bestii oglądającej fajerwerki :placz: i pracy (chociaż zależy jaka ;)), bo ja nadal się opiern.czam ;P Quote
Besti Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Bobryna']Pamiętamy o Was!! :) W sumie dobrze, że przerwaliście to szkolenie :P Zazdroszczę Bestii oglądającej fajerwerki :placz: i pracy (chociaż zależy jaka ;)), bo ja nadal się opiern.czam ;P[/QUOTE] Uffff Bobryna jedna :loveu: Praca ok ale sam fakt mnie przygnębia. To ja zazdroszczę błogiego opierniczania się :loveu: Właśnie czytałam, że Blusia biedna przeżywała, na szczęście już po. Quote
Majkowska Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 My też u was jesteśmy ;) Tylko nie zawsze się odzywamy ;) Quote
Kaaasia Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ja też wpadam tylko nic nie piszę ;) Szkolenia trochę szkodę ale jak się trafia na nienormalnych ludzi to i bardzo dobrze się stało ;) Quote
Besti Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Majkowska']My też u was jesteśmy ;) Tylko nie zawsze się odzywamy ;)[/QUOTE] [quote name='Kaaasia']Ja też wpadam tylko nic nie piszę ;) Szkolenia trochę szkodę ale jak się trafia na nienormalnych ludzi to i bardzo dobrze się stało ;)[/QUOTE] Cześć podglądacze :loveu: Koleżanka też zrezygnowała (z tym że ją zaprosił na zakończenie ale nie poszła:P ). Nie wiem czyja to wina ale jej BF nauczył się tylko warowania, a wydaje mi się że te gość chyba wyszedł z założenia że i tak tego psa nic nie nauczy bo był bardzo nieugięty i podchodził do niego z ironią ;) Quote
Kaaasia Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Moim zdaniem dużo tu zależy od ludzi którzy się spotykają, a wy niestety miałyście pecha spotkać tych mniej normalnych ;). A trenet, który wychodzi z założenia że psa niczego nie nauczy jest kiepski w swojej pracy. Ja szkolenie zaczełam niedawno i dużej wiedzy nie mam ale u nas wygląda to zupełnie inaczej. Grupa zróżnicowana wiekowo, gabarytowo i charakterem ale nikt nigdy nie usłyszał że z jego psa nic nie będzie i właśnie metody są dostosowywane do danego osobnika. Plus można pytać o wszystko, nawet nie związane ze szkoleniem. Nam akurat taka forma zabawy bardzo się spodobała. Milo w drodze na plac zmienia się w ciągnik aby jak najszybciej być na miejscu. Skutecznie też namawiają mnie na kolejny kurs ale mój wewnętrzny leń troszkę się sprzeciwia :evil_lol:. Wy możecie spokojnie pobawić się same- mniej stresu, większa frajda, a pan trener może Bestyjkę cmoknąć w ogonek :cool3: Quote
YxNinaxY Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 jesteśmy i my ;) Ostatnio jak taka ładna pogoda była myślałam o naszym wspólnym spacerze :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Hejka :) Ile ja bym dała , żeby moja się fajerwerków nie bała i też ze mną oglądała ;) Ja jutro zaczynam praktyki a tak mi się nie chce iść po 2 tygodniowej przerwie :crazyeye: Quote
Besti Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 [quote name='Kaaasia']Moim zdaniem dużo tu zależy od ludzi którzy się spotykają, a [B]wy niestety miałyście pecha spotkać tych mniej normalnych[/B] ;). A trenet, który wychodzi z założenia że psa niczego nie nauczy jest kiepski w swojej pracy. Ja szkolenie zaczełam niedawno i dużej wiedzy nie mam ale u nas wygląda to zupełnie inaczej. Grupa zróżnicowana wiekowo, gabarytowo i charakterem ale nikt nigdy nie usłyszał że z jego psa nic nie będzie i właśnie metody są dostosowywane do danego osobnika. Plus można pytać o wszystko, nawet nie związane ze szkoleniem. Nam akurat taka forma zabawy bardzo się spodobała. Milo w drodze na plac zmienia się w ciągnik aby jak najszybciej być na miejscu. Skutecznie też namawiają mnie na kolejny kurs ale mój wewnętrzny leń troszkę się sprzeciwia :evil_lol:. Wy możecie spokojnie pobawić się same- mniej stresu, większa frajda, a pan trener może Bestyjkę cmoknąć w ogonek :cool3:[/QUOTE] Albo oni mieli pecha, że nas spotkali bo to przecież Bestia było pogromcą wszystkich :evil_lol: Na początku pan terner wyjaśnił, że on by z każdym psem po 2 tyg mógł iść na państwowy egzamin i zdałby na 100% :evil_lol: Bo ON jest idealny, a kursanci ludzie beznadziejni!!!! Ale fajnie, że Młody tak ciągnie. Idz na kurs i się nie zastanawiaj nawet, bo później bedziesz żałowała!!! [quote name='YxNinaxY']jesteśmy i my ;) Ostatnio jak taka ładna pogoda była myślałam o naszym wspólnym spacerze :evil_lol:[/QUOTE] Myślałaś, myślałaś i co wymyśliłaś?:cool3: [quote name='Sonka95']Hejka :) Ile ja bym dała , żeby moja się fajerwerków nie bała i też ze mną oglądała ;) Ja jutro zaczynam praktyki a tak mi się nie chce iść po 2 tygodniowej przerwie :crazyeye:[/QUOTE] Lenie :P 17 dni to lepeij niż ferie. Kojarzycie nową reklamę volkswagena z takim białym terierkiem? Bestia przy niej zwariowała. W życiu tak wcześniej nie robiła!!!!!!! [video=youtube;0nX5RtkG5RQ]http://www.youtube.com/watch?v=0nX5RtkG5RQ&feature=youtu.be[/video] Quote
Recommended Posts