Bjuta Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Redi dziękuje za ostatnie wpłaty Malibo57 i Ketuni i Asi! :) :) Quote
Bjuta Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 A ostatnio wsparły Rediego Livka, Tereska i Viola. Spróbuję się dziś dodzwonić co Kikou i dowiedzieć, co nowego zmajstrował Redi... I melduję, że ma obserwatora na allegro, ale allegro dzisiaj się kończy. Quote
Bjuta Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 U Rediego OK. Grzeczny bardzo. Trzyma sztamę z Mongiem. Mongołek już nie jest taki grzeczny i jak Kikou wychodzi do sklepu, to musi go w boksie zamykać, a żeby mu nie było smutno, to go zamyka razem z Redim. Wystarczy zawołać Redimongoł! I obaj maszerują do klateczki. Tacy grzeczni są! A na szczepieniu Redi był super a Mongo... Hm... Redi nadal na swobodzie nie daje się głaskać, ale na smyczy i w aucie, nawet dał buziaka! Na smyczy jakoś się uspokaja. Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ale Kikou ma z tymi staruszkami atrakcje :) :) :) Dobrze ze sie chociaz sluchaja :) Quote
Mysia_ Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 to prawda - Redi na smyczy zawsze był do rany przyłóż ;) Quote
Bjuta Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Zobaczcie, co Kikou znalazła na drodze - [url]http://www.dogomania.pl/threads/203227-2-mikro-ODPADY-Z-PSEUDO-POMOCY[/url] Quote
transylwania Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 halo halo Redisiu czy moje zaległości listopad- styczen doszły do Ciebie?sciskam Quote
Bjuta Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Tak - pięknie dziękujemy! Dotarło na 3 miesiące! :) Sabinka przesłała 100 (po 50 na marzec i kwiecień), Redi ma 130 na koncie Quote
Mysia_ Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 tak mi się przypomniało... czy Redisiowi nadal zdarza się siusianie w domu? Quote
kikou Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Mysia_']tak mi się przypomniało... czy Redisiowi nadal zdarza się siusianie w domu?[/QUOTE] naprawde mało...... ale żeby tradycji stało sie zadość czasem na zmiane z Agdankiem(ale Agdanek bardziej) nasisiają sobie to na komode to na ściane..... teraz u nas wszędzie morze błota.... ale dla Redisia to żadna przeszkoda, jak chętnie biegał po śnieżku, równie chętnie biega po błotku i ogólnie jest w dobrej formie... ... niestety nadal nie przychodzi sie "kiziać".... Choć kiedy nie ma mnie jakiś czas w domu i wracam i wtedy wszystkie pieski, jeden przez drugiego nadstawia główke do głaskania to i Rediś podbiega jakby już chciał żeby go pogłaskać.... ale kiedy wyciągne do niego reke to jednak odchodzi... Quote
Ingrid44 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Bardzo to smutne ze Redis nadal nie lubi miziania . Tyle jest juz u Kikou i widzi jak sie zachowuja inne psiaki a on nadal nie ufa tak na calego. Quote
Bjuta Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ale za to jak poszedł w długą, to wrócił. Zawsze to coś... Rediś pięknie dziękuję licznym cioteczkom za wpłaty - szczegóły w poście rozliczeniowym :lol: Quote
maarit Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Bjuta']Ale za to jak poszedł w długą, to wrócił. Zawsze to coś...[/QUOTE] A gdzie by mu było tak dobrze jak u cioteczki kikou? :) Quote
Ingrid44 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 On wie gdzie jego domek i gdzie jedzonko daja :) :) :) Quote
Lionees Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Pieniązki za marzec,kwiecień poszły.Buziaki Redisiu :kiss_2: Quote
Bjuta Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 I doszły oczywiście! :) Też od Goni13 (na dwa miesiące) od Nony i od Violi - szczegóły w rozliczeniowym Quote
Bjuta Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Wysłałam 350 na kwiecień, ale w tytule przelewu napisałam, że na maj. Sorki Kikou - jeden miesiąc mi się zgubił... Quote
polubek Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 redinku i ciebie też nie pominęłam za długo mnie nie było oj za długo Quote
Bjuta Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Witamy spowrotem!!! Post rozliczeniowy aktualny. Wyjeżdżam w środę za granicę i wrócę dopiero 5-go maja. Nie będę uaktualniać niczego i płatność za następny miesiąc też poślę z poślizgiem, bo nie chciałabym wchodzić do banku z hotelowego internetu. Mam nadzieję, że mi wybaczycie... Quote
Ingrid44 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='Bjuta']Post rozliczeniowy aktualny. Wyjeżdżam w środę za granicę i wrócę dopiero 5-go maja. Nie będę uaktualniać niczego i płatność za następny miesiąc też poślę z poślizgiem, bo nie chciałabym wchodzić do banku z hotelowego internetu. Mam nadzieję, że mi wybaczycie...[/QUOTE] Poczekamy :) :) :) Zycze fajnego pobytu za granica :) Quote
Recommended Posts