Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

A ostatnio wsparły Rediego Livka, Tereska i Viola. Spróbuję się dziś dodzwonić co Kikou i dowiedzieć, co nowego zmajstrował Redi... I melduję, że ma obserwatora na allegro, ale allegro dzisiaj się kończy.

Posted

U Rediego OK. Grzeczny bardzo. Trzyma sztamę z Mongiem. Mongołek już nie jest taki grzeczny i jak Kikou wychodzi do sklepu, to musi go w boksie zamykać, a żeby mu nie było smutno, to go zamyka razem z Redim. Wystarczy zawołać Redimongoł! I obaj maszerują do klateczki. Tacy grzeczni są! A na szczepieniu Redi był super a Mongo... Hm... Redi nadal na swobodzie nie daje się głaskać, ale na smyczy i w aucie, nawet dał buziaka! Na smyczy jakoś się uspokaja.

Posted

[quote name='Mysia_']tak mi się przypomniało... czy Redisiowi nadal zdarza się siusianie w domu?[/QUOTE]

naprawde mało...... ale żeby tradycji stało sie zadość czasem na zmiane z Agdankiem(ale Agdanek bardziej) nasisiają sobie to na komode to na ściane.....
teraz u nas wszędzie morze błota.... ale dla Redisia to żadna przeszkoda, jak chętnie biegał po śnieżku, równie chętnie biega po błotku i ogólnie jest w dobrej formie...
... niestety nadal nie przychodzi sie "kiziać".... Choć kiedy nie ma mnie jakiś czas w domu i wracam i wtedy wszystkie pieski, jeden przez drugiego nadstawia główke do głaskania to i Rediś podbiega jakby już chciał żeby go pogłaskać.... ale kiedy wyciągne do niego reke to jednak odchodzi...

Posted

Ale za to jak poszedł w długą, to wrócił. Zawsze to coś...

Rediś pięknie dziękuję licznym cioteczkom za wpłaty - szczegóły w poście rozliczeniowym :lol:

Posted

Witamy spowrotem!!!

Post rozliczeniowy aktualny. Wyjeżdżam w środę za granicę i wrócę dopiero 5-go maja. Nie będę uaktualniać niczego i płatność za następny miesiąc też poślę z poślizgiem, bo nie chciałabym wchodzić do banku z hotelowego internetu. Mam nadzieję, że mi wybaczycie...

Posted

[quote name='Bjuta']Post rozliczeniowy aktualny. Wyjeżdżam w środę za granicę i wrócę dopiero 5-go maja. Nie będę uaktualniać niczego i płatność za następny miesiąc też poślę z poślizgiem, bo nie chciałabym wchodzić do banku z hotelowego internetu. Mam nadzieję, że mi wybaczycie...[/QUOTE]

Poczekamy :) :) :)
Zycze fajnego pobytu za granica :)