Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ładna pogoda, cieplutko... Ciekawe czy u Was też, jesli tak to niech te dwa lejki na dworze się wietrzą... Qrczę, ze Monguś to troszkę jestem w stanie zrozumieć, bo jeszcze ma jąderka, ale Redi....

Posted

w porządku u Redzika, on właściwie nie rozrabia nigdy... (oprócz tych siuśków)
Redinia w ogóle jest taki smieszny... z racji, nazwijmy to niewybujałego intelektu...;) Rediś jakby nie ma własnego zdania... i tak np. leży sobie na podusi aż tu nagle inny pisio coś chce albo coś słyszy i zaczyna szczekać.... wtedy Redinia wyskakuje na równe nóżki, patrzy mi w oczy i też szczeka z przekonaniem... chociaż tak naprawde nie wie dlaczego to robi, tylko dlatego że ten inny tez szczeka...

Posted

Redi dziękuje Livce:loveu: i Emigrantce:loveu: za czerwcowe wpłaty i przypomina nieśmiało, że jeszcze trochę majowych nie wpłynęło... :roll:

Posted

Bjutko, ja wyslalam juz za maj i czerwiec. :cool3: Cytuje fragment pierwszego postu:

[quote name='Bjuta']
[U]MAJ 2010 [/U]
10 - Izi (29.I)
10 - Gonia 13 (22.II)
5 - Tereska (22.II)
15 - Kuba (2.III)
20 - Ingrid44 (7.IV)
10 - Pati_Zabrze (13.IV)
6 - Renata5 (21.IV)
0.27 - mbank odsetki (1.V)
15,73 - Bjuta (2.V)
25 - Emigrantka (4.V)
50 - Malibo57 (4.V)
50 - Ketunia i Asia (5.V)
[B][COLOR=red]50 - Sabina02 (5.V)[/COLOR][/B]
12 - Livka (10.V)
10 - Iwonka (koleżanka Bjuty) (11.V)
10 - Dorotka (17.V)
10 - Viola (18.IV)
20 - Nona (20.V)

czyli[B] 32[/B][B]9 [/B]zł

[U]CZERWIEC 2010 [/U]
10 - Izi (29.I)
20 - Ingrid44 (7.IV)
10 - Pati_Zabrze (13.IV)
[B][COLOR=red]50 - Sabina02 (5.V)[/COLOR][/B]
10 - Iwonka (koleżanka Bjuty) (11.V)
10 - Gonia 13 (25.V)
5 - Tereska (28.V)
15 - Bjuta (2.VI)
50 - Malibo57 (2.VI)
50 - Ketunia i Asia (4.VI)
12 - Livka (10.VI)
25 - Emigrantka (11.VI

czyli [B]267[/B][/QUOTE]

Posted

[quote name='Sabina02']Bjutko, ja wyslalam juz za maj i czerwiec. :cool3: Cytuje fragment pierwszego postu:[/QUOTE]

Wiecie co ja narobiłam... otworzyłam sobie - koło siebie wątki Rediego i Władka i napisałam PW - kierując się wpłatami na Władka do ludzi, że nie zapłacili na Rediego - a oni się nawet na Władka nie deklarowali...) Nawet jak to piszę to nie do końca rozumiem jak mogłam tak pop... :crazyeye::oops:
Przepraszam!!! Czyli jednak 3 godziny snu na dobę to za mało :roll: :shake:...

Posted

[quote name='Bjuta']Wiecie co ja narobiłam... otworzyłam sobie - koło siebie wątki Rediego i Władka i napisałam PW - kierując się wpłatami na Władka do ludzi, że nie zapłacili na Rediego - a oni się nawet na Władka nie deklarowali...) Nawet jak to piszę to nie do końca rozumiem jak mogłam tak pop... :crazyeye::oops:
Przepraszam!!! Czyli jednak 3 godziny snu na dobę to za mało :roll: :shake:...[/QUOTE]

Jestesmy tylko ludzmi Bjutko, czasami jestesmy zmeczeni poztym kazdy ma tysiac spraw na glowie . Nie przejmuj sie. Napewno wszyscy zrozumieja :) :) :)
Kazdemy zdazyla sie jakas wpadka :)

Posted

To teraz już dwa razy sprawdzone i wpisane na pierwszą podziękowania dla:
Beaty19:loveu: za wpłatę 40 zł na 4 miesiące (do sierpnia) i Dorotce:loveu: za 10 zł czerwiec

Posted

[quote name='kikou'].... wtedy Redinia wyskakuje na równe nóżki, patrzy mi w oczy i też szczeka z przekonaniem... chociaż tak naprawde nie wie dlaczego to robi, tylko dlatego że ten inny tez szczeka...[/QUOTE]\

Moje tez tak mają.Jeden zacznie a pozostałe szczekaja i rozgladaja się na co tu szczekać ;)

Posted

Rediś to prawdziwy szczekasz.:) Miałam okazję się dzisiaj przekonać. Jednak płochliwy chłopak.
Fajny jest :)

Rediś pozdrawia:)

[IMG]http://images42.fotosik.pl/216/331aaa7f6ec4dc83med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images35.fotosik.pl/159/b6ab6f52507708e8med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images36.fotosik.pl/191/1a4951b6cb2e3c78med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images36.fotosik.pl/191/4ddade70c5de58fdmed.jpg[/IMG]