Jump to content
Dogomania

"stream dla psiaków" akcja bez zbierania pieniędzy! SĄ PIERWSZE EFEKTY!

Recommended Posts

Posted

Ja bezczelnie się tutaj wepchnę z reklamą, bo trułam o tym na streamie od dawna, to i z Wami się podzielę efektami :) [URL="http://www.szalonyogonek.com/"]KLIK[/URL] - czas zacząć przygodę ze szkoleniem :) i lubcie na Facebooku.

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mieszkam na Podgórzu (sprawdź na zumi, ul. Bliska), także wyjeżdżasz z Bydgoszczy i jesteś u mnie, zresztą ja bym i tak chciała się z Werką kiedyś do Bydzi przejechać na spacer z Kojakiem ;) także mogłybyśmy się wtedy tak czy siak spotkać i pogadać :)

Posted

Korenia ale gdzie hee? :P
Krzysiu i Malwino, APELUJĘ, naprawcie sprawę z tą stroną i adresem, bo miałam zły wpisany pod Wasz bannerek a kilka osób tam weszło :D

Posted

[quote name='Soko']Ja mieszkam na Podgórzu (sprawdź na zumi, ul. Bliska), także wyjeżdżasz z Bydgoszczy i jesteś u mnie, zresztą ja bym i tak chciała się z Werką kiedyś do Bydzi przejechać na spacer z Kojakiem ;) także mogłybyśmy się wtedy tak czy siak spotkać i pogadać :)[/QUOTE]
Rzeczywiście, niedaleko :) Muszę to przemyśleć :)

Aaa, bardzo chętnie :) Chętnie poznam i Ciebie, i Kojaka :) (wstyd, że mam tak blisko, i jeszcze u niego nie byłam :oops:)

Posted

Znowu ja, i to w ostatniej chwili, ale zróbcie mi frekwencję, bo chyba nikt poza Danusią się nie zjawi :D
[url]https://www.facebook.com/events/450848198307422/[/url]

Posted

[quote name='Korenia']Soko popełniam Ci reklamę :diabloti:[/QUOTE]

Ta reklama to i do mnie dotarła jak sądzę ;) i podejrzewam, że nawet ją popełniłam dalej;) Chyba ze było Was popełniających więcej;)