Soko Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ja bezczelnie się tutaj wepchnę z reklamą, bo trułam o tym na streamie od dawna, to i z Wami się podzielę efektami :) [URL="http://www.szalonyogonek.com/"]KLIK[/URL] - czas zacząć przygodę ze szkoleniem :) i lubcie na Facebooku. Quote
kajzera Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Super Soko! :) Gratuluję, życzę sukcesów i zainteresowania. Quote
Soko Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Dzięki :) liczyłam na Wasze wsparcie :) kajzera nie rozumiem Twojego bannerka xD Quote
kamilka91 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Soko, super :) Podziwiam :) I... zaczęłam się wahać, czy by przypadkiem nie spróbować - w końcu Toruń nie aż tak daleko... :) Quote
Soko Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ja mieszkam na Podgórzu (sprawdź na zumi, ul. Bliska), także wyjeżdżasz z Bydgoszczy i jesteś u mnie, zresztą ja bym i tak chciała się z Werką kiedyś do Bydzi przejechać na spacer z Kojakiem ;) także mogłybyśmy się wtedy tak czy siak spotkać i pogadać :) Quote
Soko Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Korenia ale gdzie hee? :P Krzysiu i Malwino, APELUJĘ, naprawcie sprawę z tą stroną i adresem, bo miałam zły wpisany pod Wasz bannerek a kilka osób tam weszło :D Quote
Korenia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Soko']Korenia ale gdzie hee? :P[/QUOTE] Czy to ważne xD? Quote
kamilka91 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Soko']Ja mieszkam na Podgórzu (sprawdź na zumi, ul. Bliska), także wyjeżdżasz z Bydgoszczy i jesteś u mnie, zresztą ja bym i tak chciała się z Werką kiedyś do Bydzi przejechać na spacer z Kojakiem ;) także mogłybyśmy się wtedy tak czy siak spotkać i pogadać :)[/QUOTE] Rzeczywiście, niedaleko :) Muszę to przemyśleć :) Aaa, bardzo chętnie :) Chętnie poznam i Ciebie, i Kojaka :) (wstyd, że mam tak blisko, i jeszcze u niego nie byłam :oops:) Quote
Soko Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Nie szkodzi, nadrobimy :) pewnie w grudniu i tak nic z tego. To może już nie offujmy tutaj :D Quote
kamilka91 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Soko']To może już nie offujmy tutaj :D[/QUOTE] Ok ok, już jestem grzeczna :lol: Quote
Soko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Znowu ja, i to w ostatniej chwili, ale zróbcie mi frekwencję, bo chyba nikt poza Danusią się nie zjawi :D [url]https://www.facebook.com/events/450848198307422/[/url] Quote
kajzera Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 No ja Ci nie pomogę, bom niefejsbukowa, więc po prostu podbijam wątek :) Quote
Saththa Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Korenia']Soko popełniam Ci reklamę :diabloti:[/QUOTE] Ta reklama to i do mnie dotarła jak sądzę ;) i podejrzewam, że nawet ją popełniłam dalej;) Chyba ze było Was popełniających więcej;) Quote
Soko Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 No nie! Żeby tak za moimi plecami! :diabloti: Quote
Saththa Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Soko']No nie! Żeby tak za moimi plecami! :diabloti:[/QUOTE] Alez to nieświadomie;) A uznałam ze warto puścic w świat dalej :lol: Quote
kamilka91 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Widzę, że nie tylko ja nie mogę się już doczekać :D :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 A znana jest juz godzina o ktorej zaczna? :oops: Quote
kajzera Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Mnie dzisiaj nie będzie, bo pracuję w nocy, ale proszę wstawcie linki do waszego yt! Quote
Recommended Posts