Bonsai Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Myślę, że nie będzie tak źle z dziewczynami zawsze się dobrze bawimy. ;) No i Piegus musi poznać morze. ;) Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Bonsai napisał(a):Myślę, że nie będzie tak źle z dziewczynami zawsze się dobrze bawimy. ;) No i Piegus musi poznać morze. ;) matko :crazyeye: morze w Jastrzębiu?? czy my mówimy o tym samym Jastrzebiu :evil_lol: Quote
Nayantara Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Bonasi czy tobie czasem nie chodzi o Jastrzębią góre??.... bo nasze miasto lezy na poludniu polski:)... Jastrzębie Zdrój w woj sląskim.... o to ci chodziło?? Quote
Bonsai Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Faktycznie... Jastrzębia Góra, widać, że jestem cienka z geografii... :p Wprowadzają ludzi w błąd, góra nad morzem... Zdrój na śląsku... kręćka można dostać... :p :lol: Także przepraszam za wprowadzenie w bład i dziekuje za naprowadzenie na prawdę. :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Bonsai']Faktycznie... Jastrzębia Góra, widać, że jestem cienka z geografii... :p Wprowadzają ludzi w błąd, góra nad morzem... Zdrój na śląsku... kręćka można dostać... :p :lol: Także przepraszam za wprowadzenie w bład i dziekuje za naprowadzenie na prawdę. :evil_lol: nic straconego... JASTRZEBIE ZDRÓJ rząda dostępu do morza :eviltong: Quote
Nayantara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 moze umówimy sie w tą sobote??.... pasuje wam..... to jest 24 Quote
Samturia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 zależy hjaka bedzie pogoda... bo jak taka jak dziś to ja dziękuje :( Quote
Nayantara Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 hmm.... nizapowiada sie zaciekawwie. ale poniedzieli ma sie wypogodzic to moze w tygodniu.. komu w jaki dzien pasuje??? Quote
Nayantara Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 może wznowimy propozycję ja bym się chętnie spotkała co wy na to?? Quote
Recommended Posts