sharka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 wet widział psa? jak pomóc? pewnie niewiele więcej wiesz.. masakra jakaś Quote
cancer43 Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 sharka napisał(a):wet widział psa? jak pomóc? pewnie niewiele więcej wiesz.. masakra jakaś Próbowałam dodzwonić się do p.doktor,ale ma wyłączony telefon.W tamtej okolicy nie ma żadnego weta,najbliższy - ok. 50km,do tego zdziera.Na miejscu jest tylko niezmotoryzowana Sylwia no i lekarka (która nota bene ma poważnie chorego męża) Ode mnie to też kawał drogi,może jutro będę wiedziała coświęcej Quote
Sylwiia_ Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 E tam, ważne, że jest u kogoś bezpieczny, ma karmę, wodę i opiekę pani doktor, jak trochę ochłonie, odpocznie i nadal opuchlizna sie utrzyma, to pomyśli się nad zorganizowaniem transportu do weterynarza. Ja wczoraj nie kontaktowałam się z tymczasowym opiekunem, gdyż miał na głowie pogrzeb swojej mamy. Pani doktor codziennie do psiurka zagląda. Quote
sharka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 to ok, niech odpocznie psiula, dobrze że ma kawałek budy :] Quote
cancer43 Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Uszatek ma dom !!! Pojechała wczoraj wieczorem !!! Nic więcej nie wiem - taką informację dostałam od p.doktor Quote
sharka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 bardzo się cieszę :D ostatni malec w domku! świetnie się lekarka spisała, taką gromadę wyadoptować! Quote
AgusiaP Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 cancer43 napisał(a):Uszatek ma dom !!! Pojechała wczoraj wieczorem !!! Nic więcej nie wiem - taką informację dostałam od p.doktor Cudowna wiadomość:multi::multi::multi: Będą później jakieś informacje na temat tego domku?;) Quote
barb Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 cancer43 napisał(a):Uszatek ma dom !!! Pojechała wczoraj wieczorem !!! Nic więcej nie wiem - taką informację dostałam od p.doktor sharka napisał(a):bardzo się cieszę :D ostatni malec w domku! świetnie się lekarka spisała, taką gromadę wyadoptować! Ogromnie się cieszę. Myslicie, że juz usuwać ogloszenia ? I tak chyba nie pomogły w szukaniu domów... Quote
cancer43 Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 barb napisał(a):Ogromnie się cieszę. Myslicie, że juz usuwać ogloszenia ? I tak chyba nie pomogły w szukaniu domów... Jeden z psiaków na pewno znalazł dom z ogłoszenia - nie wiem nic bliższego.Dziś rozmawiałam tylko chwilkę z p.doktor,nie miała czasu rozmawiać,bo jakiegoś szczeniaka znalazła gdzieś w komórce i chyba go stamtąd akurat zabierała Quote
barb Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='cancer43']Jeden z psiaków na pewno znalazł dom z ogłoszenia - nie wiem nic bliższego. Dobrze wiedzieć, ze był jednak z naszych ogloszeń jakiś pozytek. Dziś rozmawiałam tylko chwilkę z p.doktor,nie miała czasu rozmawiać,bo jakiegoś szczeniaka znalazła gdzieś w komórce i chyba go stamtąd akurat zabierała Moze uda się na nie wyadoptować jeszcze jakiegoś potrzebującego psiaka ? Quote
sharka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 wyróżnienia już wygasły, skasuję ogłoszenia ale jak będzie potrzeba to porobię np. temu szczeniakowi, tyle że bez zdjęć ani rusz, ludziska to głównie wzrokowcy jednak Quote
barb Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 sharka napisał(a):wyróżnienia już wygasły, skasuję ogłoszenia ale jak będzie potrzeba to porobię np. temu szczeniakowi, tyle że bez zdjęć ani rusz, ludziska to głównie wzrokowcy jednak Nauczylam sie na dogo, żeby jeszcze chwilę po adopcji odczekać z usuwaniem ogłoszeń i zmianą tytułu wątku, dlatego jeszcze nie usuwam. Quote
barb Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 sharka napisał(a):ok, to poczekam :) Wiesz, tak troszeczkę - żeby nie zapeszyć :lol: Quote
cancer43 Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 sharka napisał(a):wyróżnienia już wygasły, skasuję ogłoszenia ale jak będzie potrzeba to porobię np. temu szczeniakowi, tyle że bez zdjęć ani rusz, ludziska to głównie wzrokowcy jednak Ze zdjęciami będzie problem,nie wiem gdzie ten szczeniak jest,pewne że daleko ode mnie a p.doktor nawet jak zrobi zdjęcie komórką,nie umie przesłać do mnie. No a ja i tak dalej bez kabla - będę we wtorek w Złotowie,może tam znajdę Quote
sharka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 a jak kupisz to załóż monitoring całodobowy połączony z alarmem zbliżeniowym :D Quote
cancer43 Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 sharka napisał(a):a jak kupisz to załóż monitoring całodobowy połączony z alarmem zbliżeniowym :D Będę przy sobie nosić - co by nie mówić,jest w tym moja wina - mogłam nie zostawiac na oparciu krzesła po pierwszym zjedzeniu kabla Quote
abra43 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 :Rose::Rose::Rose:Pani doktor dotrzymała obietnicy i przy pomocy cioteczek znalazła pieskom domy. Quote
cancer43 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 barb napisał(a):Chyba juz pora usunąć ogłoszenia ? Tak,usuń ,dzięki za pomoc Quote
barb Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Czy wszystko w porządku u piesków ? Macie jakieś informacje. Zaden nie stracił domu ? Otatnio dwukrotnie otrzymalam mail z pytaniem o mozliwości ich adopcji. Musiało gdzieś jeszcze zachowac sie jakieś ogloszenie. Quote
Sylwiia_ Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Barb, a mogłabyś podać zainteresowanym mailowo nr telefonu lekarki w tej sprawie? Pani Marcinkowska nr tel. 602 461 085 Quote
barb Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Sylwiia_ napisał(a):Barb, a mogłabyś podać zainteresowanym mailowo nr telefonu lekarki w tej sprawie? Pani Marcinkowska nr tel. 602 461 085 Ten numer był w ogloszeniu psiakow ? Bo napisałam że wiadomo mi, że pieski mają domy a więcej informacji można uzyskać pod numerem zawartym w ich ogłoszeniu. Na razie nie mam żadnego maila zwrotnego. Nie wiem kto interesował się pieskami i na ile bylo to poważne bo to były dwa jednozdaniowe niepodpisane maile. Zapytałam czy nadawca bylby zainteresowany innym psiakiem, gdzie mieszka, jakie warunki mialby zwierzak ale jak na razie cisza. Quote
Recommended Posts