Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sharka napisał(a):
wet widział psa? jak pomóc? pewnie niewiele więcej wiesz.. masakra jakaś

Próbowałam dodzwonić się do p.doktor,ale ma wyłączony telefon.W tamtej okolicy nie ma żadnego weta,najbliższy - ok. 50km,do tego zdziera.Na miejscu jest tylko niezmotoryzowana Sylwia no i lekarka (która nota bene ma poważnie chorego męża)
Ode mnie to też kawał drogi,może jutro będę wiedziała coświęcej

Posted

E tam, ważne, że jest u kogoś bezpieczny, ma karmę, wodę i opiekę pani doktor, jak trochę ochłonie, odpocznie i nadal opuchlizna sie utrzyma, to pomyśli się nad zorganizowaniem transportu do weterynarza. Ja wczoraj nie kontaktowałam się z tymczasowym opiekunem, gdyż miał na głowie pogrzeb swojej mamy. Pani doktor codziennie do psiurka zagląda.

Posted

cancer43 napisał(a):
Uszatek ma dom !!! Pojechała wczoraj wieczorem !!!
Nic więcej nie wiem - taką informację dostałam od p.doktor

Cudowna wiadomość:multi::multi::multi:
Będą później jakieś informacje na temat tego domku?;)

Posted

cancer43 napisał(a):
Uszatek ma dom !!! Pojechała wczoraj wieczorem !!!
Nic więcej nie wiem - taką informację dostałam od p.doktor

sharka napisał(a):
bardzo się cieszę :D ostatni malec w domku! świetnie się lekarka spisała, taką gromadę wyadoptować!

Ogromnie się cieszę. Myslicie, że juz usuwać ogloszenia ? I tak chyba nie pomogły w szukaniu domów...

Posted

barb napisał(a):
Ogromnie się cieszę. Myslicie, że juz usuwać ogloszenia ? I tak chyba nie pomogły w szukaniu domów...

Jeden z psiaków na pewno znalazł dom z ogłoszenia - nie wiem nic bliższego.Dziś rozmawiałam tylko chwilkę z p.doktor,nie miała czasu rozmawiać,bo jakiegoś szczeniaka znalazła gdzieś w komórce i chyba go stamtąd akurat zabierała

Posted

[quote name='cancer43']Jeden z psiaków na pewno znalazł dom z ogłoszenia - nie wiem nic bliższego.
Dobrze wiedzieć, ze był jednak z naszych ogloszeń jakiś pozytek.

Dziś rozmawiałam tylko chwilkę z p.doktor,nie miała czasu rozmawiać,bo jakiegoś szczeniaka znalazła gdzieś w komórce i chyba go stamtąd akurat zabierała

Moze uda się na nie wyadoptować jeszcze jakiegoś potrzebującego psiaka ?

Posted

wyróżnienia już wygasły, skasuję ogłoszenia ale jak będzie potrzeba to porobię np. temu szczeniakowi, tyle że bez zdjęć ani rusz, ludziska to głównie wzrokowcy jednak

Posted

sharka napisał(a):
wyróżnienia już wygasły, skasuję ogłoszenia ale jak będzie potrzeba to porobię np. temu szczeniakowi, tyle że bez zdjęć ani rusz, ludziska to głównie wzrokowcy jednak

Nauczylam sie na dogo, żeby jeszcze chwilę po adopcji odczekać z usuwaniem ogłoszeń i zmianą tytułu wątku, dlatego jeszcze nie usuwam.

Posted

sharka napisał(a):

Ze zdjęciami będzie problem,nie wiem gdzie ten szczeniak jest,pewne że daleko ode mnie a p.doktor nawet jak zrobi zdjęcie komórką,nie umie przesłać do mnie.
No a ja i tak dalej bez kabla - będę we wtorek w Złotowie,może tam znajdę

Posted

sharka napisał(a):
a jak kupisz to załóż monitoring całodobowy połączony z alarmem zbliżeniowym :D

Będę przy sobie nosić - co by nie mówić,jest w tym moja wina - mogłam nie zostawiac na oparciu krzesła po pierwszym zjedzeniu kabla

• 2 weeks later...
Posted

Czy wszystko w porządku u piesków ? Macie jakieś informacje. Zaden nie stracił domu ?
Otatnio dwukrotnie otrzymalam mail z pytaniem o mozliwości ich adopcji. Musiało gdzieś jeszcze zachowac sie jakieś ogloszenie.

Posted

Sylwiia_ napisał(a):
Barb, a mogłabyś podać zainteresowanym mailowo nr telefonu lekarki w tej sprawie? Pani Marcinkowska nr tel. 602 461 085

Ten numer był w ogloszeniu psiakow ? Bo napisałam że wiadomo mi, że pieski mają domy a więcej informacji można uzyskać pod numerem zawartym w ich ogłoszeniu.
Na razie nie mam żadnego maila zwrotnego. Nie wiem kto interesował się pieskami i na ile bylo to poważne bo to były dwa jednozdaniowe niepodpisane maile. Zapytałam czy nadawca bylby zainteresowany innym psiakiem, gdzie mieszka, jakie warunki mialby zwierzak ale jak na razie cisza.