Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 lidka_park napisał(a):Ufff...dopiero wróciliśmy ze spaceru...byl z nami Mateusz i zrobił pare fotkek:) Kajtek chyba wkońcu się zmeczył bo od paru minut grzecznie lezy i mnie nie zaczepia :D niestety, nieprzypadł mojej jamniczce do gustu dlatego musi siedzieć w zamknietym pokoju. Nawet sobie nie wyobrazacie ile ten psiak ma energii !!!! odebrała go za schroniska troche wcześniej, o 16.30. Jak tylko weszliśmy do magazynu z Ewą to tak zaczął szaleć że załozenie obroży troche mi zajeło ;) W samochodzie bardzo grzecznie sie zachowywał, grzecznie lezał. Potem poszliśmy na długi spacer, po którym ja byłam padnieta a Kajtkowi było mało :p W domu była dziś u mnie siostra z dzieciakami. Troche pobiegali razem po domu więc wniskuje iż Kajtek nie ma nic przeciwko dzieciom :D Po domu troche poszalał, najbardziej jednak spodobał mu sie balkon :) cały czas chodził w te i z powrotem :D jak narazie to tyle wieści, tylko ze Emil do tej pory sie nie odzywał... :mad: Emil potwierdził przyjazd a że juz nie po raz pierwszy wiezie psiaki więc wszystko będzie ok :) Quote
Matusz Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Nasz kochany Kajtek :loveu::loveu: Wiecznie uśmiechnięty i pełen energii ! ;) Kajtek szczęśliwej podróży !! :kciuki::kciuki: Quote
Evelin Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Noooo Kajtuś ....ucz się szczekać po szwedzku....Ale psy jak kiedyś tłumaczyła Pajunia na wątku Malusiego to urodzeni poligloci... Nie to co ludzie-wkuwanie każdego słowka...Szczęśliwej podróży Kajtusiu... Quote
lidka_park Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Pojechali...ehhh, juz tęsknie za Kajtkiem... Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ...ale ale...jaką piekną smycz ma Kajtuś i obroże (której nie widać na zdjęciach;)) :siara: Kajtuś tylko nie pisz do nas kartek po szwedzku...bo ze mnie żadna poliglotka ...;) Quote
Matusz Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a):...ale ale...jaką piekną smycz ma Kajtuś i obroże (której nie widać na zdjęciach;)) :siara: Kajtuś tylko nie pisz do nas kartek po szwedzku...bo ze mnie żadna poliglotka ...;) no właśnie, po szwedzku nie:evil_lol::evil_lol:, prosimy po polsku albo ewentualnie po niemiecku lub po rosyjsku :D Quote
Matusz Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 i jak tam Kajtuś się sprawuje w stolicy ??? Kiedy jedzie do Szwecji ??? a raczej będzie płynął promem :D zapewne Quote
Emil Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Piesek byl dobrze przygotowany do drogi, czysty i nie sprawial problemow w podrozy. Dotarl do Warszawy do Iwony wczoraj w nocy. Quote
Matusz Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Emil napisał(a):Piesek byl dobrze przygotowany do drogi, czysty i nie sprawial problemow w podrozy. Dotarl do Warszawy do Iwony wczoraj w nocy. to się cieszymy :):) Bardzooo :) No Kajtek to porządny, grzeczny psiak :D :loveu::loveu: Quote
Aga_Mazury Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Emil napisał(a):Piesek byl dobrze przygotowany do drogi, czysty i nie sprawial problemow w podrozy. Dotarl do Warszawy do Iwony wczoraj w nocy. Bardzo Ci dziękujemy za pomoc w transporcie :Rose: Quote
lidka_park Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Emil napisał(a):Piesek byl dobrze przygotowany do drogi, czysty i nie sprawial problemow w podrozy. Dotarl do Warszawy do Iwony wczoraj w nocy. To fajnie, bo juz sie o niego martwiłam bo niechętnie wsiadał do samochodu. Czekemy na dalsze wieści od Kajtusia ;) Quote
Aga_Mazury Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 lidka_park napisał(a):Są jakieś nowe wieści od Kajtka ???? no nie mam kiedy zadzwonić....doba za krótka... Quote
lidka_park Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Są jakies nowe wieści od Kajetana ???? :cool3: Quote
Matusz Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 no właśnie co u Kajtka ????????? :roll::roll::roll: Quote
lidka_park Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [LEFT]co u Kajtusia ???? coś długo nie ma nowych wieści :mad: [/LEFT] Quote
lidka_park Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Halo, co sie dzieje z Kajetanem ???? :angryy: Quote
Aga_Mazury Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Moja wina ...... mam wiadomości i zdjęcia od kajtuśka, ale czasu brak na wszystko.... jak tylko się uda...to wstawię... rozkwita w każdym razie i ma koleżankę....identyczną jak on (łaciatą...trudno rozróznić który to który) ;) Quote
lidka_park Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Najważniejsze, że wszystko ok:) czekam na fotki ;) Quote
Matusz Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Moja wina ...... mam wiadomości i zdjęcia od kajtuśka, ale czasu brak na wszystko.... jak tylko się uda...to wstawię... rozkwita w każdym razie i ma koleżankę....identyczną jak on (łaciatą...trudno rozróznić który to który) ;) to fajnie jak ma koleżankę :):) Czekam na zdjęcia przystojniaka Kajtka:loveu::loveu: Quote
Evelin Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Oby więcej takich wieści na dogo.... Od razu przepraszm za zaśmiecanie Kajtusiowego wątku,ale nie mogę znależź wątku Malusiego.Co u Niego? Znalazł swój dom? Zdrowy jest? Quote
Aga_Mazury Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Kilka fotek Kajtka (a mam ich ponad 70 :eviltong: ) Który to Kajtek?:evil_lol: Quote
patch75 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 -no nie moge-braciszek Kajtka wyglada jak moj latek, tylko siersc ma dluzsza:lol: Quote
Recommended Posts