Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lidka_park napisał(a):
Ufff...dopiero wróciliśmy ze spaceru...byl z nami Mateusz i zrobił pare fotkek:) Kajtek chyba wkońcu się zmeczył bo od paru minut grzecznie lezy i mnie nie zaczepia :D niestety, nieprzypadł mojej jamniczce do gustu dlatego musi siedzieć w zamknietym pokoju.

Nawet sobie nie wyobrazacie ile ten psiak ma energii !!!! odebrała go za schroniska troche wcześniej, o 16.30. Jak tylko weszliśmy do magazynu z Ewą to tak zaczął szaleć że załozenie obroży troche mi zajeło ;) W samochodzie bardzo grzecznie sie zachowywał, grzecznie lezał. Potem poszliśmy na długi spacer, po którym ja byłam padnieta a Kajtkowi było mało :p

W domu była dziś u mnie siostra z dzieciakami. Troche pobiegali razem po domu więc wniskuje iż Kajtek nie ma nic przeciwko dzieciom :D
Po domu troche poszalał, najbardziej jednak spodobał mu sie balkon :) cały czas chodził w te i z powrotem :D

jak narazie to tyle wieści, tylko ze Emil do tej pory sie nie odzywał... :mad:

Emil potwierdził przyjazd a że juz nie po raz pierwszy wiezie psiaki więc wszystko będzie ok :)

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noooo Kajtuś ....ucz się szczekać po szwedzku....Ale psy jak kiedyś tłumaczyła Pajunia na wątku Malusiego to urodzeni poligloci...
Nie to co ludzie-wkuwanie każdego słowka...Szczęśliwej podróży Kajtusiu...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
...ale ale...jaką piekną smycz ma Kajtuś i obroże (której nie widać na zdjęciach;)) :siara:

Kajtuś tylko nie pisz do nas kartek po szwedzku...bo ze mnie żadna poliglotka ...;)

no właśnie, po szwedzku nie:evil_lol::evil_lol:, prosimy po polsku
albo ewentualnie po niemiecku lub po rosyjsku :D

Posted

Emil napisał(a):
Piesek byl dobrze przygotowany do drogi, czysty i nie sprawial problemow w podrozy. Dotarl do Warszawy do Iwony wczoraj w nocy.

to się cieszymy :):) Bardzooo :) No Kajtek to porządny, grzeczny psiak :D :loveu::loveu:

Posted

Emil napisał(a):
Piesek byl dobrze przygotowany do drogi, czysty i nie sprawial problemow w podrozy. Dotarl do Warszawy do Iwony wczoraj w nocy.

Bardzo Ci dziękujemy za pomoc w transporcie :Rose:

Posted

Emil napisał(a):

To fajnie, bo juz sie o niego martwiłam bo niechętnie wsiadał do samochodu.
Czekemy na dalsze wieści od Kajtusia ;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Moja wina ......

mam wiadomości i zdjęcia od kajtuśka, ale czasu brak na wszystko....

jak tylko się uda...to wstawię...

rozkwita w każdym razie i ma koleżankę....identyczną jak on (łaciatą...trudno rozróznić który to który) ;)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Moja wina ......

mam wiadomości i zdjęcia od kajtuśka, ale czasu brak na wszystko....

jak tylko się uda...to wstawię...

rozkwita w każdym razie i ma koleżankę....identyczną jak on (łaciatą...trudno rozróznić który to który) ;)

to fajnie jak ma koleżankę :):) Czekam na zdjęcia przystojniaka Kajtka:loveu::loveu:

Posted

:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Oby więcej takich wieści na dogo....

Od razu przepraszm za zaśmiecanie Kajtusiowego wątku,ale nie mogę znależź wątku Malusiego.Co u Niego? Znalazł swój dom? Zdrowy jest?

• 2 weeks later...