Matusz Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Aga_Mazury napisał(a):szukajmy zatem dalej.... czyli w razie coś matusz z lidką napewno możecie pojechać?...bo ja znowu musiałabym ustalić odbiór w Wawie o konkretnej godzinie... tak ja mogę :) Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 W związku z tym, że jak widac raczej nie damy rady załatwić noclegu. Jest następująca propozycja. Emil od nas z dogo...będzie jechał w niedzielę z Olsztyna do WAwy samochodem, może zajechac do Ostródy i zabrać Kajtusia i zawieźć do samego domu Iwonki (gdzie będzie Kajtuś czekał na wyjazd). Problem teraz taki, Emil może być w Ostrózie dopiero około 22.00 i w sobotę trzeba by Kajtka zafrontlić ;) pomysły? Quote
Matusz Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):W związku z tym, że jak widac raczej nie damy rady załatwić noclegu. Jest następująca propozycja. Emil od nas z dogo...będzie jechał w niedzielę z Olsztyna do WAwy samochodem, może zajechac do Ostródy i zabrać Kajtusia i zawieźć do samego domu Iwonki (gdzie będzie Kajtuś czekał na wyjazd). Problem teraz taki, Emil może być w Ostrózie dopiero około 22.00 i w sobotę trzeba by Kajtka zafrontlić ;) pomysły? dobry pomysł tylko kto Kajtka weźmie w sobote i przetrzyma do 22?? Bo z tego co zrozumiałem to tak by ktoś chętny musiał zrobic... ja nawet mamy nie pytam bo i tak pewnie odpowiedz bedzie brzmieć "nie" Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 matusz nie w sobotę, tylko w niedzielę.... rozmawiałam właśnie z Ewą...można by się umówić i odebrać Kajtka o 18.00 w niedzielę.... teraz potrebujemy 4 godziny....gdzie prztrzymamy Kajtka Quote
Matusz Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 lidka_park napisał(a):hmmm... chyba padło na mnie :D to co Lidka, ty weźmiesz Kajtka na 100% tak ? Quote
lidka_park Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 matusz5 napisał(a):to co Lidka, ty weźmiesz Kajtka na 100% tak ? Tak, bedzie u mnie ;) Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 lidka_park napisał(a):Tak, bedzie u mnie ;) no to fajnie :) Quote
patch75 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 czyli rozumiem, ze go jutro nie wioze:cool3: Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 patch75 napisał(a):czyli rozumiem, ze go jutro nie wioze:cool3: nie, ale dziekujemy za chęci :):) Quote
Matusz Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 A Kajtuś już wykąpany, wyczesany czeka w budynku na wyjazd :) jutro już jedzie do Warszawy :) a stamtąd do Szwecji :) Kochany Kajtek :loveu::loveu: Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Kajtuś gdzies pewnie właśnie opuszcza już na zawsze schronisko w Ostródzie :kciuki: Quote
Matusz Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Kajtuś gdzies pewnie właśnie opuszcza już na zawsze schronisko w Ostródzie :kciuki: nom właśnie, wiele szczęścia Kajtuś :) Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 matusz5 napisał(a):nom właśnie, wiele szczęścia Kajtuś :) początek drogi....trzymamy kciuki żeby wszystko się udało...:kciuki: Quote
Matusz Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 trzymamy, trzymamy :):kciuki::kciuki: i dziękujemy Lidce za zaopiekowanie sie Kajtkiem od 18-22 :D i Emilowi za transport Kajtka do Wawy :Rose::Rose::Rose: Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 matusz5 napisał(a):trzymamy, trzymamy :):kciuki::kciuki: i dziękujemy Lidce za zaopiekowanie sie Kajtkiem od 18-22 :D i Emilowi za transport Kajtka do Wawy :Rose::Rose::Rose: i cudownej Pani, która się nim zaopiekuje do czasu wyjazdu....:Rose: i daisy :Rose: Quote
Matusz Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Kajtek jest już u Lidki :D Rozpiera go energia :D :loveu::loveu: Quote
lidka_park Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 mało powiedzine, nie moge go spuścić z oczu dlatego dopiero teraz sie odzywam... zreszta, wszystko opisze później bo już Kajtek mnie zaczepia żeby go wymiziać ;) Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 lidka_park napisał(a):mało powiedzine, nie moge go spuścić z oczu dlatego dopiero teraz sie odzywam... zreszta, wszystko opisze później bo już Kajtek mnie zaczepia żeby go wymiziać ;) czekamy zatem z niecierpliwością na relację :) Quote
lidka_park Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ufff...dopiero wróciliśmy ze spaceru...byl z nami Mateusz i zrobił pare fotkek:) Kajtek chyba wkońcu się zmeczył bo od paru minut grzecznie lezy i mnie nie zaczepia :D niestety, nieprzypadł mojej jamniczce do gustu dlatego musi siedzieć w zamknietym pokoju. Nawet sobie nie wyobrazacie ile ten psiak ma energii !!!! odebrała go za schroniska troche wcześniej, o 16.30. Jak tylko weszliśmy do magazynu z Ewą to tak zaczął szaleć że załozenie obroży troche mi zajeło ;) W samochodzie bardzo grzecznie sie zachowywał, grzecznie lezał. Potem poszliśmy na długi spacer, po którym ja byłam padnieta a Kajtkowi było mało :p W domu była dziś u mnie siostra z dzieciakami. Troche pobiegali razem po domu więc wniskuje iż Kajtek nie ma nic przeciwko dzieciom :D Po domu troche poszalał, najbardziej jednak spodobał mu sie balkon :) cały czas chodził w te i z powrotem :D jak narazie to tyle wieści, tylko ze Emil do tej pory sie nie odzywał... :mad: Quote
Evelin Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Za powodzenie całej akcji... Quote
Matusz Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 ano Kajtek ma energii w sobie bardzo, bardzo duzoo :D :loveu::loveu: Zaraz wstawię zdjęcia :) Ostatnie jego zdjęcia w Ostródzie :D Quote
Recommended Posts