Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
szukajmy zatem dalej....
czyli w razie coś matusz z lidką napewno możecie pojechać?...bo ja znowu musiałabym ustalić odbiór w Wawie o konkretnej godzinie...

tak ja mogę :)

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W związku z tym, że jak widac raczej nie damy rady załatwić noclegu.

Jest następująca propozycja. Emil od nas z dogo...będzie jechał w niedzielę z Olsztyna do WAwy samochodem, może zajechac do Ostródy i zabrać Kajtusia i zawieźć do samego domu Iwonki (gdzie będzie Kajtuś czekał na wyjazd).
Problem teraz taki, Emil może być w Ostrózie dopiero około 22.00 i w sobotę trzeba by Kajtka zafrontlić ;)

pomysły?

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
W związku z tym, że jak widac raczej nie damy rady załatwić noclegu.

Jest następująca propozycja. Emil od nas z dogo...będzie jechał w niedzielę z Olsztyna do WAwy samochodem, może zajechac do Ostródy i zabrać Kajtusia i zawieźć do samego domu Iwonki (gdzie będzie Kajtuś czekał na wyjazd).
Problem teraz taki, Emil może być w Ostrózie dopiero około 22.00 i w sobotę trzeba by Kajtka zafrontlić ;)

pomysły?

dobry pomysł tylko kto Kajtka weźmie w sobote i przetrzyma do 22?? Bo z tego co zrozumiałem to tak by ktoś chętny musiał zrobic... ja nawet mamy nie pytam bo i tak pewnie odpowiedz bedzie brzmieć "nie"

Posted

matusz nie w sobotę, tylko w niedzielę....

rozmawiałam właśnie z Ewą...można by się umówić i odebrać Kajtka o 18.00 w niedzielę....

teraz potrebujemy 4 godziny....gdzie prztrzymamy Kajtka

Posted

A Kajtuś już wykąpany, wyczesany czeka w budynku na wyjazd :) jutro już jedzie do Warszawy :) a stamtąd do Szwecji :)

Kochany Kajtek :loveu::loveu:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Kajtuś gdzies pewnie właśnie opuszcza już na zawsze schronisko w Ostródzie :kciuki:

nom właśnie, wiele szczęścia Kajtuś :)

Posted

trzymamy, trzymamy :):kciuki::kciuki:

i dziękujemy Lidce za zaopiekowanie sie Kajtkiem od 18-22 :D i Emilowi za transport Kajtka do Wawy :Rose::Rose::Rose:

Posted

matusz5 napisał(a):
trzymamy, trzymamy :):kciuki::kciuki:

i dziękujemy Lidce za zaopiekowanie sie Kajtkiem od 18-22 :D i Emilowi za transport Kajtka do Wawy :Rose::Rose::Rose:

i cudownej Pani, która się nim zaopiekuje do czasu wyjazdu....:Rose:
i daisy :Rose:

Posted

lidka_park napisał(a):
mało powiedzine, nie moge go spuścić z oczu dlatego dopiero teraz sie odzywam... zreszta, wszystko opisze później bo już Kajtek mnie zaczepia żeby go wymiziać ;)

czekamy zatem z niecierpliwością na relację :)

Posted

Ufff...dopiero wróciliśmy ze spaceru...byl z nami Mateusz i zrobił pare fotkek:) Kajtek chyba wkońcu się zmeczył bo od paru minut grzecznie lezy i mnie nie zaczepia :D niestety, nieprzypadł mojej jamniczce do gustu dlatego musi siedzieć w zamknietym pokoju.

Nawet sobie nie wyobrazacie ile ten psiak ma energii !!!! odebrała go za schroniska troche wcześniej, o 16.30. Jak tylko weszliśmy do magazynu z Ewą to tak zaczął szaleć że załozenie obroży troche mi zajeło ;) W samochodzie bardzo grzecznie sie zachowywał, grzecznie lezał. Potem poszliśmy na długi spacer, po którym ja byłam padnieta a Kajtkowi było mało :p

W domu była dziś u mnie siostra z dzieciakami. Troche pobiegali razem po domu więc wniskuje iż Kajtek nie ma nic przeciwko dzieciom :D
Po domu troche poszalał, najbardziej jednak spodobał mu sie balkon :) cały czas chodził w te i z powrotem :D

jak narazie to tyle wieści, tylko ze Emil do tej pory sie nie odzywał... :mad: