Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ani zdjęć ani filmiku....

no cóż dobrze, że choć domek wspaniały się trafił ;)

ale ja i tak jakieś dzisiejsze próby złapania Kajtka w obiektyw wstawię...ale nie są to zdjęcia zbyt piekne...nadązyć za tym psem to już nie na moje lata ;)

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5 napisał(a):
nie rozumiem?? Czy ja czegos nie wiem?:cool3:

no jak widać....:eviltong:

zmień tytuł, że transport pilnie...do Wawy potrzebny...a potem kajtuś do Szwecji bryka...ot światowiec będzie :)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
no jak widać....:eviltong:

zmień tytuł, że transport pilnie...do Wawy potrzebny...a potem kajtuś do Szwecji bryka...ot światowiec będzie :)

naprawdę!! suuper !! :multi::multi: do kogo jedzie tam do Szwecji ??? Nom niezły światowiec bedzie :D już tytuł zmieniam

Posted

co do transportu Kajtka to patch bardzo chętnie zawiezie Kajtka do Warszawy,
ona jedzie pociągiem o 06.45 za tydzień w sobotę - 24.03.07r.,
tylko, że ten pociąg nie zatrzymuje się w Ostródzie....:cool3::cool3: i trzeba by było jakiś transport do Olsztyna zorganizować....

Posted

matusz5 napisał(a):
co do transportu Kajtka to patch bardzo chętnie zawiezie Kajtka do Warszawy,
ona jedzie pociągiem o 06.45 za tydzień w sobotę - 24.03.07r.,
tylko, że ten pociąg nie zatrzymuje się w Ostródzie....:cool3::cool3: i trzeba by było jakiś transport do Olsztyna zorganizować....

hmmm...pierwszy pociąg do Olsztyna z Ostródy jest ok. 5.40... w sumie to moze zgramy z sie z neverend i byśmy go zawiozły... co Ty na to neverend ???? :razz:

Posted

lidka_park napisał(a):
hmmm...pierwszy pociąg do Olsztyna z Ostródy jest ok. 5.40... w sumie to moze zgramy z sie z neverend i byśmy go zawiozły... co Ty na to neverend ???? :razz:

Lidka, never nie może, ale ja bardzo chętnie moge z Tobą pojechać, pojedziemy razem:)

Posted

matusz5 napisał(a):
Lidka, never nie może, ale ja bardzo chętnie moge z Tobą pojechać, pojedziemy razem:)

ok, tylko co z Kajtkiem ???? wkońcu moze byc troche trudno przetransportować go ze schroniska na dworzec o 5 rano ;)

Posted

matusz5 napisał(a):
Aga, Kajtek może jechać juz w sobotę?? jak tak to my z Lidką pojedziemy do Olsztyna z nim

matusz ja bym nawet odpowiedziała "dopiero w sobotę"....on powinien jechać jak najszybciej do Wawy....
myslę, że sobota będzie ok...
tylko właśnie problemem jest jak to załatwić bo Kajtka trzeba by w piątek już zabrać ze schronu...tylko gdzie go przenocować...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
matusz ja bym nawet odpowiedziała "dopiero w sobotę"....on powinien jechać jak najszybciej do Wawy....
myslę, że sobota będzie ok...
tylko właśnie problemem jest jak to załatwić bo Kajtka trzeba by w piątek już zabrać ze schronu...tylko gdzie go przenocować...

no właśnie, gdzie go przenocować:razz::razz:?? ja niestety nie mogę, nie wiem, trzeba popytać, ja bede pytał w rodzinie, może się ktoś zgodzi....

Posted

Trudno za Wami nadążyć...........
Nowy kanał przerzutowy do Szwecji???????????:happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1:
Wcześniej się mówiło: jesteście cool i trendy....Teraz podobno (wg najnowszej mody) jesteście jazzy....
Psinko szczęśliwej drogi...i dobrego domku...

Posted

Evelin napisał(a):
Trudno za Wami nadążyć...........
Nowy kanał przerzutowy do Szwecji???????????:happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1:
Wcześniej się mówiło: jesteście cool i trendy....Teraz podobno (wg najnowszej mody) jesteście jazzy....
Psinko szczęśliwej drogi...i dobrego domku...

ano jesteśmy, jesteśmy cioteczko, dzieki za miłe słowa :D
wszystko to dla dobra psiaków !! dla dobra Kajtka i innych psiaków:loveu:

Posted

ja bym mógł Kajtka wziąć w piątek na noc,

Tobiego bym dał na noc do mojej babci, bo Tobiasz do innych psów jest agresywny wiec wole nie ryzykować, taka mała parówa a do wszystkich odważna:evil_lol::evil_lol:

i z rana byśmy pojechali z Lidka do Olsztyna, tylko moja mama na razie się nie zgadza.... ale jestem w trakcie rozmów, 3majcie kciuki oby się zgodziła !!

Posted

Niestety moja mama jest nie ugięta:-(:-( i niestety nie mogę wziąć Kajtka na noc z piątku na sobotę:-(:-(

Szukamy dalej, kto by mógł go wziąć?

Never, ja jade z Lidką w sobotę do Olsztyna, tak jak wczesniej sie zgadaliśmy, jak chcesz to tez mozesz jechac, ale ja nie widzie sensu.... a dla mnie koszt biletu to nie jest az takie obciążenie.