Aga_Mazury Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ani zdjęć ani filmiku.... no cóż dobrze, że choć domek wspaniały się trafił ;) ale ja i tak jakieś dzisiejsze próby złapania Kajtka w obiektyw wstawię...ale nie są to zdjęcia zbyt piekne...nadązyć za tym psem to już nie na moje lata ;) Quote
Matusz Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Kajtek Filmik -->>http://www.youtube.com/watch?v=SbAOZ_ZB6Qw Quote
Matusz Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Aga_Mazury napisał(a): no cóż dobrze, że choć domek wspaniały się trafił ;) nie rozumiem?? Czy ja czegos nie wiem?:cool3: Quote
Aga_Mazury Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 matusz5 napisał(a):nie rozumiem?? Czy ja czegos nie wiem?:cool3: no jak widać....:eviltong: zmień tytuł, że transport pilnie...do Wawy potrzebny...a potem kajtuś do Szwecji bryka...ot światowiec będzie :) Quote
neverend Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 o ja cię nie mogę....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Matusz Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Aga_Mazury napisał(a):no jak widać....:eviltong: zmień tytuł, że transport pilnie...do Wawy potrzebny...a potem kajtuś do Szwecji bryka...ot światowiec będzie :) naprawdę!! suuper !! :multi::multi: do kogo jedzie tam do Szwecji ??? Nom niezły światowiec bedzie :D już tytuł zmieniam Quote
neverend Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 patch jeździ do wawy, zapytaj ją o transport... Quote
lidka_park Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :multi::multi::multi: Super :multi::multi::multi: Quote
mulinka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 napiszcie w tytule, że chodzi o transport z Ostródy do Warszawy Quote
Juszes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ojej, jaka świetna wiadomość!! Dobrze, ze niektórym psom udaje sie odnaleźć swoje szczęście :* Quote
Matusz Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 co do transportu Kajtka to patch bardzo chętnie zawiezie Kajtka do Warszawy, ona jedzie pociągiem o 06.45 za tydzień w sobotę - 24.03.07r., tylko, że ten pociąg nie zatrzymuje się w Ostródzie....:cool3::cool3: i trzeba by było jakiś transport do Olsztyna zorganizować.... Quote
lidka_park Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 matusz5 napisał(a):co do transportu Kajtka to patch bardzo chętnie zawiezie Kajtka do Warszawy, ona jedzie pociągiem o 06.45 za tydzień w sobotę - 24.03.07r., tylko, że ten pociąg nie zatrzymuje się w Ostródzie....:cool3::cool3: i trzeba by było jakiś transport do Olsztyna zorganizować.... hmmm...pierwszy pociąg do Olsztyna z Ostródy jest ok. 5.40... w sumie to moze zgramy z sie z neverend i byśmy go zawiozły... co Ty na to neverend ???? :razz: Quote
Matusz Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 lidka_park napisał(a):hmmm...pierwszy pociąg do Olsztyna z Ostródy jest ok. 5.40... w sumie to moze zgramy z sie z neverend i byśmy go zawiozły... co Ty na to neverend ???? :razz: Lidka, never nie może, ale ja bardzo chętnie moge z Tobą pojechać, pojedziemy razem:) Quote
lidka_park Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 matusz5 napisał(a):Lidka, never nie może, ale ja bardzo chętnie moge z Tobą pojechać, pojedziemy razem:) ok, tylko co z Kajtkiem ???? wkońcu moze byc troche trudno przetransportować go ze schroniska na dworzec o 5 rano ;) Quote
Matusz Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Aga, Kajtek może jechać juz w sobotę?? jak tak to my z Lidką pojedziemy do Olsztyna z nim Quote
Aga_Mazury Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 matusz5 napisał(a):Aga, Kajtek może jechać juz w sobotę?? jak tak to my z Lidką pojedziemy do Olsztyna z nim matusz ja bym nawet odpowiedziała "dopiero w sobotę"....on powinien jechać jak najszybciej do Wawy.... myslę, że sobota będzie ok... tylko właśnie problemem jest jak to załatwić bo Kajtka trzeba by w piątek już zabrać ze schronu...tylko gdzie go przenocować... Quote
Matusz Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Aga_Mazury napisał(a):matusz ja bym nawet odpowiedziała "dopiero w sobotę"....on powinien jechać jak najszybciej do Wawy.... myslę, że sobota będzie ok... tylko właśnie problemem jest jak to załatwić bo Kajtka trzeba by w piątek już zabrać ze schronu...tylko gdzie go przenocować... no właśnie, gdzie go przenocować:razz::razz:?? ja niestety nie mogę, nie wiem, trzeba popytać, ja bede pytał w rodzinie, może się ktoś zgodzi.... Quote
Evelin Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Trudno za Wami nadążyć........... Nowy kanał przerzutowy do Szwecji???????????:happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: Wcześniej się mówiło: jesteście cool i trendy....Teraz podobno (wg najnowszej mody) jesteście jazzy.... Psinko szczęśliwej drogi...i dobrego domku... Quote
Matusz Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Evelin napisał(a):Trudno za Wami nadążyć........... Nowy kanał przerzutowy do Szwecji???????????:happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: Wcześniej się mówiło: jesteście cool i trendy....Teraz podobno (wg najnowszej mody) jesteście jazzy.... Psinko szczęśliwej drogi...i dobrego domku... ano jesteśmy, jesteśmy cioteczko, dzieki za miłe słowa :D wszystko to dla dobra psiaków !! dla dobra Kajtka i innych psiaków:loveu: Quote
patch75 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 kombinujta, cioctki i wujaszki, bo ja go w sobote wywiezc zamierzam;) ja tez cos sprobuje wymyslec Quote
Matusz Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 ja bym mógł Kajtka wziąć w piątek na noc, Tobiego bym dał na noc do mojej babci, bo Tobiasz do innych psów jest agresywny wiec wole nie ryzykować, taka mała parówa a do wszystkich odważna:evil_lol::evil_lol: i z rana byśmy pojechali z Lidka do Olsztyna, tylko moja mama na razie się nie zgadza.... ale jestem w trakcie rozmów, 3majcie kciuki oby się zgodziła !! Quote
Matusz Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Niestety moja mama jest nie ugięta:-(:-( i niestety nie mogę wziąć Kajtka na noc z piątku na sobotę:-(:-( Szukamy dalej, kto by mógł go wziąć? Never, ja jade z Lidką w sobotę do Olsztyna, tak jak wczesniej sie zgadaliśmy, jak chcesz to tez mozesz jechac, ale ja nie widzie sensu.... a dla mnie koszt biletu to nie jest az takie obciążenie. Quote
Aga_Mazury Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 szukajmy zatem dalej.... czyli w razie coś matusz z lidką napewno możecie pojechać?...bo ja znowu musiałabym ustalić odbiór w Wawie o konkretnej godzinie... Quote
Recommended Posts