Isabel Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 No to do góry Neli, szukamy dalej choćby DT!!! Quote
Magda_sz Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Tak strasznie mi szkoda Neli... Ale moge tylko podnieść Quote
Isabel Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Biedna, chora Neli czeka! Domku, gdzie jesteś? Quote
Isabel Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Skacz malutka, może jakiś domek cię wypatrzy, bo coraz zimniej, a tobie futerko wychodzi. Quote
Matusz Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nelunia czeka... wciąż jeszcze ma nadzieję... Quote
Matusz Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Isabel napisał(a):Mało kto do Neli zagląda...:-( tylko my..:-(:-( Quote
Aga_Mazury Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Neli zupełnie nie pomogło leczenie.... jest duzo gorzej...sunia posmutniała... została zatem przeniesiona na budynek gdzie rozpoczęła nowe leczenie i miejmy nadzieję...dojdzie do zdrowia Quote
Isabel Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 W domu na pewno by szybciej wyzdrowiała, tylko tego domu brak... Quote
Matusz Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Neli zupełnie nie pomogło leczenie.... jest duzo gorzej...sunia posmutniała... została zatem przeniesiona na budynek gdzie rozpoczęła nowe leczenie i miejmy nadzieję...dojdzie do zdrowia to dobrze, że do budynku, w sobotę będzie spacerek, to taka moja kochana sunieczka Quote
Aga_Mazury Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Sunieczka jest na budynku....troszkę wystraszona...pewnie nie wie co się dzieje....ale poszła na spacerek....kiełbaskę tez poznała ;) ...ale na wybiegu taka radosna a teraz spłoszona....choć jak wspomniałam na widok kiełbachy.....ogon zaczął chodzić.... stan Neli ni uległ poprawie ...przynajmniej widocznej...pysiek ma zajęty, uszka....i widziałam, że skórę na całym ciele.... ale myślę, że traz w ciepłym budynku....przy dobrym leczeniu napewno wyzdrowieje... jest bardzo fajną psinką....delikatniutką i przyjacielską... Quote
Recommended Posts