Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się coraz poważniej zastanawiam nad adopcją Neli... Cała rodzina zgodnie stwierdziła że w domu brakuje drugiego psa. Tyle że Ostróda strasznie daleko... No a po za tym troche się boje jakby na to zareagowała moja psica i kocury.
Na razie- do góry Neli!

Posted

[quote name='Magda_sz']A ja się coraz poważniej zastanawiam nad adopcją Neli... Cała rodzina zgodnie stwierdziła że w domu brakuje drugiego psa. Tyle że Ostróda strasznie daleko... No a po za tym troche się boje jakby na to zareagowała moja psica i kocury.
Na razie- do góry Neli!

ale fajnie by było, jest nadzieja dla Neli

a z transportem to jakoś by się zawsze coś wykombinowało
jest mapa dogo z ofertami pomocy...

Posted

[quote name='Magda_sz']A wiesz coś z tymi kotami? Bo w chwili obecnej mam cztery kocury w domu.

nie wiem, postaram się w sobotę sprawdzić, poprosić, żeby zrobić próbę na kota...

Posted

[quote name='matusz5']Neli wykazuje obojętny stosunek do kotów.
W takim razie musze się poważnie zastanowić. Jedno czego się boje to ew. reakcja mojego suczydła.
A jak jest w tej chwili ze zdrowiem Neli?

Posted

[quote name='Magda_sz']W takim razie musze się poważnie zastanowić. Jedno czego się boje to ew. reakcja mojego suczydła.
A jak jest w tej chwili ze zdrowiem Neli?

okolice oczu są już w lepszym stanie, a okolice nosa są dalej leczone.... ogólnie wszystko wygląda już lepiej.

Posted

A ja cały czas się zastanawiam. To jest jednak duża odległość. A ja nie mam wcale pewności czy moja Alfa by Neli zaakceptowała. Trzeba by je spotkać na neutralnym gruncie, a to niestety mało realne... :shake: Bardzo bym, chciała żeby tym adoptowanym psiakiem była właśnie Neli, ale mam wątpliwości.

Posted

Magdo, moja Tina jechała do mnie, czyli do Krakowa, aż z Sopotu. I też nie wiedziałam jak zareaguje na moje 3 koty, czy zaprzyjaźni się z moją sunią-rezydentką. A jednak wszystko ułożyło się pomyślnie. Pewności nigdy się nie ma, ale warto zaryzykować.

Posted

[quote name='Magda_sz']Musze to poważnie przemyśleć. Zresztą i tak w razie czego moge ją wziąść dopiero po 5 września.
Neli sterylizowana nie jest?

nie.....

10 znaków...

Posted

Jeśli nie wezme suczki od Argat (jej dziadek ma psa w malutkim kojcu i postanowił że go odda, jednak cały czas nie jest pewien), to zaryzykuje z Neli. Ostatecznie będę wszystko wiedziała za jakiś tydzień.
Mam tylko nadzieje że moja psica zaakceptuje nowego domownika.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...