Magda_sz Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A ja się coraz poważniej zastanawiam nad adopcją Neli... Cała rodzina zgodnie stwierdziła że w domu brakuje drugiego psa. Tyle że Ostróda strasznie daleko... No a po za tym troche się boje jakby na to zareagowała moja psica i kocury. Na razie- do góry Neli! Quote
Matusz Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Magda_sz']A ja się coraz poważniej zastanawiam nad adopcją Neli... Cała rodzina zgodnie stwierdziła że w domu brakuje drugiego psa. Tyle że Ostróda strasznie daleko... No a po za tym troche się boje jakby na to zareagowała moja psica i kocury. Na razie- do góry Neli! ale fajnie by było, jest nadzieja dla Neli a z transportem to jakoś by się zawsze coś wykombinowało jest mapa dogo z ofertami pomocy... Quote
Magda_sz Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A wiesz coś z tymi kotami? Bo w chwili obecnej mam cztery kocury w domu. Quote
Matusz Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Magda_sz']A wiesz coś z tymi kotami? Bo w chwili obecnej mam cztery kocury w domu. nie wiem, postaram się w sobotę sprawdzić, poprosić, żeby zrobić próbę na kota... Quote
Matusz Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Neli wykazuje obojętny stosunek do kotów. Quote
Magda_sz Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='matusz5']Neli wykazuje obojętny stosunek do kotów. W takim razie musze się poważnie zastanowić. Jedno czego się boje to ew. reakcja mojego suczydła. A jak jest w tej chwili ze zdrowiem Neli? Quote
Matusz Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Magda_sz']W takim razie musze się poważnie zastanowić. Jedno czego się boje to ew. reakcja mojego suczydła. A jak jest w tej chwili ze zdrowiem Neli? okolice oczu są już w lepszym stanie, a okolice nosa są dalej leczone.... ogólnie wszystko wygląda już lepiej. Quote
Magda_sz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A ja cały czas się zastanawiam. To jest jednak duża odległość. A ja nie mam wcale pewności czy moja Alfa by Neli zaakceptowała. Trzeba by je spotkać na neutralnym gruncie, a to niestety mało realne... :shake: Bardzo bym, chciała żeby tym adoptowanym psiakiem była właśnie Neli, ale mam wątpliwości. Quote
Isabel Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Magdo, moja Tina jechała do mnie, czyli do Krakowa, aż z Sopotu. I też nie wiedziałam jak zareaguje na moje 3 koty, czy zaprzyjaźni się z moją sunią-rezydentką. A jednak wszystko ułożyło się pomyślnie. Pewności nigdy się nie ma, ale warto zaryzykować. Quote
Magda_sz Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Isabel napisał(a):I co z Neli? Musze to poważnie przemyśleć. Zresztą i tak w razie czego moge ją wziąść dopiero po 5 września. Neli sterylizowana nie jest? Quote
Matusz Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Magda_sz']Musze to poważnie przemyśleć. Zresztą i tak w razie czego moge ją wziąść dopiero po 5 września. Neli sterylizowana nie jest? nie..... 10 znaków... Quote
Isabel Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Nie namawiam, bo to musi być samodzielna decyzja, ale bardzo, bardzo zachęcam!!! Quote
Magda_sz Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jeśli nie wezme suczki od Argat (jej dziadek ma psa w malutkim kojcu i postanowił że go odda, jednak cały czas nie jest pewien), to zaryzykuje z Neli. Ostatecznie będę wszystko wiedziała za jakiś tydzień. Mam tylko nadzieje że moja psica zaakceptuje nowego domownika. Quote
Magda_sz Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Przeciąga się to wszystko, ale postaram się niedługo dać odpowiedź jak z Neli. A puki co- w górę! Quote
Matusz Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 taka cisza tutaj u Neli...:shake::shake::shake: Quote
Magda_sz Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Niestety ja jako dom tymczasowy odpadam :shake: Trzymam mocno kciuki za Neli i amm nadzieje że znajdzie w końcu dom... Quote
Recommended Posts