Mysia_ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Stefuś - po 8 latach w schronisku gasną ostatnie iskierki nadzieji :( Stefuś poz.40 - w schronisku mieszka od około 8 lat, wiemy, że 1 lipca 1999 roku (przęcie schroniska przez TOZ o/Zabrze) już był w boksie, jednak kiedy tam trafił i dlaczego już się nie dowiemy :shake: Sredniej wielkości, czarny, o zupełnie siwiutkim pyszczku. U tych , którzy go znają wzbudza wiele emocji, począwczy na radości, a skończywszy na łzach.... Największą tragedią jest to, że przez te 8 lat nawet nikt nie zwrócił na niego uwagi, nikt nie zauważył , nikt nie spytał.... :-( Oni już się nie dowiedzą , że mijając boks 21 mijali jedynego w swoim rodzaju, niepowtarzalnego przyjaciela człowieka. Stefek pomimo tak wielu lat, które spędził w boksie (w zimnych, szarych czterech ścianach) nigdy nie stracił radości życia. Na spacerach chociaż najstarszy to bardziej żywy i wesoły od swoich młodszych kompanów. Niestety już czasem brak mu sił na szaleństwa.... Niestety z dnia na dzień zmienia się, przybywa siwych włosków, a w jego oczach gaśnie ostatnia iskierka nadzieji :placz: Gdy patrzę w tego jego oczkato wiem, że ma jedno marzenie, umrzeć szczęśliwie, w ciepłym domku u boku człowieka, który będzie kochał :roll: __________________ Quote
sara_rokitnica Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 w gore Stefciu!!!! musisz znalezc dom!!! Quote
Mysia_ Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 czy obok niego można przejśc obojętnie??? Quote
Mysia_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 zostań na pierwszej stronie Stefusiu.... :-( Quote
Sabina02 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 O kurcze...biedactwo!! Ogloszonka tez sa tu konieczne...Nie wiesz ile on moze miec latek? Quote
sara_rokitnica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 łojej.. .to jest starszy niz Plutek... myslalam ze on ciut mlodszy jest... Quote
Sabina02 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Porobie mu ogloszenia, tylko potrzebuje kilku dni, bo w tym tygodniu pracuje 6 dni (a normalnie 5)... Quote
Mysia_ Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 ja go dałam póki co na www.adopcje.org :roll: Bardzo proszę o rozgłoszenie Stefusia, 8 lat w schronsiku to naprawda bardzo dużo :placz: Quote
Mysia_ Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Podniosę w gore, moze wypatrzy go jakaś dobra dusza.... :-( Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Stefuś.... nie poddawaj się jeszcze :roll: Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 8 lat to o wiele za długo :shake: :-( Quote
irma Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dziewczyny - uda się Lotnik był w schronie 9 lat, Lisek 19 a udało im się znaleźć domki więc jemu tez - trzeba wierzyć i szukać a efekty będą Quote
Sabina02 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Narazie oglosilam Stefusia tutaj: Allegro Alegratka 4łapy.pl Animalia E-oferty.com BonoPolska Sorry Mysia Zabrze, ale ukradlam twoj tekst. Po pierwsze, bo jest piekny, a po drugie, bo ostatnio nie mam za bardzo czasu na wymyslanie tekstow (a to dla mnie nie lada wysilek...:evil_lol: ). Mam nadzieje ze sie nie obrazisz... Aha! Prosze sprawdz dane kontaktowe czy sa wlasciwe...Dzieki! Quote
Recommended Posts