sara_rokitnica Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ano fajnie :):):) dwom starszym psiakom sie udalo prawie ze za jednym razem :):):) Stefcio i Plutuś jush w nowym domku :):):) Quote
Mysia_ Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Muszę kiedyś Stefusia odwiedzić, ale narazie za wczesnie :roll: Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Muszę kiedyś Stefusia odwiedzić, ale narazie za wczesnie :roll: Czy jeszcze jest za wczesnie? Quote
Mysia_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 raczej tak :roll: Moją pupilkę Wikę znałam krócej niż Stefusia, a kiedy pojechałam do niej w odwiedziny po pół roku to jak już wychodziłam wybiegła za mną na chodnik, a jej Pani chwilkę wczesniej ją zachwalała, że jeszcze nigdy nie wyszła poza ogródek ;) Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No, to moze by tak zadzwonic... Szczerze, to nurtuje mnie ta "biurowa" adopcja... Wciaz sie zastanawiam czy on ma tam dobrze... Czy jest ktos z nim w nocy... Czy ktos sie o niego troszczy, bo to przeciez nie jest nikogo "osobisty" pies... Moze przesadzam, ale nie daje mi to spokoju... Quote
Mysia_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Sabina02, przecież rozmawialiśmy z tymi ludźmi po adopcji Stefusia , naprawdę fajni ludzie, to jest firma budowlana, więc stróż tam jest ;) Quote
Toska Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Mysia , masz jakieś wieści , jak się wiedzie Stefusiowi ? Quote
Mysia_ Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Póki co musze być w schronisku, bo kierowniczka ma urlop... Ale po jej urlopie mam zamiar wybrać się na odwiedzinki do kilku psiaków :cool3: Quote
Toska Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 czy są jakiekolwiek wiadomości o Stefusiu ? jak mu się żyje ? Quote
Recommended Posts