Mysia_ Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 A ja doczekałam się pierwszego e-maila w jego sprawie :p Oby wszystko udało się tak jak z Plutkiem....:roll: Quote
Sabina02 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):A ja doczekałam się pierwszego e-maila w jego sprawie :p Oby wszystko udało się tak jak z Plutkiem....:roll: Oh to super! Aukcja Allegro wlasnie sie mu skonczyla, ale widzialam ze zdobyl obserwatora, wiec postanowilam odczekac z ponawianiem aukcji, myslac ze moze obserwator sie odezwie...i chyba mialam czutke...Oby tylko wypalilo! Quote
Mysia_ Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Sabina02, chyba warto wznowić aukcję ;) Owszem odezwała się do mnie Pani zainteresowana adopcją Stefusia, ale jeszcze nie teraz. Państwo są w trakcie kupowania domku z ogrodem, mają już swoje dwa psy, Pani napisała mi , że w ciągu miesiąca sprawa rostrzygnie się i wtedy da mi znać. Wiadomo jak to jest z ludźmi, lepiej nadal szukajmy dla niego domku.... Quote
Mysia_ Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Wczoraj Stefuż został adoptowany :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Sabina02 normalnie muszę Cię uścisakać :p Cytuje sms-a od pati_zabrze: "Poszedł do jakiejś firmy budowlanej w Bytomiu. Bedzie biegal koło biura i robił za maskotke :) Brali go bardzo fajni ludzie, więc myślę, że będzie miał dobrze. Wypatrzyli go gdzieś w necie" :loveu: :laola: :laola: :laola: :BIG: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :BIG: :drink1: :knajpa: :beerchug: :popcorn: Quote
Sabina02 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 O żesz kurcze!!!!!!! Psiaki ida jak cieple buleczki!!!!! Powodzenia Stefusiu!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Sabina02 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a): ...Sabina02 normalnie muszę Cię uścisakać :p Bede w Nowym Sączu za rok i trzy miesiace, to sie upomne!!! Wskoczysz na A4, potem na Zakopianke...i Nowy Sącz juz niedaleko... Quote
Sabina02 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Mysia zabrze, a czy wiesz jekie Stefus bedzie mial tam warunki? Gdzie bedzie spal? Czy go ktos bedzie zabieral na noc do domu? Troche sie martwie (jak zwykle paranoja)... Quote
Mysia_ Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 rok i trzy miesiące to kupe czasu :evil_lol: Będzie spał w biurze, chciałam wczoraj zadzwonić, ale było już zapóźno i nie było nikogo biurze... :roll: Może dzisiaj będą pracować to się czegoś więcej dowiem :p Wtedy zmienię tytuł ;) Quote
Toska Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 o matko kochana , ale nowina !!!! Stefuś ma dom !!! czyżby Plutek zapoczątkował dobrą passę dla tych najdłużej siedzących w schronie ??!!! Quote
Estera Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ale świetna wiadomość! Starszaki znajdują domy! :laola::cunao:cieszę się jak małe dziecko! Może w końcu im się poszczęści! A Pani można zaproponować innego pieska ;) Quote
Sabina02 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):rok i trzy miesiące to kupe czasu :evil_lol: Będzie spał w biurze, chciałam wczoraj zadzwonić, ale było już zapóźno i nie było nikogo biurze... :roll: Może dzisiaj będą pracować to się czegoś więcej dowiem :p Wtedy zmienię tytuł ;) I bedzie sam w nocy???? :-( Quote
Sabina02 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Toska napisał(a):o matko kochana , ale nowina !!!! Stefuś ma dom !!! czyżby Plutek zapoczątkował dobrą passę dla tych najdłużej siedzących w schronie ??!!! Toska, no i znowu Twoj banerek jest nieaktualny...;) Chyba znowu musze cos zaradzic... Quote
Toska Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli to tylko może pomóc psiakom , to mogę banerki zmieniać co godzinę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sabina02 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Toska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli to tylko może pomóc psiakom , to mogę banerki zmieniać co godzinę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Napewno to pomoze! :loveu: Nowy banerek juz jest w Boska watku! Quote
Mysia_ Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Sabina02, właśnie chcę zadzwonić tam i wypytać o szczegóły ;) Przypuszczam, że tam non stop ktoś jest, tak zazwyczaj jest w tego typu firmach :p Quote
Estera Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Sabina02, właśnie chcę zadzwonić tam i wypytać o szczegóły ;) Przypuszczam, że tam non stop ktoś jest, tak zazwyczaj jest w tego typu firmach :p Mój tata ma firmę, mają amstaffkę "do pilnowania" (szczegól, że ona na smierć to potrafi tylko zalizać, ale stwarza pozory :evil_lol: ) To cały czas ktoś jest. Nigdy Sonka nie jest sama. Od 6 do 14 masa ludzi- pracują. Od 14-20 sprzątaczka i portier, od 20 do rana portier ;) Podejrzewam, że skoro to firma to musi być portier, albo i dwóch ;) Quote
Mysia_ Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Estera, no własnie tak mi sie wydaje ;) Ale tytuł zmienię jak wszystko się dowiem :p Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [CENTER]Średnio podoba mi się ta perspektywa firowa, ale wiadomo, że lepsze to niż Schroniskowy, zimny boks.Odmiana o 360 stopni.. Powodzenia Stefanowi życze :loveu: I z niecerpliwością czekam na szczegóły.[/CENTER] Quote
paros Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Stefuś ma swój domek :lol: :multi: :multi: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Mysia_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 U Stefusia wszystko w porządku :multi: :multi: :multi: Jest pupilkiem wszystkich pracowników ;) Przez pierwsze trzy dni trochę się bał i cały czas jadł :evil_lol: Ale teraz jest już wesolutki, dużo biega, a nawet czasami zaszczeka :p Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Mysia_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 strasznie się cieszę :multi: :p Stefuś ma piękną nową obróżkę i smyczke :cool3: Quote
Estera Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :multi::multi::multi: No to kamień z serca :multi: Cieszę się bardzo, Stefusiu wszystkiego dobrego w domku! :loveu: Quote
paros Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Stefuś bądź szczęśliwy w swoim domku :lol: :multi: :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts