Jump to content
Dogomania

Stefuś - po 8 latach w schronisku gasną ostatnie iskierki nadzieji :( Ma dom! :)

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
A ja doczekałam się pierwszego e-maila w jego sprawie :p Oby wszystko udało się tak jak z Plutkiem....:roll:

Oh to super! Aukcja Allegro wlasnie sie mu skonczyla, ale widzialam ze zdobyl obserwatora, wiec postanowilam odczekac z ponawianiem aukcji, myslac ze moze obserwator sie odezwie...i chyba mialam czutke...Oby tylko wypalilo!

Posted

Sabina02, chyba warto wznowić aukcję ;)
Owszem odezwała się do mnie Pani zainteresowana adopcją Stefusia, ale jeszcze nie teraz. Państwo są w trakcie kupowania domku z ogrodem, mają już swoje dwa psy, Pani napisała mi , że w ciągu miesiąca sprawa rostrzygnie się i wtedy da mi znać. Wiadomo jak to jest z ludźmi, lepiej nadal szukajmy dla niego domku....

Posted

Wczoraj Stefuż został adoptowany :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Sabina02 normalnie muszę Cię uścisakać :p
Cytuje sms-a od pati_zabrze:
"Poszedł do jakiejś firmy budowlanej w Bytomiu. Bedzie biegal koło biura i robił za maskotke :) Brali go bardzo fajni ludzie, więc myślę, że będzie miał dobrze. Wypatrzyli go gdzieś w necie" :loveu:
:laola: :laola:
:laola: :BIG: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
:BIG: :drink1: :knajpa: :beerchug: :popcorn:

Posted

O żesz kurcze!!!!!!! Psiaki ida jak cieple buleczki!!!!!

Powodzenia Stefusiu!!!!!!!

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):

...Sabina02 normalnie muszę Cię uścisakać :p

Bede w Nowym Sączu za rok i trzy miesiace, to sie upomne!!! Wskoczysz na A4, potem na Zakopianke...i Nowy Sącz juz niedaleko...

Posted

rok i trzy miesiące to kupe czasu :evil_lol:
Będzie spał w biurze, chciałam wczoraj zadzwonić, ale było już zapóźno i nie było nikogo biurze... :roll: Może dzisiaj będą pracować to się czegoś więcej dowiem :p Wtedy zmienię tytuł ;)

Posted

Ale świetna wiadomość!
Starszaki znajdują domy! :laola::cunao:cieszę się jak małe dziecko!
Może w końcu im się poszczęści!
A Pani można zaproponować innego pieska ;)

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
rok i trzy miesiące to kupe czasu :evil_lol:
Będzie spał w biurze, chciałam wczoraj zadzwonić, ale było już zapóźno i nie było nikogo biurze... :roll: Może dzisiaj będą pracować to się czegoś więcej dowiem :p Wtedy zmienię tytuł ;)

I bedzie sam w nocy???? :-(

Posted

Toska napisał(a):
o matko kochana , ale nowina !!!!
Stefuś ma dom !!!
czyżby Plutek zapoczątkował dobrą passę dla tych najdłużej siedzących w schronie ??!!!

Toska, no i znowu Twoj banerek jest nieaktualny...;)
Chyba znowu musze cos zaradzic...

Posted

Toska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli to tylko może pomóc psiakom , to mogę banerki zmieniać co godzinę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Napewno to pomoze! :loveu:

Nowy banerek juz jest w Boska watku!

Posted

Sabina02, właśnie chcę zadzwonić tam i wypytać o szczegóły ;) Przypuszczam, że tam non stop ktoś jest, tak zazwyczaj jest w tego typu firmach :p

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Sabina02, właśnie chcę zadzwonić tam i wypytać o szczegóły ;) Przypuszczam, że tam non stop ktoś jest, tak zazwyczaj jest w tego typu firmach :p

Mój tata ma firmę, mają amstaffkę "do pilnowania" (szczegól, że ona na smierć to potrafi tylko zalizać, ale stwarza pozory :evil_lol: ) To cały czas ktoś jest. Nigdy Sonka nie jest sama. Od 6 do 14 masa ludzi- pracują. Od 14-20 sprzątaczka i portier, od 20 do rana portier ;) Podejrzewam, że skoro to firma to musi być portier, albo i dwóch ;)

Posted

U Stefusia wszystko w porządku :multi: :multi: :multi: Jest pupilkiem wszystkich pracowników ;) Przez pierwsze trzy dni trochę się bał i cały czas jadł :evil_lol: Ale teraz jest już wesolutki, dużo biega, a nawet czasami zaszczeka :p