Aganiok Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Paola06 napisał(a):Ale była sunia - bokserka w bardzo złym stanie-niestety przedwczoraj została uśpiona:placz: . najgorsze jest to, że zanim trafiła do schronu zapewne nie miała dobrego życia...nie było jej dane zaznać choć trochę dobroci pod jego koniec....straszne :-( Quote
malagos Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Tak coś czułam , jakiś szósty zmysł mi kazał o niej myśleć....:shake: a tak , nie ma juz boksi :-( Quote
Ada-jeje Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dlaczego ta sunia nie jest do adopcji? W jaki sposob mozna jej pomoc? Mam na mysli mix amstaffke. Quote
Ada-jeje Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Prosze napiszcie cos wiecej o suni amstaffce, w jakich warunkach zyla do tej pory? jak dlugo jest w schronisku? jak dlugo musi tam pozostac? czy jest agresywna?, czy toleruje koty? Prosze o kontakt osobe ktora moze mi powiedziec wiecej o psie. Moze byc nawet na PW. Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ona zniknęła w nie wyjaśnionych okolicznościach-bo na pytanie co się z nia stało skoro wcześniej nie wolno bylo jej wydać-nikt z pracowników nie umiał odpowiedzieć. Dlatego błagam!!!!!!!!!!!Jest w schronie amstaffka popielata z białym. Łagodna do ludzi,raczej ostra do suk-ma 1,5 roku. Założyłam jej wątek własnie dlatego że też za chwile rozpłynie sie w powietrzu. Quote
Paola06 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Sunia ze zdjęć -niestety znowu jest w schronie:placz::placz::placz: Niestety jest w gorszym stanie fizycznym-bardzo wychudzona:placz: Więcej zdjęć na wątku schr.w katowicach(nie potrafię wklejać linków) Byłyśmy wczoraj-na kwarantannie są dwa boksery: -pręguska suczka(ma jakieś drgawki na mordce -żółty,mocnej budowy,miły żółty pies Quote
Jenny19 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 sunia do góry tutaj link do wątku katowickiego schroniska http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51237&page=58 Quote
Recommended Posts