Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AtaO napisał(a):
To jest jakiś koszmar - Goliat " do zwrotu " i Aron też :(
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć.....

no to jest jakieś fatum, tak niby te domki się zjawiły w miarę, a tu takie rozczarowanie:(

Posted

asiuniab napisał(a):
no to jest jakieś fatum, tak niby te domki się zjawiły w miarę, a tu takie rozczarowanie:(

Ludzie bez wyobraźni..... Biedne psiaczki:(

Posted

Goliat od wczoraj w hotelu.
Mam wrażenie, że poprzednim domu był bity lub zastraszany. Pies przy odbieraniu był przestraszony, nie wiedział, czy ma do mnie podejść czy się skulić.
Rozluźnił się po opuszczeniu mieszkania.
Pies jest cudny, nie załatwił się u tych paskudnych ludzi ani razu w mieszkaniu. Bawił się z 2 letnią wnuczką kobiety. Bardzo fajny psiak.
A teraz śpi w hotelowym kojcu w budzie :/ Lepsze to niż schron, ale łóżko z którego wyszedł to to nie jest ;/

Bardzo proszę o pomoc w uzbieraniu na utrzymanie Goliata. Koszt hotelowania to 300zł / msc. Deklaracje stałe są tylko 3 ;/

Goliata w hotelu można odwiedzać, zabierać na spacery itd, także jeżeli jest ktoś chętny to kontaktować się ze mną: 798 596 534

Posted

Avilia napisał(a):
Goliat od wczoraj w hotelu.
Mam wrażenie, że poprzednim domu był bity lub zastraszany. Pies przy odbieraniu był przestraszony, nie wiedział, czy ma do mnie podejść czy się skulić.
Rozluźnił się po opuszczeniu mieszkania.
Pies jest cudny, nie załatwił się u tych paskudnych ludzi ani razu w mieszkaniu. Bawił się z 2 letnią wnuczką kobiety. Bardzo fajny psiak.
A teraz śpi w hotelowym kojcu w budzie :/ Lepsze to niż schron, ale łóżko z którego wyszedł to to nie jest ;/

Bardzo proszę o pomoc w uzbieraniu na utrzymanie Goliata. Koszt hotelowania to 300zł / msc. Deklaracje stałe są tylko 3 ;/

Goliata w hotelu można odwiedzać, zabierać na spacery itd, także jeżeli jest ktoś chętny to kontaktować się ze mną: 798 596 534

właśnie tego się obawiałam, tak bardzo się tego bałam, że Mu się tam krzywda dzieje; Goliat Twoi dobrzy ludzie gdzieś są, tylko musimy ich odnaleźć;

Posted

Mam nowe wieści z hoteliku:

Goliat został przeniesiony do kojca znajdującego się bliżej domu, bo przestał szczekać (dziwne, DS twierdził, że szczeka bez przerwy). Dostał nową, dużą ogrzewaną budę z przedsionkiem i drzwiczkami. Musimy dowieźć troszkę kocy, bo niestety wszystko szybko teraz robi się wilgotne.

Mało tego, Goliat świetnie dogaduje się z resztą psów ;] Ganiają się, bawią i dziczą razem - dosłowne słowa hoteliku (DS twierdził, że nigdy nie widział tak agresywnego do innych psów psa). Goliat chodzi jeszcze na długiej lince, ponieważ jeszcze trochę kombinuje gdzie by tu dać dyla :) Cały teren jest ogrodzony ale baaaardzo rozległy także byłoby go gdzie ganiać :D

Posted

Avilia napisał(a):
Ale tu pusto....

Czy ktoś zasponsoruje Goliatowi ogłoszenia?

Avilia, a czy z moich pakietów nic nie zostało??? Jeśli zostało to zróbcie proszę Goliatowi reklamę;

Posted

asiuniab napisał(a):
Avilia, a czy z moich pakietów nic nie zostało??? Jeśli zostało to zróbcie proszę Goliatowi reklamę;

Zaraz zapytam Emiś, dzięki! :)

Posted

[quote name='Tofikowa']były jakieś telefony o Goliata?:mad:

Ani jednego...
Wczoraj byłyśmy u Goliata w odwiedzinach.
Dom który zwrócił Goliata stwierdził, że "tak agresywnego psa to nigdy nie widział". Hmm, wzięliśmy Goliata na spacer z...4 innymi psami, suczkami i samcami - Goliat najlepszy kompan do zabaw! Także "srały muszki"...kłamstwo okropne ze strony byłych właścicieli, pytanie PO CO?! No po co?!

Bardzo proszę o wsparcie w utrzymaniu Goliata...
Od tego miesiąca faktury będą opłacane z góry.