ewu Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Goliat jest piękny, nie może zginąć w tamtym molochu...:( Ani Goliat ani żaden piesio...:( Quote
Avilia Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Podrzucę Cię piękny czarnuchu...Czemu nie ma Tobą zainteresowania:( Quote
Lobaria Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Jest wolne miejsce u Lilki pod Kluczborkiem - 300 zł z karmą, niezależnie od wielkości psiaka. pomyślałam o Goliacie... Quote
Avilia Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='__Lara']Tylko czy uzbieramy tyle? :([/QUOTE] Zapewne nie;/ Już mamy psy w hotelach bez deklaracji;/ Mozart,Ikar,Aszka... Quote
__Lara Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Avilia']Zapewne nie;/ Już mamy psy w hotelach bez deklaracji;/ Mozart,Ikar,Aszka...[/QUOTE] No własnie...... skąd brać na to wszystko kasę...... Quote
Avilia Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Szukamy osoby do wizyty w Tychach-Paprocany!!! PILNE! Quote
Lobaria Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Avilia']Szukamy osoby do wizyty w Tychach-Paprocany!!! PILNE! Wizyta załatwiona - jutro o 12 tej - trzymajcie kciuki, aby domek okazał się godny Goliata !!!! Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Z tego, co wiem, to Goliat ma szansę już dziś grzać doopinkę w domku - trzymajcie kciuki :) Quote
Avilia Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Goliat o 17 odjechał do swojego domu:) Trzymajcie kciuki żeby był grzeczny:) Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Avilia']Goliat o 17 odjechał do swojego domu:) Trzymajcie kciuki żeby był grzeczny:)[/QUOTE] A jak nie będzie grzeczny to Go... co - wyrzucą, oddadzą???? Quote
Avilia Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='Lobaria']A jak nie będzie grzeczny to Go... co - wyrzucą, oddadzą????[/QUOTE] O boże Ty już drugiego dna się doszukujesz:P Tak sobie po prostu napisałam:) Fajna rodzinka,przyjechali wszyscy. Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Avilia']O boże Ty już drugiego dna się doszukujesz:P Tak sobie po prostu napisałam:) Fajna rodzinka,przyjechali wszyscy.[/QUOTE] Super, ale ja już dmucham na zimne... Cieszę się, że Goliat znalazł fajny domek. Czy Państwo będą dawać info i zdjęcia ? Quote
asiuniab Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 matko, cały czas się myślałam o psiakach pszczyniakach, o wszystkich razem i o każdym osobno; cieszę się, że Goliat miał szczęście i ma dom:) Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='asiuniab']matko, cały czas się myślałam o psiakach pszczyniakach, o wszystkich razem i o każdym osobno; cieszę się, że Goliat miał szczęście i ma dom:)[/QUOTE] Witamy szczęśliwą Mamę Oli - kolejnego Zwierzoluba :) Quote
Avilia Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='Lobaria']Super, ale ja już dmucham na zimne... Cieszę się, że Goliat znalazł fajny domek. Czy Państwo będą dawać info i zdjęcia [/QUOTE] Poprosiłam o zdjęcia po aklimatyzacji. Quote
ewu Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Goliat, Skarbie słodki bądź szczęśliwy:) Quote
ewu Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Avilia']Poprosiłam o zdjęcia po aklimatyzacji.[/QUOTE] A Ci Państwo to z ogłoszeń trafili do chłopaczka? Quote
Avilia Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='ewu']A Ci Państwo to z ogłoszeń trafili do chłopaczka?[/QUOTE] Tak,z ogłoszeń:) To dzięki Pani,Pani Basiu!!!:loveu: Quote
ewu Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Avilia']Tak,z ogłoszeń:) To dzięki Pani,Pani Basiu!!!:loveu:[/QUOTE] O rety:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::cool2: Quote
__Lara Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ale suuuuuuuuuuper :) :) :) asiuniab, witamy świeżo upieczoną mamusię (i córeczkę - moją imienniczkę :D). Quote
asiuniab Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='__Lara']Ale suuuuuuuuuuper :) :) :) asiuniab, witamy świeżo upieczoną mamusię (i córeczkę - moją imienniczkę :D).[/QUOTE] świeżo roztrzęsioną też:) witam, i cieszę się, że jest tyle cudownych Ol:) a w sprawie Goliata, to tak się cieszę:) Quote
Lobaria Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Wczoraj miała telefon o Goliata... Warszawa :) Skierowałam zainteresowanie Pani na innego naszego psiaka... ma mi podesłać maila, abym zdjęcia wysłała... Ciekawe, czy podeśle... Quote
asiuniab Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Lobaria']Wczoraj miała telefon o Goliata... Warszawa :) Skierowałam zainteresowanie Pani na innego naszego psiaka... ma mi podesłać maila, abym zdjęcia wysłała... Ciekawe, czy podeśle...[/QUOTE] byłoby fantastycznie, gdyby się zdecydowała na inną bidę:) Quote
Recommended Posts