Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lobaria']A jak nie będzie grzeczny to Go... co - wyrzucą, oddadzą????[/QUOTE]

O boże Ty już drugiego dna się doszukujesz:P Tak sobie po prostu napisałam:)
Fajna rodzinka,przyjechali wszyscy.

Posted

[quote name='Avilia']O boże Ty już drugiego dna się doszukujesz:P Tak sobie po prostu napisałam:)
Fajna rodzinka,przyjechali wszyscy.[/QUOTE]

Super, ale ja już dmucham na zimne... Cieszę się, że Goliat znalazł fajny domek. Czy Państwo będą dawać info i zdjęcia ?

Posted

[quote name='asiuniab']matko, cały czas się myślałam o psiakach pszczyniakach, o wszystkich razem i o każdym osobno;
cieszę się, że Goliat miał szczęście i ma dom:)[/QUOTE]

Witamy szczęśliwą Mamę Oli - kolejnego Zwierzoluba :)

Posted

[quote name='Lobaria']Super, ale ja już dmucham na zimne... Cieszę się, że Goliat znalazł fajny domek. Czy Państwo będą dawać info i zdjęcia [/QUOTE]

Poprosiłam o zdjęcia po aklimatyzacji.

Posted

[quote name='__Lara']Ale suuuuuuuuuuper :) :) :)

asiuniab, witamy świeżo upieczoną mamusię (i córeczkę - moją imienniczkę :D).[/QUOTE]

świeżo roztrzęsioną też:) witam, i cieszę się, że jest tyle cudownych Ol:)
a w sprawie Goliata, to tak się cieszę:)

Posted

Wczoraj miała telefon o Goliata... Warszawa :) Skierowałam zainteresowanie Pani na innego naszego psiaka... ma mi podesłać maila, abym zdjęcia wysłała... Ciekawe, czy podeśle...

Posted

[quote name='Lobaria']Wczoraj miała telefon o Goliata... Warszawa :) Skierowałam zainteresowanie Pani na innego naszego psiaka... ma mi podesłać maila, abym zdjęcia wysłała... Ciekawe, czy podeśle...[/QUOTE]
byłoby fantastycznie, gdyby się zdecydowała na inną bidę:)