Guest wolfheart Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 idę..najwyżej zaliczę glebę jak Luna wpadnie w amok papa do jutra Quote
Aleksa. Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ja lody chce! coś te gardlo mi ciągle nawraca :( Quote
marta1624 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 No i smaka mi narobiłyście, idę po lody :p U nas też pizga petardami, tata z psami na spacerze był i mu Kajka uciekła... Ale jak mówię nie puszczaj to nie słucha :( Dobrze że jak z psami idziemy to bramki nie zamykamy, a ona ucieka na plac... Quote
*Magda* Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Moja pierwsza suka w Sylwestra uciekła mojej mamie, jak jej petarda walnęła pod łapami. Niestety, pies nie uciekł do domu, tylko pobiegł na oślep :/ Zamiast na imprezę z Bogdanem, to poszliśmy szukać psa. Znalazła się cała i zdrowa :) Quote
marta1624 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 To nie zazdroszczę sytuacji. U mnie o tyle "łatwiej" że do domu, chociaż najlepiej to jak Lucek- on się nie boi i tyle ;) Ale stracha miał, teraz może zacznie mnie słuchać :D Quote
Guest TyŚka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 U nas też ciągle "petardują".... eh... :( Quote
Guest wolfheart Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 heeeej łeb urywa nas Wisłą,wiatr pizga od wczoraj jakby huragan się zbliżał :D jeszcze drzewo pękło niedaleko nas Luna prawie wytarzała się w końskim łajnie,zdążyłam jej zabronić uff... :D gardło nadal mnie boli,straciłam głos... Quote
Aleksa. Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 O tez tak miałam w wakacje.. straciłam totalnie głos. Jedyne co pomogło to vocaler ;) problem w tym ze od tamtej pory mi te gardło ciągle nawraca. Nawilżaj dużo gardło Quote
Guest wolfheart Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 nawilżam... pierwszy raz od trzech lat coś mi dolega..już zapomniałam jak to jest :D Quote
łamAga Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Jak nawilżacie gardło ? :P Mi na gardło zawsze pomagał tylko i wyłącznie strepsils ;) a mnie dzisiaj w nocy męczył straszny katar , śniło mi sie że szukam kropli i wkrapiam do nosa a co sie obudziłam to dalej nie mogłam oddychać hehe w końcu na prawde po nie sięgnęłam i wreszcie mogłam oddychac ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 piję dużo wody,robię płukanki ziołowe też mam Strepsils Intensiv i zwykły,ale jak na razie g*wno to pomaga.. Quote
Aleksa. Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 mi strepsils wrecz pogarszał :D jedynie dobrze nawilżające to isla i vocaler :D Quote
Guest wolfheart Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 mi chyba też pogarsza....kupie jutro ten Vocaler Quote
Guest wolfheart Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 nienawidzę mojego gardła....przed chwilą tak kaszlałam,że mi łzy z oczu popłynęły Quote
Aleksa. Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 A jak straciłam głos wybrałam się do lekarza :D i doktor mówiła, że utrata głosu tez jest spowodowana splywajacym katarem i miałam często płukac nos woda morska. :p miałam też krople, ale nie wiem czy u ciebie juz jest katar Quote
Guest wolfheart Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 nie mam kataru,tylko gardło mnie pali... ja lekarzy unikam,chyba musiałabym umierać żeby pójść do przychodni... Quote
Aleksa. Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Z domowych sposobów polecam mleko z miodem :D Quote
łamAga Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Również polecam mleko z miodem , mimo że mam alergię na miód to zawsze piłam i pomagało :D a teraz mnie zaraziłyście , cały czas kicham i leci mi z nosa ! Quote
kalyna Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Hahaha u mnie wszyscy w około chorzy a ja się cieszyłam, żem zdrowa. Niestety od wczoraj me gardło woła o pomoc :( Quote
Kocurkotka Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 mi lody pomogły się pozbyć bolącego gardła :D chyba zawsze pomagają :P przyjene z pożytecznym :P jeszcze mi troszkę kaszlu zostało ;) czego się spodziewać >.> mróz śnieg - potem deszcz temp. na + a potem znowu mróz :D chociaż i tak najgorzej znoszę zmiany ciśnienia >.> zatoki i ból chorych stawów na co nie mam sposobu Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Dzień doberek ;) w biedronce są w promocji m&m's-y :D te crunch sa pyszne :D Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Z domowych sposobów polecam mleko z miodem :D a fuj :D dzisiaj pożeram Cholinex i lody :D w nocy myślałam,że się uduszę,jak zaczęłam kaszleć to prawie płuca wyplułam.. Quote
Recommended Posts