Guest wolfheart Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 zwykle schroniskowce są już po zabiegach,albo trzeba się zobowiązać do sterylki/kastracji... Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ona szybko znalazła dom bo ledwo ogłoszenie sie pojawiło to sasiedzi od razu po nia pojechali , ale dziwi mnie ze nie poddali jej sterylce , dobrze ze Neron jest wykastrowany przynajmniej jak ona cieczkuje to on nie wyje serenad :D Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 co by tu zjeśc...mam "chleb drwala" z Lidla,jest przepyszny :loveu: a Lunę dzisiaj przechytrzyłam...dałam jej pełną michę suchej karmy i zalałam rosołem ze smalcem,ale pożarła...aż miskę wylizała :jumpie: Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 co by tu zjeśc...mam "chleb drwala" z Lidla,jest przepyszny :loveu: a Lunę dzisiaj przechytrzyłam...dałam jej pełną michę suchej karmy i zalałam rosołem ze smalcem,ale pożarła...aż miskę wylizała :jumpie: Takiego chleba jeszcze nie jadłam :D ja w ogóle mało w Lidlu bywam .... no to ja sie nie dziwe , nasze też by takie pysznosci wmiotły i prosiły o dokładke :D Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 zaraz potem zjadła cwiartkę :) ten chlebek Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 A to widziałam go , ale nie jadłam jeszcze , może kiedyś spróbuję bo ciemne pieczywo ogólnie lubię ;) aż mnie naszła ochota na jakąś "inną " bułkę , musze dzisiaj jechac po wode to musze na jakąś zapolować , tylko popołudniu już nic ciekawego pewnie nie będzie .... Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 ja ogólnie mam ochotę coraz bardziej na zdrowe jedzenie :look3: Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 A ja nadal w zasadzie na mało co mam ochotę , wypiła bym sobie takiej dobrej Ostrowskiej kawy ze śmietanką :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 a ja zjem zielone jabłko zaraz :loveu: mam spagetti z Lidla 50cm :jumpie: jak to ugotowac... Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 a ja zjem zielone jabłko zaraz :loveu: mam spagetti z Lidla 50cm :jumpie: jak to ugotowac... ja mam na jabłka alergię :D uj z gotowaniem ale jak to zjeść żeby się nie popryskac :D Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 jedna nitka makaronu starczy na cały widelec :laugh2_2: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 dopiero w piątek robię obiad z tym makaronem :P jutro mamy zupę,a mama kupiła mi tez makaron nadziewany truflami i serem,takie coś jak uszka też z Lidla :) Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ten makaron może być ciekawy :D trufli nie lubie ale ze serem czemu nie :D chociaż wolała bym z mięsem :megagrin: jestem mięsożercą :jumpie: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 ja od 11 lat nie miałam mięsa w ustach,ale nikomu nie prawię morałów na ten temat,każdy postępuje według siebie :) piję grzańca ,słodziutki i pyszny :) Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ale że w ogóle mięsa ? nic a nic ? ;) chyba by mi to nie smakowało :P Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 nic co żyło...ryby też nie,aż mnie strząsa jak pomyślę,że kiedyś to jadłam Tylko produkty pochodzące od zwierząt ,mleko,jajka,ser.....to jem i lubię. Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Własnie ostatnio się zastanawiałam jak to jest że wegetarianie jedzą ryby , a ryby przecież też żyją , też mają mózg dusze itd .... chociaż gdyby iść tym tokiem myślenia to rośliny też żyją hmmm .... Quote
marta1624 Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Hejka gaduły :) Ale wam zazdroszczę z żywieniem... Mojej jak dałabym rosół ze smalcem to by na mnie spojrzała z miną "co ty mi tu dajesz? Sama se zjedz" ;) Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Tora by też wylizała miskę po takim żarciu :) W ogóle, to ostatnio trochę Tora ściemnia z barf'em i nawet się zastanawiałam, czy jej nie pogotować czegoś przez tydzień dla odmiany :hmmmm: Ale skończyło się na myśleniu, bo znowu zaczęła jeść :evil_lol: Co do grzańca, to wino tak, ale nie herbata :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201410/1414421635_7a15um_600.jpg :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Marta teraz bedzie miała przejeba....ne , zjeśc czy nie zjeść o to jest pytanie :jumpie: a tak poważnie to na prawde mnie to zastanawia od jakiegoś czasu bo przecież rośliny rosną tak ? a jak rosną to chyba żyją , a jak żyją to tez nie powinne byc zjadane przez wegetarian , wiem ja sie nie znam ale taki mam tok myślenia :) Quote
marta1624 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Aga, ja się też nie znam, ale tok rozumowania masz logiczny. Ale ja nie wiem :) O nie, tylko ja mam rozwydrzone psy :placz: Quote
vege* Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Aga, ja się też nie znam, ale tok rozumowania masz logiczny. Ale ja nie wiem :) O nie, tylko ja mam rozwydrzone psy :placz: Spokojnie Nuka też by nie zjadła :p Ona jeśli ma zjeść suchą bez niczego to już musi być mega głodna, a jak nie jest głodna a chce zjeść to wrzucamy jej albo surowe mięso w to albo gotowane, bo babcia zawsze jak gotuje zupę to przynosi w pojemniczku dla Nuki już obrane, pokrojone i marchewkę pokrojoną do tego :D Quote
marta1624 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Spokojnie Nuka też by nie zjadła :p Ona jeśli ma zjeść suchą bez niczego to już musi być mega głodna, a jak nie jest głodna a chce zjeść to wrzucamy jej albo surowe mięso w to albo gotowane, bo babcia zawsze jak gotuje zupę to przynosi w pojemniczku dla Nuki już obrane, pokrojone i marchewkę pokrojoną do tego :D O jak miło że nie jestem sama w "książęcych" psach :D Quote
Recommended Posts