Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

zwykle schroniskowce są już po zabiegach,albo trzeba się zobowiązać do sterylki/kastracji...

Posted

Ona szybko znalazła dom bo ledwo ogłoszenie sie pojawiło to sasiedzi od razu po nia pojechali , ale dziwi mnie ze nie poddali jej sterylce , dobrze ze Neron jest wykastrowany przynajmniej jak ona cieczkuje to on nie wyje serenad :D

Guest wolfheart
Posted

co by tu zjeśc...mam "chleb drwala" z Lidla,jest przepyszny :loveu:

a Lunę dzisiaj przechytrzyłam...dałam jej pełną michę suchej karmy i zalałam rosołem ze smalcem,ale pożarła...aż miskę wylizała :jumpie:

Posted

co by tu zjeśc...mam "chleb drwala" z Lidla,jest przepyszny :loveu:

a Lunę dzisiaj przechytrzyłam...dałam jej pełną michę suchej karmy i zalałam rosołem ze smalcem,ale pożarła...aż miskę wylizała :jumpie:

Takiego chleba jeszcze nie jadłam :D ja w ogóle mało w Lidlu bywam ....

no to ja sie nie dziwe , nasze też by takie pysznosci wmiotły i prosiły o dokładke :D

Guest wolfheart
Posted

zaraz potem zjadła cwiartkę :)

ten chlebek

Chleb_drwalski_RGB_a.jpg

Posted

A to widziałam go , ale nie jadłam jeszcze , może kiedyś spróbuję bo ciemne pieczywo ogólnie lubię ;)

aż mnie naszła ochota na jakąś "inną " bułkę , musze dzisiaj jechac po wode to musze na jakąś zapolować , tylko popołudniu już nic ciekawego pewnie nie będzie ....

Guest wolfheart
Posted

ja ogólnie mam ochotę coraz bardziej na zdrowe jedzenie :look3:

Guest wolfheart
Posted

a ja zjem zielone jabłko zaraz :loveu:

mam spagetti z Lidla 50cm :jumpie: jak to ugotowac...

Posted

a ja zjem zielone jabłko zaraz :loveu:

mam spagetti z Lidla 50cm :jumpie: jak to ugotowac...

ja mam na jabłka alergię :D

uj z gotowaniem ale jak to zjeść żeby się nie popryskac :D

Guest wolfheart
Posted

jedna nitka makaronu starczy na cały widelec :laugh2_2: 

Guest wolfheart
Posted

dopiero w piątek robię obiad z tym makaronem :P jutro mamy zupę,a mama kupiła mi tez makaron nadziewany truflami i serem,takie coś jak uszka też z Lidla :)

Guest wolfheart
Posted

ja od 11 lat nie miałam mięsa w ustach,ale nikomu nie prawię morałów na ten temat,każdy postępuje według siebie :)

piję grzańca ,słodziutki i pyszny :)

herbata-grzaniec-kozacki-exp-10-3g-loyd-

Guest wolfheart
Posted

nic co żyło...ryby też nie,aż mnie strząsa jak pomyślę,że kiedyś to jadłam 

Tylko produkty pochodzące od zwierząt ,mleko,jajka,ser.....to jem i lubię.

Posted

Własnie ostatnio się zastanawiałam jak to jest że wegetarianie jedzą ryby , a ryby przecież też żyją , też mają mózg dusze itd ....

chociaż gdyby iść tym tokiem myślenia to rośliny też żyją hmmm ....

Posted

Tora by też wylizała miskę po takim żarciu :)

W ogóle, to ostatnio trochę Tora ściemnia z barf'em i nawet się zastanawiałam, czy jej nie pogotować czegoś przez tydzień dla odmiany :hmmmm:

Ale skończyło się na myśleniu, bo znowu zaczęła jeść :evil_lol:

Co do grzańca, to wino tak, ale nie herbata :eviltong:

Posted

Marta teraz bedzie miała przejeba....ne , zjeśc czy nie zjeść o to jest pytanie  :jumpie:

a tak poważnie to na prawde mnie to zastanawia od jakiegoś czasu bo przecież rośliny rosną tak ? a jak rosną to chyba żyją , a jak żyją to tez nie powinne byc zjadane przez wegetarian , wiem ja sie nie znam ale taki mam tok myślenia :)

Posted

Aga, ja się też nie znam, ale tok rozumowania masz logiczny. Ale ja nie wiem :)

O nie, tylko ja mam rozwydrzone psy :placz:

Spokojnie Nuka też by nie zjadła :p Ona jeśli ma zjeść suchą bez niczego to już musi być mega głodna, a jak nie jest głodna a chce zjeść to wrzucamy jej albo surowe mięso w to albo gotowane, bo babcia zawsze jak gotuje zupę to przynosi w pojemniczku dla Nuki już obrane, pokrojone i marchewkę pokrojoną do tego :D

Posted

Spokojnie Nuka też by nie zjadła :p Ona jeśli ma zjeść suchą bez niczego to już musi być mega głodna, a jak nie jest głodna a chce zjeść to wrzucamy jej albo surowe mięso w to albo gotowane, bo babcia zawsze jak gotuje zupę to przynosi w pojemniczku dla Nuki już obrane, pokrojone i marchewkę pokrojoną do tego :D

O jak miło że nie jestem sama w "książęcych" psach :D